Sağdaki resimde siparişi iptal etme butonu var. Sanırım iptal durumunda. Eğer satıcı takip numarası girmediyse iptalin onaylanması gerekir. Aliexpress'e mail atarak durum hakkında bilgilendirebilirsiniz. Bir an önce iptali onaylarlar.
Riske girmek isterseniz alışveriş de yapılabilir. Parayı kaptırmak o kadar değil. Ürün gelip kontrol edersiniz ve onay verirsiniz. Tabi paket açılırken kamera kaydı almak paketten ne çıkacağı hakkında kanıtınız olur.
Bu arada sipariş verenler kısmında isminiz yok sanırım. İptal durumunda olduğundan mıdır bilemedim.
Ürünü beklemek isterseniz en azından ürün gelmeyecekmiş gibi düşünerek bir maceraya çıkabilirsiniz.
teşekkürler bende karasız kaldım iptal bekleniyor diyor.. benim gibi 4 kişi daha ainol novo hero sipariş etmiş aynı mağazada 75 dolara cube u30 gt var ondan sipariş verenler en son 14 kişiydi bu mağaza ucuza satıyor ama üçte bir fiyatı olunca...bilemiyor insan adama mesaj gönderdim neden bu kadar ucuz diye sordum cevap yazmadı cube u 30 gt 25 günde gönderilir diyor ama hero 50 günde bu işte bir iş var ama riske girsemmi ACABA EN FAZLA 135 TL M GİDECEK AMA GELİRSE 320 TL LİK HEROYU 135 E ALMIŞ OLACAĞIM İŞLEM SÜRESİ UZUN OLUNCA BENDE BİRAZ BEKLEMEDEYIM İPTAL EDECEKMİ DİYE TAM KARASIZ KALDIM
iptal ederse focal price ta 94 dolara 9.7 inch benss marka tablet var tabletin özelikleri güzel tek eksi yanı 512 ram olması
işte linki ne dersiniz benss mi hero mu benss marka kesin gelir ama diğeri macera
94 DOLARA BENSS 9 '7 INCH İŞTE LINK HANGİSİNİ ALAYIM 100 DOLAR ALTI TEK 9.7 INCH TABLET
HERO Bİ ARA TÜRKİYEDE GOLD.COM TR DE 550 TL YE SATILIYORDU AMA 12 TAKSİT İMKANI DA VAR TABİ AMA ARADAKİ FARKA BAKIN NASIL DA KAZIKLIYORLAR BİZİ ÇİNDEN 300 TL YE ALIP 550 TL YE KAKALIYORLAR.....
Valla tablet tavsiyesi yapmak istemem. Bu bölümde başkaları güzel tavsiyeler yapabilir. Bir de ihtiyaç önceliği önemli. İçine film yükleyip izleyeceğim derseniz hem ekranı büyük hem de IPS ekran. Güzel olabilir. Tabi 4:3 ekran çoğu 16:9 olan filmler için fazladan siyah bölge demek. 4:3 ekranın avantajı internette gezinirken vs. güzel ama tek çekirdek işlemci ve 512 MB ram gezintiyi biraz yavaşlatır.
Ayrıca tableti alırken kronik sorunlarının olup olmadığını da biraz araştırmak gerekebilir. Benimi Novo 7 Advanced'ın kendi kendine reset atmaları gibi.
Mesela benim için wi-fi çekim gücünün iyi olması önemli ayrıca. Biraz uzaklardan bağlanınca arada kopmalar olması iyi olmuyor bazı durumlarda.
Kısacası ihtiyaç durumunuza göre değerlendirme yapın.
burada kiler hepsini karsılıyor ama gümrüge takılabilir gibi 70 dolar oldu diye duydum
Gümrük işi şans işi de tabi fiyatta ona göre artıyor.
