Şimdi Ara

mehmet ali aydınlar i destekliyorum (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
775
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Maktaş org da öyle yazıyor ben zaten maktaş tan bakmadığımıda belirttim.

Neyse hocam hapisten önce mi hapisten sonra mı onu da bilmem.

Ama bu adamlar sokaktan geçen vatandaş gibi bağlantısız değil.
  • Ali Koç olsun
  • gönül saranı ister o aday olamıyor. MAA da olur. kısacası aziz gitsin de kim gelirse gelsin.
  • Ersun hocayi milli takimdaki gibi bir oyuncu yuzunden sepetlemeyecekse gelsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Insallah Aziz Yildirim tekrar secilir. MAA beni korkutuyor.

• o koltukta MAA ı göreceğime 15 yıl daha aziz kalsın iyidir..ha aziz elbette gitmelidir ama yerine gelecek adam şahenk olmalıdır nihat özdemir olmalıdır en kötü bi ali koç olmalıdır.
  • Millet aydınlara neden sitemli anlamıyorum. adam barça gibi yapacak takımı. acıbadem hastane zincirini sattı. şimdi deli gibi para vardır
  • Aziz gitsin,MAA gelsin.

Başarısız bir MAA'dan kurtulmak daha kolay olacaktır.
  • 1 dev destek daha

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Surveillance

MAA, Ali Şen gibi malum sürecin işbirlikçilerinden ise inanılmaz nefret ediyorum.

Aziz Yıldırım'ı da içeri girip çıktığından beri inanılmaz itici buluyorum ama bir yanım da şöyle düşünmüyor değil, "lan koskoca genel kurmay başkanının terörist damgası yediği ülkenin adaletinde, aziz yıldırım kim olacak da kimle savaşacak?" Dolayısıyla içeri girip çıktıktan sonra takındığı yeni tutumu o kadar da sert yargılamamak gerekir diye düşünüyorum.

Seçimle ilgili olarak son söz; ilk ve tek tercihim Ali Koç'tur. Ali Koç başkan olmayacaksa Aziz Yıldırım devam etsin, karşı çıkmam. Sebep: Yukarıda yazdım. ;)

İŞ BİRLİKÇİSİ OLSAYDI BAŞA O GETİRİLMESİ İÇİN ÇALIŞIRDI MALUM KURUMLAR. İŞ BİRLİKÇİSİ OLSAYDI TFF BAŞKANLIGINA O DÖNMEDE GETİRİLMEZDİ , AZİZ İÇERİ GİRDİĞİNDE O DÖNEMDEKİ HAVASI İLE FENERİN BAŞKANI OLUR İŞBİRLİKÇİ BAŞKAN OLMUŞ OLURDU.
    O KADAR DERİN DÜŞÜNMEYE GEREK YOK SIĞ DÜŞÜNELİM . MAA CEMAATİN ADAMI OLSAYDI O DÖNEMDE KENDİSİ DAHİ İSTEMEDEN KAYNAGI BELLİ OLMAYAN TFF BAŞKANLIGI İÇİN DESTEKLENMEYE BAŞLANDI MAA. HATTA UZUNCA Bİ SÜRE ADAY OLMADI . ÖNCEKİ BAŞKAN BIRAKMADAN BÖYLE BİR OPERASYON YAPILACAGI BELLİYMİŞ ZATEN . O DÖNEMDE TFF BAŞINA GELMESEYDİ AZİZ İÇERİ GİRDİĞİNDE MAA'IN O ZAMAN Kİ HAVASI İLE ZATEN İSTER İSTEMEZ BAŞKAN OLURDU. YANİ BUDA BİZE ŞUNU GÖSTERİYOR Kİ MAA İŞ BİRLİKÇİ OLSAYDI O DÖNEMDE TFF BAŞKANI OLMAZ AZİZ İÇERİ GİRDİĞİNDE DE BAŞKAN OLURDU BİR SÜRÜ FENERLİDE ONA KARŞI KİN DUYMAZDI ŞİKE SÜRECİNDEN DOLAYI. DERİN DÜŞÜNMEYE GEREK YOK ...

• quote:

Orijinalden alıntı: magicsee

o koltukta MAA ı göreceğime 15 yıl daha aziz kalsın iyidir..ha aziz elbette gitmelidir ama yerine gelecek adam şahenk olmalıdır nihat özdemir olmalıdır en kötü bi ali koç olmalıdır.

