Şimdi Ara

Ali Koç'a Fenerbahçe İmaj Yenilemesi Tavsiyeleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
743
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 1-) forma tedarik antlaşmasını adidas değil nike ile yapması.

keza adidasın 3 çizgi inadı yüzünden çoğu yıllar klasik çubukludan geri kalmamız ve formalarının kolları ve kesimlerinin aşırı bol olması ve kitlerinin pek modern olmaması geçmiş senelerde oyuncularımızın formanın kollarını bantlamasına felan sebep geldi.

yani şöyle deplasman kitlerini felanda düşününce gayet hoş olur

2-) kanaryadan tamamen vazgeçilmese bile kulüp maskotu olarak boğayı da önplana çıkaracak girişimlerde bulunsun. kadıköy boğaları sahaya çıkıyor sayın seyirciler stad adeta yanıyor...

3-) Stadımızın yeri çok güzel . Bir kaç ufak değişime ihtiyacı var . Mesela şu tasarımın üstüne ;

Kale arkalarının yükseltilip araya loca yapılması böylece üstten kaçan akustiğinde kapatılması hybrid çim ve stad elektronik tabela yenilemesi, stad dışı kareografi düzenlemesi ve stadın üstünün açılır kapanır yapılması ile stad tt arena ve vodafone arena standartına yükselebilir.

• Ya ne bogası olum. Illa vahşi bi hayvan mı gerek alalalala. BIZ SARI KANARYAYIZ BU KADAR NET. İSTEMEYEN GITSIN DIGER TAKIMLARI TUTSUN..
  • quote:

Orijinalden alıntı: kalavar

Ya ne bogası olum. Illa vahşi bi hayvan mı gerek alalalala. BIZ SARI KANARYAYIZ BU KADAR NET. İSTEMEYEN GITSIN DIGER TAKIMLARI TUTSUN..
    Ne alakası var ? Senmi belirliyorsun armanın ne olacağını kimin tutup tutmaması gerektiğini.

Kanarya bizim kulüp tüzüğümüzde yok. Aşırı efsaneliğide yok. Bir taraftar devamlı sarı forma giyen kaleci Cihat Arman' afferin benim sarı kanaryama ne güzel uçtu ded diye isim öyle kalıyor. Şimdi bizim o taraftar kadar yerimiz yok mu ? Oldu volkanada ayı diyorlar ayı yapalım o zaman olurmu öyle şey.

Boğa heykeli hem KADIKÖY'ümüzün simgesi hemde bir oyuncumuza yakıştırılan değil bizzat bizim bir oyuncumuzun kendi ve fenerimizin asi ruhunu temsilen edindiği bir simge ;

Boğa amblemi bizi hem daha çok yansıtıyor hemde pazarlama, reklam ve motivasyon açısından daha mantıklı bir simge. Yani biz o taraftarın dediği lafı çekmek mi zorundayız.

Hayır tezahüratlara bile yansıyor. Saldır Kanarya nedir ya bumu saldıracak Allahısen ?

Hayır yani renkten yakalayamayız dersen sarı boğalarda var sen kafanı takma ;

Hayır yani ben komple kanaryayıda bırakalım demiyorum . Ama boğanın ön planda olması elzem.

• Fenerbahçenin amblemi kanarya lakaplı Türk futbolcu Cihat Arman'dan gelir değiştirmek kimsenin haddine de değildir.
    Kanaryasın sen bizim canımız.
  • Forma için söylediklerine katılıyorum. Lakin en çok parayı kim verirse onlarla anlaşılmalı. Hatta Adidas ile anlaşma devam ediyordur büyük ihtimalle o yüzden eli kolu bağlı olabilir. Ama kesinlikle tasarımı çok iyi bir tasarımcıya yaptırmak lazım ve tamamen bize özel bir forma olması lazım.

