Şimdi Ara

Aykut Kocaman’dan, Fatih Terim’e sert yanıt (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
127
Cevap
0
Favori
4.176
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • vay aykut hocaya bak atarda yapmaya başlamış artizzz.
  • Aykut Kocaman: bana soru sorabiliyorsunuz, başkalarına da sorabilecek misiniz, muhatap bulabilecek misiniz?

Fatih Terim: Aykut! Bırak bu işleri. Git takımınla ilgilen. Polemik yaratma. Konuşacaksan gel yüzüme konuş.

Aykut Kocaman: Muhatap almıyorum, ben genele konuştuydum aslında Polemiğe gerek yok. Beni bozmaz, kötü söz sahibine aittir vs vs..

Şimdi yukarıdaki ergeni bulun bakalım, kim acaba?

Bir de Aykut Kocaman kapak takmış demişler ya 1-2 kişi . Onlara da bu işleri huy edinen Aykut müstehak zaten.. Bu adam kendi işine bakmayı öğrenemediği sürece beden öğretmenliğinin ötesine zor geçer ne yazık ki..

• quote:

Orijinalden alıntı: Drizzt_tr

quote:

Orijinalden alıntı: PossoPazzo

Zamanında Şenol Güneş'e sataşıp o'nun üzerinden prim yapamayınca Fatih Terim'e saran bir adam Aykut . Yine yüz bulamayınca muhtemelen bu sefer de mustafa denizli'ye laf atar. Adam hiçbir zaman büyük teknik direktör olamayacağın fark edip kompleks yapmış, türk futbolunda ne kadar önemli isim varsa hepsine sıradan sataşacak illa. Bu işin sepp piontek'e kadar yolu var.

Kime sataşmış ? Fatih emi ?

Adam doğru birşeyi söyledi, sataşmadı..İşine gelmediğinde onu çekme bunu çek diyen, genç topçusuna ağız dolusu küfreden terbiyesiz , megaloman biri için çok sade konuştu...Yanlış mı dedi Aykut Hoca ? Fatih değilmi beğenmediği sorularda fırça atan, posta koyan basına ?

Siz kovduğunuz adamı şimdi niye baştacı yapıyorsunuz oda ayrı konu..Milli takımı batırınca hediyemi vermek istediniz süper TD ye ?

Milletin emeğini çal, ceza almamak için ona buna sürtün ama taraftarına gelince biz suçsuzuz nidaları at sonrada gel Fatih Terim'e sataş ve fb taraftarları ahlak ve adamlık mesajları versin. Evet ne olduğunuzu kanıtlıyorsunuz herkese. Pişkin pişkin millete sataşacağına her gün küfür etsin Fatih Terim ben ona razıyım.Sen de razı mısın?

• quote:

Orijinalden alıntı: Lord Kinross

quote:

Beni iyi tanıyorsunuz, söyleyeceğim bir şey varsa söylerim; arka sokaklara girmem, yan sokaklara girmem.

Fatih Terim gecen sezon sonunda konusacakti, ne oldu o is? Unuttu galiba(!).

Gerek kalmadı konuşmasına. 9 puan fark konuştu zaten
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lord Kinross

quote:

Beni iyi tanıyorsunuz, söyleyeceğim bir şey varsa söylerim; arka sokaklara girmem, yan sokaklara girmem.

Fatih Terim gecen sezon sonunda konusacakti, ne oldu o is? Unuttu galiba(!).

sezon sonunda konustukya kadıkoyde
  • Grande geçen sezon sonu açıklama yapacağıdı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Atarlı ergen davranış bozukluklarını ruhunun en derinlerinde taşıyan ve sağa sola saldırma görüntüleriyle insanı tiksindiren, şoparımsı bir kişilik...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sir kocaman döver bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: PiLLiMunati

Grande geçen sezon sonu açıklama yapacağıdı

Kadıköy'de yaptı hocam açıklamayı ama görmemiş olabilirsin,ışıklar yanmıyordu o ara.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeFJaM_

Aykut Kocaman'a adam, efendi diyenler;

*Trabzonspor Fenerbahçeye ligde fark atmışken "Trabzonspor'a verilen penaltılar incelenmeli" açıklaması yaptığında.

*Trabnzonspor Kadıköy'e geldiğinde Şenol Güneş'in elini sıkmaya gitmediğinde.

*Trabzonspor ile şampiyonluk mücadelesi verirken "Trabzonspor'a farklı bize farklı oynuyorlar" açıklaması yapıp rakipleri Trabzonspor'a karşı kışkırttığında.