şahenk , nihat bunların özelliği nedir acep ? cemaat destekli olmaları mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mark Valley

Millet aydınlara neden sitemli anlamıyorum. adam barça gibi yapacak takımı. acıbadem hastane zincirini sattı. şimdi deli gibi para vardır

Eğer bir adam daha 3 temmuzun başında durum vahim der ama bunu belgeleri görmeden söylediği ortaya çıkarsa ve bir TV kanalında Aziz Yıldırım istifa etseydi (TFF başındayken Fenerbahçe'nin CL gönderilmemesini kast ederek) durum bu noktalara gelmeyecekti derse (Yani Fenerbahçe CL gidecekti demeye getirirse) Bir de üstü kapalı şike davasının kapanacağını ima ederse bunu gören ve bilen her Fenerbahçeli MAA nefret eder.

Biraz mantık kurarsan anlarsın. Aziz Yıldırım şike yapmışsa istediği kadar istifa etsin bu olayı yaptığında Fenerbahçe'nin başkanı olduğundan UEFA, FIFA ve hukuk kuralları gereği istifa etmesi veya etmemesi hiç bir şeyi değiştirmez ama istifa etmesi bu durumu değiştiriyorsa bunun tek açıklaması vardır oda şike davası kapanacaktı demektir. MAA açık şekilde 3 Temmuz sırasında bunu ima etmiştir. Yıldırım istifa ederse her şey düzelecek demiştir.

Ama bunun üzerini medya ve kamu bir güzel kapadı.

• Black Raven kullanıcısına yanıt
    Büyük harflerle ve boldlayarak boşuna zahmet etmişsin.

MAA'yı sevmiyorum, bu benim için yeterli bir sığ sebep. ;)
  • Surveillance kullanıcısına yanıt
    O arkadaş uyarı alacak mı merak ediyorum. Çünkü İnternet ortamında büyük harflerle kelime yazmak duyuru veya Adminlerin bir konuda uyarı amacıyla yazdıkları yazılar haricin de bağırmak ve yüksek sesle konuşmak anlamına gelir. Çoğu İnternet forumlarında bu sebeple bu tarz yazı yazanlar uyarı alırlar. Hatta çoğu sitede büyük harfleri geçtim kalın fontlarla yazı yazmak bile konu düzenini bozuyor diye yasaktır.

Yıllarca forum tarzında bir sitede Adminlik yapmıştım bu tür yazılar görünce anında uyarıyor hatta çoğu zaman mesajları siliyorduk. Hatta bir üyeyi sırf bu şekilde ısrarla yazmaya devam ettiği için için Adminlik yaptığım siteden uzaklaştırdığımı bile hatırlarım.
  • Boşuna başlık açmayın maa gibi bir yalaka başkan olamaz bu kulübe. Aziz Yıldırımla devam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Noctivagant

O arkadaş uyarı alacak mı merak ediyorum. Çünkü İnternet ortamında büyük harflerle kelime yazmak duyuru veya Adminlerin bir konuda uyarı amacıyla yazdıkları yazılar haricin de bağırmak ve yüksek sesle konuşmak anlamına gelir. Çoğu İnternet forumlarında bu sebeple bu tarz yazı yazanlar uyarı alırlar. Hatta çoğu sitede büyük harfleri geçtim kalın fontlarla yazı yazmak bile konu düzenini bozuyor diye yasaktır.

Yıllarca forum tarzında bir sitede Adminlik yapmıştım bu tür yazılar görünce anında uyarıyor hatta çoğu zaman mesajları siliyorduk. Hatta bir üyeyi sırf bu şekilde ısrarla yazmaya devam ettiği için için Adminlik yaptığım siteden uzaklaştırdığımı bile hatırlarım.