Boğa olayı ve stat olayında çok saçma geldi bana söylediklerin. Arkadaşa katılıyorum biz sarı kanaryalarız. Bundan rahatsız olmanın ve yerine boğa falan bakmanın bir anlamı yok. Böyle kartaldı aslandı bilmem neydi bunlar sadece maskot fazla anlam yüklenmemesi gerekir.
  • Adidas'ı da Nike'ı da boşverin. Kappa veya Puma'ya geçilsin. Görün forma nasıl yapılır.

Boğa simgesi olayı benim de aklımdan geçen bir şey senelerdir. Olabilir, hayır demem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ambarad -- 5 Haziran 2018; 14:5:34 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kalavar

Ya ne bogası olum. Illa vahşi bi hayvan mı gerek alalalala. BIZ SARI KANARYAYIZ BU KADAR NET. İSTEMEYEN GITSIN DIGER TAKIMLARI TUTSUN..
    Kalavar arkadaşımıza Aiz Yıldırımla ilgili olan konularında olduğu gibi bu boğa mevzusundada katılıyorum. Sarı Kanarya da gocunacak birşey yok. Adamlar cimbombom gibi bir lakapdan gocunmuyorlar biz niye gocunalım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Nba'de son zamanlarda uygulanan retro forma okayı gelirse güzel olur.

Ayrıca eskiden formalarımızda yer alan ancak artık fiilen hayatta olmayan markalar da aktif sponsor adı hariç,farklı görsellerle irili ufaklı bu retro formaya yerleştirilebilir.(Emlak Bankası,Rifle gibi)

• SONUNA KADAR SARI KANARYA ULAN...
  • kalavar kullanıcısına yanıt
    Sen onu bunu boşver de azizi Sadettin reis ile dovdun mu onun haberini ver banliydim ben olaylardan haberim yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • faho kullanıcısına yanıt
    Şu alttaki formayı görünce duygulandım.Yaslaniyoruz be

• quote:

Orijinalden alıntı: tugtim

Forma için söylediklerine katılıyorum. Lakin en çok parayı kim verirse onlarla anlaşılmalı. Hatta Adidas ile anlaşma devam ediyordur büyük ihtimalle o yüzden eli kolu bağlı olabilir. Ama kesinlikle tasarımı çok iyi bir tasarımcıya yaptırmak lazım ve tamamen bize özel bir forma olması lazım.

Boğa olayı ve stat olayında çok saçma geldi bana söylediklerin. Arkadaşa katılıyorum biz sarı kanaryalarız. Bundan rahatsız olmanın ve yerine boğa falan bakmanın bir anlamı yok. Böyle kartaldı aslandı bilmem neydi bunlar sadece maskot fazla anlam yüklenmemesi gerekir.
    Adidas dolar yükselişinden dolayı bizle ve bjk ile yenilemeyecek bir daha hatta geçen sene iptal ediyordu da biz engelledik bu kadar kısa zamanda bulamayız tedarikçi diye.

Diğer yandan siz kanarya konusunda gücenmiyor olabilirsiniz ama bu simge işinin küçük çocukların takım seçiminde ne kadar etkili olduğunu biliyorum. Ooo gs aslan kanaryayı döver diye bir sürü çocuğu fenerden soğuttuklarını kendi küçüklüğümde gördüm.

@Genel

Volkan Demirel Cihat Armandan daha çok maç forma giymiş O zaman ayı yapalım oda asla değiştirilemesin böyle birşey var mı ya. ?

Ayrıca o kappa ve puma diyen arkadaşlar seneye komando kamuflajlı formalar giymek istiyor herhalde. Kulübümüzün klasik çubuklusunu ve istediğimiz kalıpları ve yan ürünleri bize verebilecek tek firme NİKE dir.

Kadıköy Boğası(Taraftarı temsilen), Nike, Güncellenmiş Stad, Futbol ve Altyapı yenilikleri ''Ali Koç Devriminin'' simgesi olacaktır.