*Geçen sezon Galatasaray-Trabzonspor maçından sonra Trabzonspor maçı sattı iması yapıp Arenadaki rövanş maçında Trabzonspor'lu futbolcuların ölüm kalım maçına çıkıyorlarmış gibi sert ve hırslı oynamalarına sebep olduğunda (ki bununla övünenler vardı o zamanlar. Bakın nasıl taktik yaptı adam diye. Sinsi diyince de kızıyor aynı kişiler)(Ayrıca aynı Trabzonspor Kadıköyde kuzu gibiydi)

*Fatih Terim'e laf soktuğunu sanıp "bu soruları başkalarına niye sormuyorsunuz" diye ortamı geren bi açıklama yaptığında.

Nerdeydiler?

Aykut Kocaman zamanında Konyaspor maçından sonra "teknik direktörlüğü bırakıyorum" diyip 1 hafta sonra hiçbirşey olmamış gibi yoluna devam eden birisi. Tanıdık geldi sanırım. Bırakıyorum diyip sonra ben öyle birşey demedim diyen Rıdvan Dilmen de sizin efsaneniz. 2 kere bırakıp sonra paralı askerlerine kendi adına tezahurat yaptırıp geri dönen de Aziz Yıldırım... Alışıksınız yani siz böyle olaylara o yüzden Aykut Kocaman'a adam, efendi diyenleri anlayabiliyorum

Şu son yaptığı "taraftar söyleyene baksın" adı altında yaptığı alçakca açıklama da bunun son örneği. "Fatih Terim neden Aykut Kocaman'a Aykut demiş" Allah aşkına size ne bundan. Bunun saygıyla ne alakası var. Adamın Aykut demesi sizi mi geriyor da saygısızlıkla bağdaştırıyorsunuz. Fatih Terim Aykut Kocaman'ın zamanında hocasıydı unutmayın.

Ayrıca saygıdan, efendilikten bahsedenler Aykut Kocaman Şenol Güneş'in elini sıkmadığında, Şenol Güneş misafir olmasına rağmen gidip ev sahibi kulübesinde Aykut Kocaman'ın elini sıktığında eminim hiçbiriniz utanmadınız ama ben o gün Aykut Kocaman adına utanmıştım.

Bana gelip burda "Aykut Kocaman iyi bir teknik direktör" deseniz gıkımı çıkartmam "belki doğrudur" derim ama "Aykut Kocaman efendi, saygılı birisi" asla demeyin.

+1905

• ikiside birbirine saygısızca konuşmamış..tabi fanatik olarak baktığınızda gsliler tarafından fatih terim fbliler tarafından aykut hoca haklı.. ikiside konuyu uzatmamış.. tamamen medya oyunu
  • quote:

Orijinalden alıntı: eşruhuum

ben bir trabzonsporluyum . futbolu zamanım elverdiğince takip etmeye çalışırım bu olayda kim haklı kim haksız derseniz fatih terim şartlara göre haklıdır diyebilirim ama ahlaklı ve adaletli bir biçimde düşünürsek her ikiside türk futbolunun yüz karalarıdır.(fatih terim son 1 senedir.)

olayın aslına gelirsek aykut denen bir zihniyet bir maçtan sonra aldığı talkimatla hakem hakkında bilimsellikten yoksun açıklamalar yapıyo ve beklentilerini tehdit vari bir uslupla söylüyo ve birilerine taş atıyo.

bunuda duyan gs camiası bu konuşmalara karşı özgünlük ve farkındalığı korumak adına tepki koyulması gerektiğini inanıp güzelce bir beyin fırtınasına girip birşeyler hazırlıyolar ve fatih terimin eline veriştiriyolar. (ki bence doğru yaptılar.)

fatih terimde medya önünde bunları cahil türk kamuoyunana açıklıyo

türkiyede gs yi seven bir insandım uefa kupasını kaldırırlarken içim kıpır kıpır olmuştu ama son bir senedir türkiyede pis ortam yüzünden gs de bozulmaya yüz tuttu ve kişilerin cepleri ön plana çıktı. yani pis olmalarının sebebi pis ortamda bulunmalarıydı. bu pis ortamın en önemli oyuncusu tartışmasız fb camiası ve onun yan kollarıydı(eskişehi,sivas ibb,manisa vb)

fatih terimin lugatında spor ruhuylan örtüşmeyen kazanç anlayışı son bir senedir değer gördü. kazaniğimda nasıl kazanırsam kazanığim mantığı egemen oldu. eskiden taraftar sayılarını sahaya yansıtmayan adaletli,onurlu ve saygılı bir fatih terim vardı ama artık o yok.şimdiki fatih terim kurumsal kimliği ön planda tutan kendi öz düşünceleri olmayan bütün konuşmalarının stratejik bir amacı olan bir figüran haline gelmiştir.

karşısındaki en büyük rakip figüranda tartışmasız aykut denen bir şahsiyettir.

