Şimdi Ara

Ali Koç'a Fenerbahçe İmaj Yenilemesi Tavsiyeleri (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
743
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Gfb gibi ipsiz sapsız grupları bitirmeli

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Be4die

Bu akşam mazbataya gelirse inşallah orada
    Kimle konuştuğunu ilk bir araştır soruştur öyle konuş sonra anne babanız sizi KANARYA mamasıyla beslemesin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hawkerx

Adidas dolar yükselişinden dolayı bizle ve bjk ile yenilemeyecek bir daha hatta geçen sene iptal ediyordu da biz engelledik bu kadar kısa zamanda bulamayız tedarikçi diye.

Diğer yandan siz kanarya konusunda gücenmiyor olabilirsiniz ama bu simge işinin küçük çocukların takım seçiminde ne kadar etkili olduğunu biliyorum. Ooo gs aslan kanaryayı döver diye bir sürü çocuğu fenerden soğuttuklarını kendi küçüklüğümde gördüm.

@Genel

Volkan Demirel Cihat Armandan daha çok maç forma giymiş O zaman ayı yapalım oda asla değiştirilemesin böyle birşey var mı ya. ?

Ayrıca o kappa ve puma diyen arkadaşlar seneye komando kamuflajlı formalar giymek istiyor herhalde. Kulübümüzün klasik çubuklusunu ve istediğimiz kalıpları ve yan ürünleri bize verebilecek tek firme NİKE dir.

Kadıköy Boğası(Taraftarı temsilen), Nike, Güncellenmiş Stad, Futbol ve Altyapı yenilikleri ''Ali Koç Devriminin'' simgesi olacaktır.

Alıntıları Göster
    Komando kamuflajlı forma istersen olur, istersen olmaz. Bu kadar basit. Asıl ben insanlardaki Adidas ve Nike takıntısını anlamıyorum. Hangi takıma yaparlarsa yapsınlar, kalıpları, duruşları birebir aynı Nike formalarının. Kappa, Puma, Under Armour gibi güzel markalar varken, yaptıkları formalar ortadayken, Nike da Nike demenin mantığı yok. Markası Kappa olan bir çubuklu çokta iyi olur.

• Hawkerx kullanıcısına yanıt
    Yanlış alintiladin heralde hocam ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Assassino!

Utanmasa amblemi de değiştirelim diyecek ergen. Ben böyle saçma bir fikir duymadım. Galatasaraylıyım ama ben bile uyuz oldum şuna.
    Tabi hocam öyle saçma şey mi olur. Şarkılarımıza efsanelerimize işlemiştir bizim "Sarı Kanarya". Diğer takımlar yanlış anlamasın ama Kartal demekle Aslan demekle Kırmızı Şeytan demekle değil ortaya koyulan yürekle, oynanılan futbolla kükrüyor her takım.

Kaldı ki bu kanaryanın nesi saldıracak diyen arkadaşı dediklerinden utanarak Sarı Kanarya'mın nasıl esip kükrediğini önceki yılların maçlarını açıp izleyerek görmeye davet ediyorum.

Kanarya böyle saldırdı 111 yıl boyunca!
  • adidas ile sponsorluk bitmedi mi? yoksa onumuzdeki sezon bitince mi bitiyor?

• Arkadaşlar ben kanaryayı alıp çöpe atalım demiyorum. Ama boğayıda en az ona eş öne çıkaralım. Oda bizim bir değerimiz. Boğayı göz ardı eden kadıköylüyüm fenerliyim demesin.
  • -Adidas ile forma anlaşması 2019 yılında bitiyor. Ben Nike,Adidas yerine NB veya Under Armour gibi markalarla çalışılmasını isterim. Biraz farklılık olsun. Aynı tasarımların rengini değiştirip bütün takımlara forma diye yutturuyorlar.

Üyelik ücreti biraz düşürülüp yıllık aidatın arttırılması daha iyi olur sanki. Tek seferde 10bin vermektense yıllık 200 lira aidat vermek daha mantıklı geliyor bana.

Avrupanın ileri gelen takımlarının katıldığı turnuvalara katılmamız lazım. İran ligindeki, Katar ligindeki takımlarla yapılan maçlar bize bir şey katmaz. Güçlü ekiplerle hazırlanalım ki takımın seviyesini ve eksiklerini daha sağlıklı bir şekilde görelim.

Topuk Yaylası tesislerini iyi tanıtabilirsek yaz aylarında hazırlık kampına gelecek takımlar sayesinde iyi para kaldırabiliriz. Sis problemi sporcu sağlığını nasıl etkiler bilemiyorum ama sis dışında çok büyük eksiği olduğunu düşünmüyorum.

Sosyal medya yönetimi ile çok daha geniş kitlelere ulaşabiliriz o yüzden profesyonel şirketlerle çalışmamız lazım.

Fenerium tasarımları çok kalitesiz ve pahalı. Kaft gibi markalarla beraber çalışarak herkesin tercih edebileceği kaliteli ürünler ortaya koyabiliriz ve Fenerium satışlarını gayet kolay bir şekilde arttırabiliriz. SendeAl etkinliği için ne alabilirim diye girdim siteye, forma dışında alınabilecek bir şey bulamadım. Çok basitler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Anomalii -- 6 Haziran 2018; 0:28:20 >

• Bence de sarı kanarya yerine kadıköyün simgesi boğa olmalı.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.