• quote:

Orijinalden alıntı: Be4die

Sen onu bunu boşver de azizi Sadettin reis ile dovdun mu onun haberini ver banliydim ben olaylardan haberim yok
    Ya aslında seçimlerdeki buyuk zaferden sonra ıcımde az da olsa kalan buruklugun sebebı Sadettın Reyızın azızı dovmemesıdır. Kendısıne teesuflerımı ıletırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hawkerx

Adidas dolar yükselişinden dolayı bizle ve bjk ile yenilemeyecek bir daha hatta geçen sene iptal ediyordu da biz engelledik bu kadar kısa zamanda bulamayız tedarikçi diye.

Diğer yandan siz kanarya konusunda gücenmiyor olabilirsiniz ama bu simge işinin küçük çocukların takım seçiminde ne kadar etkili olduğunu biliyorum. Ooo gs aslan kanaryayı döver diye bir sürü çocuğu fenerden soğuttuklarını kendi küçüklüğümde gördüm.

@Genel

Volkan Demirel Cihat Armandan daha çok maç forma giymiş O zaman ayı yapalım oda asla değiştirilemesin böyle birşey var mı ya. ?

Ayrıca o kappa ve puma diyen arkadaşlar seneye komando kamuflajlı formalar giymek istiyor herhalde. Kulübümüzün klasik çubuklusunu ve istediğimiz kalıpları ve yan ürünleri bize verebilecek tek firme NİKE dir.

Kadıköy Boğası(Taraftarı temsilen), Nike, Güncellenmiş Stad, Futbol ve Altyapı yenilikleri ''Ali Koç Devriminin'' simgesi olacaktır.

Alıntıları Göster
    olaya bak ya .d o zaman daha güzeli yapılır diye amblemi de değiştirelim bu kadar dar bi kafa olabilir mi ?
    lefterden daha iyisi gelince onun heykelini de kaldırırız oradan o zaman aslan kanaryayı döver diye soğuduysan boğayı da döver aslan .d

olayı getirdiğin yer çok saçma simge nedir ne değildir nasıl oluşur onu bi anla ondan sonra yeni bir simgenin oluşmasının ne denli zor olduğunu zaten anlarsın o ayrı ama 100 senelik bir simgenin yerine boğa olsun yaee ben boğa istiyorum çok güçlü hayvan boğa, aslan kanaryayı döver diyoarldı küçükken çok çektim diye ağlarsan kimse seni burada ciddiye almaz kusura bakma reis.

• yeni nesilin asıl sorunu az dayak yemeleri herhalde ya
    bi insan fenerbahçenin simgesini değiştirelim boğa yapalım cüretini kendinde nasıl bulur
    amblemde maydonoz var onu da değiştirelim der bunlar ilerde ya da renkler çok kötü kırmızı tonu yapalım falan demeye başlarlar.
  • GAGALA SARI KANARYAM!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Unforgiven -- 5 Haziran 2018; 15:1:48 >
  • kalavar kullanıcısına yanıt
    Bu akşam mazbataya gelirse inşallah orada

• Hawkerx kullanıcısına yanıt
    Ben forma konusunda ortaya şöyle bir şey atayım. Liverpool'un forma sponsoru new balance sanırım. Son zamanlarda çok da popüler olmaya başladı insanlar arasında bu marka. Türkiye'deki etkisini arttırmak adına güzel bir anlaşma olabilir her iki taraf için de. Bence çok takılı kalmamak lazım hangi marka olduğuna en yüksek parayı kim verirse o yapsın formaları. Bir şartla dediğin gibi abuk sabuk kappa puma formaları olmaması lazım. Tasarımları klubun seçmesi veya yaptırması lazım.

Kanarya konusunda haklı olabilirsin. O açıdan düşünmemiştim. Biz de çocukken o saçma muhabbetin arasında ezilirdik diyecek laf bulamazdık.
  • Utanmasa amblemi de değiştirelim diyecek ergen. Ben böyle saçma bir fikir duymadım. Galatasaraylıyım ama ben bile uyuz oldum şuna.

• Adidas istediğine muazzam forma yapıyor ama Türkiye'deki takımları çok ciddiye almıyorlar. Hazır kalıba koyup geçiyorlar.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.