Şimdi Ara

Ali Ece ve ben (mail trafiği ve samuel armenteros) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
129
Cevap
1
Favori
4.299
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Three Dimensions

Bende Ali Ece'ye bu ismi önerdim.

http://www.transfermarkt.com.tr/tr/alexandre-lacazette/profil/spieler_93720.html

hocam buna vericek paramız var ise eğer neyin derdini yaşıyoruz biz benim önerdiklerimden biri şu;

http://www.transfermarkt.com.tr/tr/izet-hajrovic/profil/spieler_74996.html

• quote:

Orijinalden alıntı: Fernando!

quote:

Orijinalden alıntı: Cellar Door

Hazır böyle bir ortam varken ben de bir isim önereyim; Wahbi Khazri.Modern bir 10 numara, hücumda çeşitli silahları mevcut.Duran toplarda etkili, skora yatkın; zeki bir isim.Kafasıyla da hızıyla da adam geçebiliyor(çok etkili bir çalım özelliği beklemeyin yine de), Fransa Ligi'ndeki seleksiyondan nasbini almış; kuvvetli bir isim.

Tabii kendisini Afrika Kupası'nda da takip etmek lazım ama geç kalınırsa iş zor.Çünkü takımını Ligue 2'de şampiyonluğa taşıdıktan sonra Ligue 1'de de etkili olmaya başladı...

Roberto Carlos'un resimleri çıkıyor aratınca yardım et

• Hepiniz yakından tanıdığı bir isim Kamil Grosicki.

1988 doğumlu yani 5 sene daha tam anlamıyla verim alabileceğimiz bir isim olur. Hızı, tekniği, top kontrol yeneteği, çalımları üst düzey.

Fakat Sivas'ın yüksek bonservis isteyeceğini düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lawagolem

quote:

Orijinalden alıntı: Three Dimensions

Bende Ali Ece'ye bu ismi önerdim.

http://www.transfermarkt.com.tr/tr/alexandre-lacazette/profil/spieler_93720.html

hocam buna vericek paramız var ise eğer neyin derdini yaşıyoruz biz benim önerdiklerimden biri şu;

http://www.transfermarkt.com.tr/tr/izet-hajrovic/profil/spieler_74996.html

Hayalim hocam bu adam benim. Yine de söyledim işte

• quote:

Orijinalden alıntı: Lion Boy

Ali abinin t-shirtlerini merak eden vardi az once mail attim cevap verdi hemen.bazilarini kendi bastiriyormus bazilarida beyoglundaki karga shoptan hediye vermisler bende beyogluna gidiince alcam :)

O bahsettigim turuncuya da bakarminisiz? Cok tesekkurler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ya bisey sorucam gundemi takip edemiyorum pek yabanci transferi olucak mi ?

• quote:

Orijinalden alıntı: MicrosoftluFasulye

Ya bisey sorucam gundemi takip edemiyorum pek yabanci transferi olucak mi ?

Fikret Orman ve Ahmet Kavalcı'nın açıklamalarına göre olursa Nene olacak, olmazsa transfer yapılmayacak. Tabi ileride ne olur bilinmez.
  • http://www.transfermarkt.com.tr/tr/philipp-hosiner/profil/spieler_37788.html

• Ali Ece'den bana da haber geldi Lacazette hakkında.Ali Ece 16 yaşından beri Lacazette'i izlediğini daha önce de yoklandığını ama Türkiye'ye sıcak bakmadığını yazmış.

Ah ulan Lacazette ahhh
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Dark Tranquillity

quote:

Ali abinin t-shirtlerini merak eden vardi az once mail attim cevap verdi hemen.bazilarini kendi bastiriyormus bazilarida beyoglundaki karga shoptan hediye vermisler bende beyogluna gidiince alcam :)

O bahsettigim turuncuya da bakarminisiz? Cok tesekkurler.

o turuncuyu goremedim kardes muhtemelen kendisi bastirmistir.sen en iyisi iletisime gec ali abiyle kargoyla yollar.Ali abi adam gibi adamdir.

Tesekkurler, en iyisi bir e posta atayim

• quote:

Orijinalden alıntı: FrontLiner

FM'ci liselilerden boyunu aşan hareketler. Futbolcu falan öneriyolar takıma, sanki takımların futbolcu izleme ekipleri yok , bi siz takip ediyosunuz piyasayı..

Hayırdır?
  • quote:

FM'ci liselilerden boyunu aşan hareketler. Futbolcu falan öneriyolar takıma, sanki takımların futbolcu izleme ekipleri yok , bi siz takip ediyosunuz piyasayı..

Tamam abi yapmayız bir daha affet.Kıtmısın nesin sen? Belki adamın merakı bu yönde ve ilerde bu yönde bişeyler yapıcak.İzleme ekipleri dünyadan futbolcuları izlemiyorlar.Bularak araştırarak gidiyorlar.Bu scout ekipleri hadi gidiyoruz diye gitmez.Araştırırlar potansiyel olabilecek kişileri duyarlar,bulurlar vs.. Sonrada izlemeye giderler.Tamam mı yaşın büyük yada küçük bilemem ama bazı yerlerin baya küçük.Sende mesleğinde tavsiye fikir alıcaksın unutma sen kendini fikir tavsiye almayacak mı sanıyorsun.Bu adamların yaptığı şeyde tavsiye,fikir vermek takımındaki insanlara, bay çok bilmiş. Fikir almayı, Başkalarının fikirlerine saygı duymayı öğrendiğimizde eminim şu ülke dahada yaşanılır hale gelecek.Hey yarabbim ya ne zihniyetler var şu ülkede hala

• quote:

Zaten gözlemciler takip ettiğinden Belhanda'yı 10-15 M euro civarı almaya çalışıyorsunuz. Madem gayet yeterli ve başarılı ise Fenerbahçe veya herhangi bir takım bunu keşfedemedi? Aşın artık bu saçma sapan düşüncelerinizi. Türkiye'de gözlemcilik ve altyapı çok kötü. Senin kafadakiler sayesinde meşhur spor dallarımız ileri gideceğine geri gidiyor.
  • quote:

Evet biz takip ediyoruz piyasayı.
  • quote:

Daniel Guiza - 14m €
  • ali ece 16 kisilik listemi kulübe iletmiş.

• quote:

ali ece 16 kisilik listemi kulübe iletmiş.

Bende bir isim önerdim bizimkilerin kaç zamandır istediğini Samet Hoca istese alınabilecekler listesinde olduğunu söyledi.Sonra 4 kişilik bir liste daha yolladım cevabı bekliyorum.
  • "İstediğini" değil "İzlediğini" ve "4" değil "5" olacak.Neden bu bölümlerde mesajı değiştiremiyoruz bir türlü çözemedim.
  • quote:

ali ece 16 kisilik listemi kulübe iletmiş.

o zaman armenteros beşiktaşta diyebilir miyiz?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.