Şimdi Ara

Ali Baba'yı kaldırsınlar!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
821
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu ne ya hertaraf seal protector tum moblar onlarla dolu..onunla mı ugrascam yaratık kesmeye mi bu ne sacma sapan bir sey kaldırsınlar en iyisi valla...bota bıraktım 2 saat gecmis 100 tane protector toplamıs topu topu 3exp kasmıs..

• quote:

Orijinalden alıntı: veyiscan

Bu ne ya hertaraf seal protector tum moblar onlarla dolu..onunla mı ugrascam yaratık kesmeye mi bu ne sacma sapan bir sey kaldırsınlar en iyisi valla...bota bıraktım 2 saat gecmis 100 tane protector toplamıs topu topu 3exp kasmıs..

Tamam olur salı günü kaldırıyoruz
  • öyle bi konuştunki sanki bot yasal ali baba eventi korsan
  • valla elinden geliyorsa kaldırt valla duacın olurum
  • fazla uğraşmıyor bow çarlar bir kuş skili
  • ali babanın bir çiftliği var çiftliğinde sealleri var kas kas diye bağırır çiftliğinde seal mobları
  • Sana tavsiyem çarın CH-str ise bowa çevirmen ve şu Ali Baba şeysi bitene kadar o 1 level canavarları kuşla avlaman. Hatta sonra bırak bow kalsın.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    hamza'yı kim kaçırdı
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • çok saçma bir istek sende gidip vurma pardon botun vuruyordu dimi, bunu joymax'a yaz: "aga botum seallere vuruyor zor kasıyorum, gidip geliyom %3 kasmışım" diye.
  • gbotlar seallara saldırmıyordu.Belki botlarda bunu ayarlayabiliriz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: silahşor

öyle bi konuştunki sanki bot yasal ali baba eventi korsan

• Niye bağırıyon ki :S
  • quote:

Orijinalden alıntı: houston321

Niye bağırıyon ki :S

?
  • Saçma sapan bir event,"Ali Baba ve 40 Haramiler" konusuyla zerre alakası olmayan zırva bir event.

Sanki Game Developer takımından değilde , yetiştirmek için aldıkları çırakların elinden çıkmış gibi.

"Git 2 mob seç SRO dan boyutlarını büyüt,saçma sapan item düşürsünler,belli saatlerde çıksınlar, sonra millete çekilişle SUN düşecek diye ayar ver " YERSEN...

Event açıklamasında bile hayır yok ki,kendisinde hayır olsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: fenasi44

Saçma sapan bir event,"Ali Baba ve 40 Haramiler" konusuyla zerre alakası olmayan zırva bir event.

Sanki Game Developer takımından değilde , yetiştirmek için aldıkları çırakların elinden çıkmış gibi.

"Git 2 mob seç SRO dan boyutlarını büyüt,saçma sapan item düşürsünler,belli saatlerde çıksınlar, sonra millete çekilişle SUN düşecek diye ayar ver " YERSEN...

Event açıklamasında bile hayır yok ki,kendisinde hayır olsun.

+1 Al benden de okadar.
    Nerde böyle en b.ktan saçma fikirler var bu Joymax bulur. Ne lazım event. Gerceği ne tarafı evente benziyosa, orasıda bir garip... her taraf 1lvl mob. Görüntüde 1 lvl ama snake elitler bile ondan daha kolay ölüyor. tamamen saçmalık... 5 saatlik premiumun max 3 saatini kullanabiliyorum... Yazık günah yaw

• bire inventory'de yer kaplamaları yok mu ! :S Allah tan Medusa odasnda Cıkmıyor bu lanet olası şeyler,
  • sosun gelirse bole dicekmisiniz merak ediyorum :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: RealBoy_Tr

sosun gelirse bole dicekmisiniz merak ediyorum :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: RealBoy_Tr

sosun gelirse bole dicekmisiniz merak ediyorum :D

bence bu iş rastgele falan olmıyacak joymax serverlardaki en çok silk alanlara veya 100 lwlere vericek benim arkadasta 150 den fazla ali baba seal var daha bi okdr daha yapar zaten bakalım gorcez

edit :imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi heredot_t -- 31 Ağustos 2009; 12:10:19 >
  • seal moblarına istediğin skille vur 1 oluyo onu anca bowcular 4 lü combo 5li combo ile keserler :D
    içinden çıkan şey ne ???
  • Gm Ler DiyoKi Bi SineK Vızıltısı Duyduk Ama Tam Olarak Anlamadık Biraz Daha Bagırsın Belki Duyabiliriz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.