cesaret etmeyecek bir şey yok ben panda wilden ramos tablet aldım 8 günde geldi. bu sitede paypal vardı. focal price ta da pay pal var sorun çıkarsa paranı alabilirsin AINOL HERO DAKI SORUN TABLETİ SİTENIN DEĞİL ŞAHSILARIN SATMASI SATICILARIN İNSAFINA KALMIŞSINIZ AYRICA AINOL SATAN ALİ EXPRESTE PAY PAL YOK...AYRICA TABLETIN FIYATI 3 TE BİR FİYATINA O YÜZDEN SAZANLIK YAPTIĞIMI DÜŞÜNÜYORUM...HİÇ ÇEKİNME AL FİYATI 150 DOLARIN ALTINDA OLDUĞU İÇİN GÜMRÜĞE TAKILMADAN GELİR PAYPALA E ÜYE OL PAY ÖDEMESİNİ, B SAYARINA KAYDET OLAKİ GÜMRÜĞE TAKILDI ONLARA FİYATININ 150 DOLARIN ALTINDA OLDUĞUNU İSPAT EDERSİN....TÜRKİYE İÇİNDEN BİLE BAZEN DAHA ÇABUK GELİYOR...KARGO ŞİRKETİNİ DE MÜMKÜNSE HONGKONG POST SEÇ SAKIN EMS DHL VE DİĞER ÖZEL KARGO ŞİRKETLERİNİ SEÇME ONLAR SADECE İŞLERİ ZORLAŞTIRMAKTAN BAŞKA BİR İŞE YARAMIYOR....
70 DOLAR DEĞİL 70 EURO 150 DOLARA KADAR PAP PAL UYELIĞI OLAN SİTELERDEN AL TABLETIN TELEFON ÖZELLİĞİ OLMASIN VE 150 DOLARI AŞMASIN
CHINA POST YADA HONG POST SEÇ ÖDEMENİ PAY PAL İLE YAP ÖDEMENİ İSPAT ET DİEYLİMKİ 150 DOLARI AŞTIN YÜZDE 20 VERGİSİNİ ALIRSIN YİNE ALIRSIN TABLETINI GÜMRÜK İŞİ ŞANS İŞİ AMA ONLARA BAHANE YARATACAK ŞEYLERDEN KAÇINIRSAK GÜMRÜĞE TAKILMAZ
GÜMRÜĞE GENELDE 3 NEDENLE TAKILIR
1-50 EURO YADA 150 DOLARI GEÇERSE
2- TABLET ALACAKSAN TELEFON ÖZELLİĞİ OLMASI (DAHİLİ 3G SİM KARTI YERİ OLAN TABLETLER )
3- TİCARET YAPTIĞINDAN ŞÜPHELENİRSE ADET ÇOK OLARAK OLMASI BU YÜZDEN TABLETİN ÜZERİNE GİFT (HEDİYE ) YAZDIR..
BUNLARA DİKKAT EDERSEN YURTDIŞI SİTELERDEN RAHATÇA HERŞEYİ ALABİLİRSİN (MESELA ANİOL HERO TABLET GOLD COM TR DE 555 TL YURT DIŞI SİTELERDE 170-180 DOLAR YANİ 300-350 TL YANİ RAHATLIKLA 150 -250 TL KAR EDERSİN AH Bİ DE TELEFON YASAK OLMASA NE TELEFONLAR VAR HEMDE 3 TE BİR FİYATINA...NE YAPARSIN KANUN MÜSAİT DEĞİL...
Çinde şu an 899RMB'ye satılıyor. Yani yuvarlak hesap 150$. Uluslararası kargo ücretini de hesaplarsak 165-170$dan aşağısı, güvenilir satıcıların verdiği indirimler haricinde pek güvenilir olmaz.
ARKADAŞŞIM 3 GÜNDÜR İPTAL BEKLENİYOR DİYOR BEN SATICIYLA İLETİŞİM SAĞLAYAMADIM BU YÜZDEN İPTAL İSTİYORUM SEÇENEĞİNİ SEÇTİM
ONLARDA BİZ SATICIYLA GÖRÜŞELİM( DİYORLAR GALİBA ANLADIĞIM KADARIYLA ? İPTAL EDERİZ ..) SİZCE NE KADAR BEKLERİM (SATICIYA NEDEN BU KADAR UCUZ DİYE MESAJ ATMIŞTIM CEVAP ALAMADIM ) ANLAŞILAN ALİ EXPRESSTE SATICIYA ULAŞAMADI :=))
İPTAL DEN VAZGEÇSEMMİ YOKSA BEKLEYEYİMMİ
1. DOSYA TÜRKÇESİ
2. DOSYA ORGİNAL İNGİLİZCESİ .....TEŞEKKÜRLERR...
Metin ne yaptın?
Paranı aldın mı?
Verdiğin linkin yerinde yeller esiyor :(
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme