Şimdi Ara

Ali Ece ve ben (mail trafiği ve samuel armenteros)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
129
Cevap
1
Favori
4.286
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler biliyorsunuz kulübe bir kaç mail attım. ama daha sonra bi arkadaş bu mailleri ali ece'e atmamı söyledi ve bende hepsini toplayıp yolladım... yönetime yakın bir isim olduğundan. geçen cevap geldi, hepsini liseye aldığını, güzel bir çalışma olduğunu ve devamını beklediğini söyledi... ben ise cevap olarak tekrar bi mail atıcağımı ama o listeden özellikle bir isime ağırlık vermesini rica ettim. daha önce de burda paylaştım, 22 yaşındaki isveçli forvet samel armenteros... pek bi görüntüsü yok internette ama şansımıza biri golleri toparlayıp video yapmış ben kendisin pek çok kez canlı izledim ama izlemeyenler için buyrun video;

• Oğlum bendim lan o.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Waidmann

Oğlum bendim lan o.

ali ?
  • eto bitmis'deki manager tipindeki arkadas sen misin yoksa?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lawagolem

quote:

Orijinalden alıntı: Waidmann

Oğlum bendim lan o.

ali ?

Ali Ece ve ben (mail trafiği ve samuel armenteros)

• Helal olsun gururumuzsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bence sene sonu sözleşmesi bitecek oyuncular arasından alınabilecek en iyi oyuncu sulejmani ile birlikte,inşallah alırlar,hadi görelim seni lawagolem
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ali Ece madem cevap veriyor bende hemen yollayayım 10 tane isim.
  • Reyiz devam

• sıkıldım valla daha da uğraşmıyorum bu tür işlerle, başkada oyuncu yok zaten aklımda
  • Ha bide birakin armenteros'u filan o rahmi koc o kadar besiktasliysa balotelli'yi buraya getirir.net.

• quote:

Orijinalden alıntı: Lawagolem

sıkıldım valla daha da uğraşmıyorum bu tür işlerle, başkada oyuncu yok zaten aklımda

Atmadıysan şu Joaozinho'u da atsana .
  • Ali Ece muhtemelen yönetime iletir eğer ilgisini çektiyse.Yeni yönetime yakın bir isin sürekli kulübe gidip geliyor anlatıyor zaten.Kendiside önerilerde bulunuyordur ki bir ara ismi geçen Razvan Rat onlardan biriydi sanırım.
  • Armanteros'un maçlarını ben de birçok defa izledim ve fazlasıyla bireysel bir oyuncu.Etrafındaki oyuncular iyi olmadığı için bireysel oynayıp dikkat çekiyor.

İlla birini önerecekseniz andreas cornelius, bu isme dikkat edin.

19 yaşında, 2 kez danimarka a milli takımında forma giydi, ligde 20 maçta 14 gol 2 asisti var, boyu 1.93, boyuna rağmen hızı gayet iyi ve şut atabiliyor, fiyatı 200 bin euro ile 1m euro arasında bir fiyat.
  • Hazır böyle bir ortam varken ben de bir isim önereyim; Wahbi Khazri.Modern bir 10 numara, hücumda çeşitli silahları mevcut.Duran toplarda etkili, skora yatkın; zeki bir isim.Kafasıyla da hızıyla da adam geçebiliyor(çok etkili bir çalım özelliği beklemeyin yine de), Fransa Ligi'ndeki seleksiyondan nasbini almış; kuvvetli bir isim.

Tabii kendisini Afrika Kupası'nda da takip etmek lazım ama geç kalınırsa iş zor.Çünkü takımını Ligue 2'de şampiyonluğa taşıdıktan sonra Ligue 1'de de etkili olmaya başladı...
  • quote:

Orijinalden alıntı: tinki vinki

Armanteros'un maçlarını ben de birçok defa izledim ve fazlasıyla bireysel bir oyuncu.Etrafındaki oyuncular iyi olmadığı için bireysel oynayıp dikkat çekiyor.

19 yaşında, 2 kez danimarka a milli takımında forma giydi, ligde 20 maçta 14 gol 2 asisti var, boyu 1.93, boyuna rağmen hızı gayet iyi ve şut atabiliyor, fiyatı 200 bin euro ile 1m euro arasında bir fiyat.

Cornelius işi yaş; Beşiktaş'a falan bırakmazlar onu.Danimarka futbolunun en önemli potansiyellerinden biri.

Lakin Kopenhag'dan buraya Cesar Santin'i getirebilse Beşiktaş çok büyük iş yapar.Tam buralara göre bir isim Santin...
  • Maşallah bizimkilerin hepsi scout çıktı tebrikler beyler inşallah yönetim buna bir reaksiyon gösterir

• quote:

Orijinalden alıntı: Cellar Door

Hazır böyle bir ortam varken ben de bir isim önereyim; Wahbi Khazri.Modern bir 10 numara, hücumda çeşitli silahları mevcut.Duran toplarda etkili, skora yatkın; zeki bir isim.Kafasıyla da hızıyla da adam geçebiliyor(çok etkili bir çalım özelliği beklemeyin yine de), Fransa Ligi'ndeki seleksiyondan nasbini almış; kuvvetli bir isim.

Tabii kendisini Afrika Kupası'nda da takip etmek lazım ama geç kalınırsa iş zor.Çünkü takımını Ligue 2'de şampiyonluğa taşıdıktan sonra Ligue 1'de de etkili olmaya başladı...

Roberto Carlos'un resimleri çıkıyor aratınca yardım et
  • quote:

Orijinalden alıntı: tinki vinki

Armanteros'un maçlarını ben de birçok defa izledim ve fazlasıyla bireysel bir oyuncu.Etrafındaki oyuncular iyi olmadığı için bireysel oynayıp dikkat çekiyor.

hocam adamda dikkat edilmesi gereken bi yetenek ve sol ayak var. ben etrafında daha kaliteli oyuncular ve ne yaptıgını bilen bir takım varken harika isler cıkarabilicegni düsündügümden söyledim. madem heracles maclarını izliyosunuz, lerin duarte icin ne diyosunuz ?

• bence michel platini yi alalım

herif çok kavgacı en azından takımı ateşler durur

valla şaka değil böyle bi oyuncu var brezilyalı ama
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.