Şimdi Ara

mehmet ali aydınlar i destekliyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
775
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kim ne derse desin efendiliği zekası gücü bizi uçurur forever maa

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• cemaate peşkeş çekilmedik bi fb kaldı onunda verin anasını satıyım
  • quote:

Orijinalden alıntı: reçel_yapan_arı

cemaate peşkeş çekilmedik bi fb kaldı onunda verin anasını satıyım

Şu yazdığında gram mantık yok .

• quote:

Alacaklar zaten.F.Şahenk gibi bir adam var,ülkeri var..
  • Destekleyen desteklesin.O kongrede kazanamayacağı için problem yok.

• Şu anki adaylar arasında seçilecek olan artık kendisini kulübün yanından bile geçmesini istemediğim, Aziz Yıldırım olur, öyle seçimde çekişme filanda olacağını sanmıyorum, açık ara kazanır, ben Aziz Yıdırım'ın bileğini bükecek samimiyeti veren daha kimseyi görmedim, şu saatten sonra da zor çıkar
  • Gs şampiyonluk kutlamalarında hep birlikte uçarız..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ali Kuçik Göztepe'de
    13 yıl önce açıldı
    Atatürk ve Ali Rıza Paşa
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • anlamiyorum adam cok efendi aziz baskan tamam yani yeter bence maa guclu butceyle oturmus sistemle zirve yaptirir

• quote:

Orijinalden alıntı: Escherichia.Coli

Destekleyen desteklesin.O kongrede kazanamayacağı için problem yok.

maa daha basın toplantısı yapmadi çok net konuşuyorsun bence

• MAA, Ali Şen gibi malum sürecin işbirlikçilerinden ise inanılmaz nefret ediyorum.

Aziz Yıldırım'ı da içeri girip çıktığından beri inanılmaz itici buluyorum ama bir yanım da şöyle düşünmüyor değil, "lan koskoca genel kurmay başkanının terörist damgası yediği ülkenin adaletinde, aziz yıldırım kim olacak da kimle savaşacak?" Dolayısıyla içeri girip çıktıktan sonra takındığı yeni tutumu o kadar da sert yargılamamak gerekir diye düşünüyorum.

Seçimle ilgili olarak son söz; ilk ve tek tercihim Ali Koç'tur. Ali Koç başkan olmayacaksa Aziz Yıldırım devam etsin, karşı çıkmam. Sebep: Yukarıda yazdım. ;)
  • aziz yıldırım ciktiksan sonra kulübe zarar veriyor

• aziz yıldırım ciktiksan sonra kulübe zarar veriyor

• quote:

Aziz yıldırım fetullah gülen camaatinin 10 sene yurt dışında okullarını yaptı.

Neyin kafası bu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: fukucu58

quote:

Orijinalden alıntı: Escherichia.Coli

Destekleyen desteklesin.O kongrede kazanamayacağı için problem yok.

maa daha basın toplantısı yapmadi çok net konuşuyorsun bence

1 ay önceki toplantıda gördük kendisini malesef.

Bu arada Aziz Yıldırım'ı sevdiğim anlaşılmasın ikisinden de nefret ediyorum.

• kulübün başında görmek istediğim tek isim Ali Koç. ama olmuyo maalesef.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kilo Moana kullanıcısına yanıt
    Bu bir bilgiye mi dayanıyor yoksa sağdan soldan duyma uydurma haberler mi?

Az çok inşaat işlerinin mütteahhidlik tarafında olmasam da bu sektörde az çok kimin ne yaptığı konusunda fikrim var.

Eğer kulaktan dolma değil de gerçek bir bilgiye dayanarak bu cümleleri kurduysanız Aziz Bey'in şirketinin adını ve hangi tarihte nerede cemaat okulu yaptığını da söyleyin lütfen, askıda kalmasın madem okuyan herkes öğrensin.

Ha burada Aziz Yıldırım, Gülen cemaatine okul inşa etmiş olsa bile bunun Aziz Yıldırım'ı cemaat üyesi yapacağı saçmalağına da katılmadığımı ekstra olarak belirteyim.
  • Aziz Yıldırım'ı sevmem ancak M.A.A'mı, Aziz Yıldırım'mı derseniz Aziz Yıldırım derim.Yeni başkan olacaksa o da Ali Koç olmalıdır.
  • Surveillance kullanıcısına yanıt
    Sağdan soldan duyma şu şekilde bölge abisi dedikleri bir arkadaşım var koyu fenerbahçelidir.

Maktaş şirketi afrikada 2 ülkede okul yaptı diyor ki yalan söyleme gibi bir sebebi olamaz.

Cemaat üyesi olabilir kötü bişey de değildir olmamakta kötü değildir tamamen kişisel karar,bu adamın Cübbeli Ahmet Hoca yla cemaat toplantılarında bir sürü resmi yok mu ?
  • Kilo Moana kullanıcısına yanıt
    Aziz Yıldırım'ın kurucusu olduğu ancak hali hazırda yönetim kuruluna devredip son 5-6 yılda sadece Fenerbahçe ile ilgilendiği mütteahhitlik ve mühendislik şirketi Maktaş genellikle askeri seyrek olarak da ulaştırma projeleri yapmakta. Kuzey yada Güney Afrika'da hiç bir projede de bulunmamışlar, şirketin sitesinden teyit edilebilir...

Söylediğim gibi işvereni Gülen dahi olmuş olsa, bu şu anda Aziz Yıldırım'ın nur cemaatine mensup olduğu yada paralel fikirlere sahip olduğu konusunda bir hüküm vermez.

Cübbeli konusu bambaşka bir mevzu zaten, Metris'te tanışıp muhabbet ettikleri bir arkadaşıdır Cübbeli Ahmet Hoca.

Askerlik yapanlar yada hapiste ceza çekmek durumunda kalanlar anlayabilirler, bu tip yerlerde kimin kime can yoldaşı olacağı pek belli olmuyor.

• internet öyle bir kuyu ki,
    yazdığınız atmasyon bilgi,
    daha sonra karşınıza başka bir ortamda çıkabilir,
    o zaman da kendi yalanınıza inanırsınız.

AZİZ beyin Cemaat inşaatları ile ilgisi olduğunu yazan kişiye hatırlatayım dedim
    yarın öbürgün bu bişgi karşına çıkarsa bilgi kaynak sizsiniz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.