2007 üyesisin , yarbay olmuşsun ama üyesi oldugun forumun kurallarını hala ögrenememişsin . hatta başka forumlarda adminlik yapmışsın (söylediğine göre) ama hala öncelikle forum kurallarını okumayı biraz olsun ögrenmeyi ögrenememişsin .
    evet genel kanı büyük yazmak bagırmak anlamına gelir ama burda yani donanım haberde hiç bir admin hiç bir yönetici bir üye büyük harflerle yazdı diye ceza almaz . bir çok yöneticiye bile büyük yazarak cevap verdiğim , yorum yaptıgım oldu ama hiç birisi ceza vermedi . senin hoşuna gitmeyen yorumlar yaptıgım için ve yorumlarıma cevap veremediğin için olayı başka yerlere çekmeye çalışıyorsun . kuralları bilmeden bu denli talihsiz bi yorum yapman iyi olmamış kuralları ögren öyle gel .
    BU ARADA ALLAH AŞKINA BÜYÜK YAZDIM VE KALIN FONT KULLANDIM DİYE BENİ ŞİKAYET ETSENE

• quote:

Orijinalden alıntı: Black Raven

quote:

Orijinalden alıntı: magicsee

o koltukta MAA ı göreceğime 15 yıl daha aziz kalsın iyidir..ha aziz elbette gitmelidir ama yerine gelecek adam şahenk olmalıdır nihat özdemir olmalıdır en kötü bi ali koç olmalıdır.

şahenk , nihat bunların özelliği nedir acep ? cemaat destekli olmaları mı ?

cemaatmış memaatmış hiç o yönden değerlendirmiyorum ben bu saydığım isimleri.bu kişiler güçlü insanlar ve fenerbahçenin başkanının da güçlü biri olması gerekiyor..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Black Raven

quote:

Orijinalden alıntı: Noctivagant

2007 üyesisin , yarbay olmuşsun ama üyesi oldugun forumun kurallarını hala ögrenememişsin . hatta başka forumlarda adminlik yapmışsın (söylediğine göre) ama hala öncelikle forum kurallarını okumayı biraz olsun ögrenmeyi ögrenememişsin .
    evet genel kanı büyük yazmak bagırmak anlamına gelir ama burda yani donanım haberde hiç bir admin hiç bir yönetici bir üye büyük harflerle yazdı diye ceza almaz . bir çok yöneticiye bile büyük yazarak cevap verdiğim , yorum yaptıgım oldu ama hiç birisi ceza vermedi . senin hoşuna gitmeyen yorumlar yaptıgım için ve yorumlarıma cevap veremediğin için olayı başka yerlere çekmeye çalışıyorsun . kuralları bilmeden bu denli talihsiz bi yorum yapman iyi olmamış kuralları ögren öyle gel .
    BU ARADA ALLAH AŞKINA BÜYÜK YAZDIM VE KALIN FONT KULLANDIM DİYE BENİ ŞİKAYET ETSENE

Forum kurallarını okumama gerek yok. Kendi adminlik yaptığım ve üyesi olduğum bir çok forumda bu sözüne ettiğim olay kurallar arasında yazmaz. Bu olay yazılı bir kural değildir. Forumlarda yazılı olmayan ama kural olarak uygulamada var olan bir kuraldan söz etmiştim. Forumların çoğunda yazılı olarak bulunmadığı halde var olan bir takım kurallar vardır buda onlardan biridir.

Ayrıca bunu esas yazma sebebim forumda başka arkadaşlar büyük harflerle yazı yazdıklarında uyarılmıştı. Burada uyarı derken uyarı puanından söz etmiyorum. Merak ettiğimden bunu yazmıştım. Ayrıca ben şikayet etmem çünkü milleti başkalarına şikayet eden diğer tiplerden değilim.

• 3 Temmuzdan once herkesin ortak adayiydi suan bir elin parmaklarini gecmez destekleyenler.

• hırsızların,dolandırıcıların bu kadar baştacı edildiği başka bir ülke yoktur herhalde, a.yıldırım denen ....herif yüzünden kulüp tarihine koskoca bir leke sürüldü, 50-100 yıl geçse de silinmeyecek "şikeci" yaftası yapıştırıldı, millet hala a.yıldırım olsun diyor inanın anlamka mümkün değil.
    uyanın artık, bu adam sürecin başladığı günden beri bu koltuğa muhtaç, bu güce muhtaç, bu taraftara muhtaç. Bu bitmek bilmeyen başkanlık sevdası bu yüzden. "darağacında bile olsak, son sözüm fenerbahçe" gibi duygulu ajitasyon cümlelere hala şov peşinde.
    yazacak çok şey var ama artık bu adama inanmayın, güvenmeyin ve istemeyin.bırakın cemaatin adamını, cemaatin başı gelse bile bu adamı istemeyin derim.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.