Şimdi Ara

Aykut Kocaman’dan, Fatih Terim’e sert yanıt

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
127
Cevap
0
Favori
4.176
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman ile Galatasaray’ın deneyimli çalıştırıcısı Fatih Terim arasında devam eden ‘soru sorma’ polemiği devam ediyor. Kocaman’ın G.Birliği maçı sonrasında kullandığı “Düşüncelerimi, duygularımı bana sorabiliyorsunuz, cevap da alıyorsunuz. Başka yerlerde de aynı sorulara muhatap bulursunuz umarım” sözleri, Fatih Terim’e mesaj olarak algılanmıştı.

Terim de önceki gün oynanan Balıkesirspor karşılaşmasının ardından konuyla ilgili olarak, “Benim tanıdığım Aykut, birine bir şey söyleyecekse direkt söyleyecek kalitededir. Beni iyi tanıyorsunuz, söyleyeceğim bir şey varsa söylerim; arka sokaklara girmem, yan sokaklara girmem. Ucuz politikaların kimseye katkısı olmaz” açıklamasını yapmıştı.

Bu sözler hakkında Aykut Kocaman ise “Bana Aykut denmesi beni bağlamaz. Fenerbahçeliler, bir söyleyene, bir de ne söylediğine bakarlar. Ben herkese karşı dikkatli konuşmaya çalışırım. Adımla hitap edilmesi beni hiç bozmaz. Gerginliğe gerek yok. Benim muhatabım hiç kimse değil. Soru sorma konusunu ben genele söyledim, bu konuyu fazla uzatmaya gerek yok” dedi.

http://www.cumhuriyetspor.com.tr/aykut-kocamandan-fatih-terime-sert-yanit.html

• quote:

Beni iyi tanıyorsunuz, söyleyeceğim bir şey varsa söylerim; arka sokaklara girmem, yan sokaklara girmem.

Fatih Terim gecen sezon sonunda konusacakti, ne oldu o is? Unuttu galiba(!).

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Başlık konu uyumsuzluğu.Adam gerginliğe gerek yok, konu uzamasın diyor bazıları bunu "sert yanıt" olarak algılıyor.Aklını seveyim senin.
  • Aklınca Terim'e giydirmeye çalıştı. Terim de karşılık verince, Kocaman bu sefer konuyu fazla uzatmayalım diyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: StillB0rN

Başlık konu uyumsuzluğu.Adam gerginliğe gerek yok, konu uzamasın diyor bazıları bunu "sert yanıt" olarak algılıyor.Aklını seveyim senin.

http://www.cumhuriyetspor.com.tr/aykut-kocamandan-fatih-terime-sert-yanit.html

Başlığı ben atmadım. Cumhuriyet spor'a yazarsın bu söylediğini
  • Anlamiyorum bu ne saygisizlik boyle? Aykut Kocaman senin cok yakin arkadasin mi da Aykut diyorsun?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Aykut Kocaman'dan Sneijder yorumu
    12 yıl önce açıldı
    Fatih Terim PSG'ye gider mi ?
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: K.G.A.10

Aklınca Terim'e giydirmeye çalıştı. Terim de karşılık verince, Kocaman bu sefer konuyu fazla uzatmayalım diyor.

Yav cocuk musunuz anlamadım kı. Adam bılmıyor mu boyle bır cevap gelecegını. Fatıh terım gene egoıstlıgını konusturmus.

• quote:

Orijinalden alıntı: Fidel Castro.

quote:

Orijinalden alıntı: K.G.A.10

Aklınca Terim'e giydirmeye çalıştı. Terim de karşılık verince, Kocaman bu sefer konuyu fazla uzatmayalım diyor.

Yav cocuk musunuz anlamadım kı. Adam bılmıyor mu boyle bır cevap gelecegını. Fatıh terım gene egoıstlıgını konusturmus.

Tamam
  • Fatih hoca, Aykut hocanın bir büyüğü, bazı şeyler alttan alınabilir ancak onun da yaptığı bir yanlıştı, aranızda her ne kadar bir yaş farkı olsa da en nihayetinde meslektaşsınız, birbirinize saygı duymalısınız. Aykut hoca da artık futbolcu değil, şampiyonluk kazanmış, kendisini kabullendirmiş bir isim. Nasıl hitap edilmesi gerektiğini iyi bilmeliydi Fatih hoca. Gereksiz artık bu inceden atışmalar. Kimseye yarar sağlamıyor, kaostan beslenmek isteyen basının işine geliyor, adamlarda cımbızla çekip alıyorlar.

• bu FT kendini ne saniyor mac sirasinda herkeze kufur ediyor

• İnceden inceden vermiş ayarı fatihe.
  • quote:

Orijinalden alıntı: [DMC]

bu FT kendini ne saniyor mac sirasinda herkeze kufur ediyor

HERKESE düzeltmem lazım yoksa uyuyamam saat 5,26.
  • Forum ahalisine bir iyilik yapin ve kendinizi bir hafta daha banlayin yemin ediyorum sirf tartisma yaratmak icin ugrasiyorsunuz arada disari cikip hava alin
  • Sizin Aykut Hoca da bıktırdı artık.Arkadaş bir insan basın toplantısında bu kadar mı sağa sola laf atmaya çalışır?Geçen sene nefret ettirdi kendinden.Türkiye'nin en saygı değer iki hocasına attığı çamuru unutmadık elbet.Fatih Hoca ile Şenol Hoca'yı birbirlerine maç satmakla suçladı.Sen bu adamların eline su dökemezsin Aykut Efendi şimdi de kalkmış ucuz laflarla Fatih Terim'e laf atmaya kalkıyorsun.Bahaneler de diz boyu resmen.Utanmasa takımı yenilince Afrika'daki hava şartlarına bağlayacak olayı.Bazı şeylerin kendi suçu olduğunu anlasaydı zaten kendi taraftarı da ona kötü hoca demezdi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: [DMC]

bu FT kendini ne saniyor mac sirasinda herkeze kufur ediyor

• quote:

