Bildirim
Ali Baba'yı kaldırsınlar!!
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

4 Misafir - 4 Masaüstü

Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: veyiscan
Bu ne ya hertaraf seal protector tum moblar onlarla dolu..onunla mı ugrascam yaratık kesmeye mi bu ne sacma sapan bir sey kaldırsınlar en iyisi valla...bota bıraktım 2 saat gecmis 100 tane protector toplamıs topu topu 3exp kasmıs..
Tamam olur salı günü kaldırıyoruz -
öyle bi konuştunki sanki bot yasal ali baba eventi korsanquote:
Orijinalden alıntı: TheExploreRquote:
Bu ne ya hertaraf seal protector tum moblar onlarla dolu..onunla mı ugrascam yaratık kesmeye mi bu ne sacma sapan bir sey kaldırsınlar en iyisi valla...bota bıraktım 2 saat gecmis 100 tane protector toplamıs topu topu 3exp kasmıs..
valla elinden geliyorsa kaldırt valla duacın olurumquote:
Orijinalden alıntı: TheExploreRquote:
fazla uğraşmıyor bow çarlar bir kuş skiliquote:
valla elinden geliyorsa kaldırt valla duacın olurum
Alıntıları Göster -
ali babanın bir çiftliği var çiftliğinde sealleri var kas kas diye bağırır çiftliğinde seal moblarıquote:
valla elinden geliyorsa kaldırt valla duacın olurum
Alıntıları Göster -
Sana tavsiyem çarın CH-str ise bowa çevirmen ve şu Ali Baba şeysi bitene kadar o 1 level canavarları kuşla avlaman. Hatta sonra bırak bow kalsın.quote:
Orijinalden alıntı: muazsel
fazla uğraşmıyor bow çarlar bir kuş skili
Alıntıları Göster -
çok saçma bir istek sende gidip vurmaquote:
Orijinalden alıntı: husoman
Sana tavsiyem çarın CH-str ise bowa çevirmen ve şu Ali Baba şeysi bitene kadar o 1 level canavarları kuşla avlaman. Hatta sonra bırak bow kalsın.
Alıntıları Gösterpardon botun vuruyordu dimi, bunu joymax'a yaz: "aga botum seallere vuruyor zor kasıyorum, gidip geliyom %3 kasmışım" diye.
-
gbotlar seallara saldırmıyordu.Belki botlarda bunu ayarlayabiliriz.quote:
Orijinalden alıntı: MetalWave
çok saçma bir istek sende gidip vurmapardon botun vuruyordu dimi, bunu joymax'a yaz: "aga botum seallere vuruyor zor kasıyorum, gidip geliyom %3 kasmışım" diye.
Alıntıları Göster
-
quote:
Orijinalden alıntı: silahşor
öyle bi konuştunki sanki bot yasal ali baba eventi korsan
-
Niye bağırıyon ki :Squote:
Orijinalden alıntı: komoliquote:
Orijinalden alıntı: silahşor
öyle bi konuştunki sanki bot yasal ali baba eventi korsan
Alıntıları Göster
-
quote:
Orijinalden alıntı: houston321
Niye bağırıyon ki :S
? -
Saçma sapan bir event,"Ali Baba ve 40 Haramiler" konusuyla zerre alakası olmayan zırva bir event.quote:
Orijinalden alıntı: husomanquote:
Orijinalden alıntı: houston321
Niye bağırıyon ki :S
?
Alıntıları Göster
Sanki Game Developer takımından değilde , yetiştirmek için aldıkları çırakların elinden çıkmış gibi.
"Git 2 mob seç SRO dan boyutlarını büyüt,saçma sapan item düşürsünler,belli saatlerde çıksınlar, sonra millete çekilişle SUN düşecek diye ayar ver " YERSEN...
Event açıklamasında bile hayır yok ki,kendisinde hayır olsun.
-
quote:
Orijinalden alıntı: fenasi44
Saçma sapan bir event,"Ali Baba ve 40 Haramiler" konusuyla zerre alakası olmayan zırva bir event.
Sanki Game Developer takımından değilde , yetiştirmek için aldıkları çırakların elinden çıkmış gibi.
"Git 2 mob seç SRO dan boyutlarını büyüt,saçma sapan item düşürsünler,belli saatlerde çıksınlar, sonra millete çekilişle SUN düşecek diye ayar ver " YERSEN...
+1 Al benden de okadar.
Nerde böyle en b.ktan saçma fikirler var bu Joymax bulur. Ne lazım event. Gerceği ne tarafı evente benziyosa, orasıda bir garip... her taraf 1lvl mob. Görüntüde 1 lvl ama snake elitler bile ondan daha kolay ölüyor. tamamen saçmalık... 5 saatlik premiumun max 3 saatini kullanabiliyorum... Yazık günah yaw
-
bire inventory'de yer kaplamaları yok mu ! :S Allah tan Medusa odasnda Cıkmıyor bu lanet olası şeyler,quote:
Orijinalden alıntı: KaTSuYaquote:
Orijinalden alıntı: fenasi44
Saçma sapan bir event,"Ali Baba ve 40 Haramiler" konusuyla zerre alakası olmayan zırva bir event.
+1 Al benden de okadar.
Nerde böyle en b.ktan saçma fikirler var bu Joymax bulur. Ne lazım event. Gerceği ne tarafı evente benziyosa, orasıda bir garip... her taraf 1lvl mob. Görüntüde 1 lvl ama snake elitler bile ondan daha kolay ölüyor. tamamen saçmalık... 5 saatlik premiumun max 3 saatini kullanabiliyorum... Yazık günah yaw
Alıntıları Göster
-
sosun gelirse bole dicekmisiniz merak ediyorum :Dquote:
Orijinalden alıntı: So_CLose84
bire inventory'de yer kaplamaları yok mu ! :S Allah tan Medusa odasnda Cıkmıyor bu lanet olası şeyler,
Alıntıları Göster -
quote:
Orijinalden alıntı: RealBoy_Tr
sosun gelirse bole dicekmisiniz merak ediyorum :D
-
quote:
bence bu iş rastgele falan olmıyacak joymax serverlardaki en çok silk alanlara veya 100 lwlere vericek benim arkadasta 150 den fazla ali baba seal var daha bi okdr daha yapar zaten bakalım gorcez
edit :imla
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi heredot_t -- 31 Ağustos 2009; 12:10:19 > -
seal moblarına istediğin skille vur 1 oluyo onu anca bowcular 4 lü combo 5li combo ile keserler :Dquote:
Orijinalden alıntı: heredot_tquote:
bence bu iş rastgele falan olmıyacak joymax serverlardaki en çok silk alanlara veya 100 lwlere vericek benim arkadasta 150 den fazla ali baba seal var daha bi okdr daha yapar zaten bakalım gorcez
edit :imla
Alıntıları Göster
içinden çıkan şey ne ???
-
Gm Ler DiyoKi Bi SineK Vızıltısı Duyduk Ama Tam Olarak Anlamadık Biraz Daha Bagırsın Belki Duyabilirizquote:
Orijinalden alıntı: BL4CK_T0RN4D0
seal moblarına istediğin skille vur 1 oluyo onu anca bowcular 4 lü combo 5li combo ile keserler :D
içinden çıkan şey ne ???
Alıntıları Göster
Sayfa:
1
Benzer içerikler
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X