Orijinalden alıntı: chrizs07

quote:

Orijinalden alıntı: Lord Kinross

quote:

Beni iyi tanıyorsunuz, söyleyeceğim bir şey varsa söylerim; arka sokaklara girmem, yan sokaklara girmem.

Fatih Terim gecen sezon sonunda konusacakti, ne oldu o is? Unuttu galiba(!).

Gecen GsTv de cikti iki saat konustu bir cok konu hakkinda.Ayrica sizin.baskaniniz konusacakti ortaligi kasip kavurucam diyordu o ne oldu?

Röportaj tarzinda bir konusmaydi yalniz o dedigin.

Konustu bizim baskan konusmasina, etkisizdi orasi ayri.
    Bir yanda konusup etkisiz kalmak, diger yanda "ben dedigimi yaparim, direk soylerim" deyip, hala konusmamak.

Hadi iyi gunler.

• biz fenerliler şükür namazı kılmalıyız aykut kocaman gibi bir ahlak ve insanlık abidesi hocamız var.. hele hele ft ile kıyaslayınca.
  • ben bir trabzonsporluyum . futbolu zamanım elverdiğince takip etmeye çalışırım bu olayda kim haklı kim haksız derseniz fatih terim şartlara göre haklıdır diyebilirim ama ahlaklı ve adaletli bir biçimde düşünürsek her ikiside türk futbolunun yüz karalarıdır.(fatih terim son 1 senedir.)

olayın aslına gelirsek aykut denen bir zihniyet bir maçtan sonra aldığı talkimatla hakem hakkında bilimsellikten yoksun açıklamalar yapıyo ve beklentilerini tehdit vari bir uslupla söylüyo ve birilerine taş atıyo.

bunuda duyan gs camiası bu konuşmalara karşı özgünlük ve farkındalığı korumak adına tepki koyulması gerektiğini inanıp güzelce bir beyin fırtınasına girip birşeyler hazırlıyolar ve fatih terimin eline veriştiriyolar. (ki bence doğru yaptılar.)

fatih terimde medya önünde bunları cahil türk kamuoyunana açıklıyo

türkiyede gs yi seven bir insandım uefa kupasını kaldırırlarken içim kıpır kıpır olmuştu ama son bir senedir türkiyede pis ortam yüzünden gs de bozulmaya yüz tuttu ve kişilerin cepleri ön plana çıktı. yani pis olmalarının sebebi pis ortamda bulunmalarıydı. bu pis ortamın en önemli oyuncusu tartışmasız fb camiası ve onun yan kollarıydı(eskişehi,sivas ibb,manisa vb)

fatih terimin lugatında spor ruhuylan örtüşmeyen kazanç anlayışı son bir senedir değer gördü. kazaniğimda nasıl kazanırsam kazanığim mantığı egemen oldu. eskiden taraftar sayılarını sahaya yansıtmayan adaletli,onurlu ve saygılı bir fatih terim vardı ama artık o yok.şimdiki fatih terim kurumsal kimliği ön planda tutan kendi öz düşünceleri olmayan bütün konuşmalarının stratejik bir amacı olan bir figüran haline gelmiştir.

karşısındaki en büyük rakip figüranda tartışmasız aykut denen bir şahsiyettir.

• quote:

Orijinalden alıntı: zmax

quote:

Orijinalden alıntı: Paşa Hazretleri

quote:

Orijinalden alıntı: zmax

lafları at at ondan sonra "uzatmayalım" de
    işine bak aykut işine bizim daha önemli işlerimiz var pendikle derbiyi zor atlattın

Hadi fatih terim'in aykut demesini anladık da senin gibi "pendik derbi" esprisi yapanların aykut diye hitap etmesi. İşte o çok zoruma gidiyor

aykut beni tanıyorsa ismimle hitap edeblir,
    saygı için aykut beyfendi mi demeliydi fatih terim
    pendik maçı çok güzeldi, fenerbahçede şans olmasa ilk 15dakikada pendik kazanırdı.

Futbolun kuralları sabit.
    Maç uzatmalar hariç 90 dakikadır.
    En fazla golü atan kazanır.

O yüzden " şansı olsaydı " " ilk 15 dakikada kazanırdı" gibi boş cümlelerle birşeyler anlatmaya çalışmayın.

İkili iletişimin kuralı olarak da karşındaki şahıs sana nasıl hitab ediyorsa o şekilde hitab edersin. Birisi size " sayın " veya " Fatih Terim" diye hitab ediyorsa siz nezaket ve saygı kuralları gereği aynı şekilde hitab edip konuşmaya devam edersiniz.
    İki kişinin özel hayatlarında ne söylediği, nasıl bir bağ kurduğu önemli değil. Ortada iş gereği yapılan konuşmalar var.

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.