Ya sen yine mi geldin? Bak iki sokak aşağıya kupa bırakmışlar bak bakalım orda mı hala

• quote:

Orijinalden alıntı: kkratoss

Sizin Aykut Hoca da bıktırdı artık.Arkadaş bir insan basın toplantısında bu kadar mı sağa sola laf atmaya çalışır?Geçen sene nefret ettirdi kendinden.Türkiye'nin en saygı değer iki hocasına attığı çamuru unutmadık elbet.Fatih Hoca ile Şenol Hoca'yı birbirlerine maç satmakla suçladı.Sen bu adamların eline su dökemezsin Aykut Efendi şimdi de kalkmış ucuz laflarla Fatih Terim'e laf atmaya kalkıyorsun.Bahaneler de diz boyu resmen.Utanmasa takımı yenilince Afrika'daki hava şartlarına bağlayacak olayı.Bazı şeylerin kendi suçu olduğunu anlasaydı zaten kendi taraftarı da ona kötü hoca demezdi.

TR'nin en saygın hocası ve Fatih Terim.Peki.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: wardak

aykut kocamanın adamlıgını eskişehir macından sonra hakeme soyledikleriyle gördük. evet caner hatalı bir şekilde atıldı bunu veysel sarı da dahil herkes söyledi. ama dünya tarihinde yapılmış en büyük hakem hatasıda değildi, ilk yapılmış hakem hatasıda değildi. ADAM olan adam cıkar; "hakemin bu kararı hatalıydı. bundan sonra daha dikkatli olmasını temenni ederim. bugun ki hatası belkide bizim iki puanımıza mal oldu. umarım bundan sonra hakem hatalarından kimsenin canı yanmaz" der gecerdi. aykutsa kalkıp hakeme, mhk ye demediğini bırakmadı. fırat aydunus gibi yurt dısında da bizi temsil eden basarılı bir hakemi (başarı görecelidir. avrupada düdük çalan hakeme başarısız dememiz sacma olur. begensekde begenmesekde) tek hatasıyla linc etmeye, hakemlik kariyerini bitirmeye varacak kadar asagılamaya kalktı. bu acıklamalar normalde ceza sebebi olmasına ragmen pfdk sırf hakemin hatası oldugu ve fenerbahce ile ters dusmemek için cezayı iptal edip para cezasına cevirdi. hakemin hatası baska birşey, aykut kocamanın yaptıgı acıklamalar baska birşeydir. ikisinin cezası farklıdır ve farklı kişilere kesilir bu cezalar. bunları yapan, aziz yıldırım gibi kötü niyetli bir diktatörün emrinden cıkmayan, teknik diretörlüğü son derece şüpheli olan, içten pazarlıklı oldugunu gormemek için at gozlugu takmak gereken birisi için kimse bana ADAM gibi ADAM demesin. eskiden bende aykutu oyle gorurdum ama son donemlerde ne oldugunu iyice belli etti. fatih terimde evet oyuncusuna argo konusabilir (bu oyuncusuyla onun arasındadır. tepki koyacaksa oyuncu zaten soyunma odasında uygun uslupla tepkisini belirtir), evet egoist olabilir (ki hakkıdır. bu ülkenin yetiştirdiği en iyi teknik direktördür hiç şüphesiz) ama en azından karşısındaki insana sinsice davranmayarak bile adam oldugunu belli eder. fatih terim böyle bir adamdır ama ADAMDIR.

Fırat Aydınus caner'i söylemediği bir laftan dolayı oyundan attı. Aykut Kocaman'ın yaptığı açıklama da ortada ne bir küfür ne hakaret var. Geçen seneki GS-TS maçından sonra Fatih Terim niye ceza almış bir bak istersen hey Allahım ya

• quote:

Orijinalden alıntı: pprodigyy

quote:

Orijinalden alıntı: kkratoss

Sizin Aykut Hoca da bıktırdı artık.Arkadaş bir insan basın toplantısında bu kadar mı sağa sola laf atmaya çalışır?Geçen sene nefret ettirdi kendinden.Türkiye'nin en saygı değer iki hocasına attığı çamuru unutmadık elbet.Fatih Hoca ile Şenol Hoca'yı birbirlerine maç satmakla suçladı.Sen bu adamların eline su dökemezsin Aykut Efendi şimdi de kalkmış ucuz laflarla Fatih Terim'e laf atmaya kalkıyorsun.Bahaneler de diz boyu resmen.Utanmasa takımı yenilince Afrika'daki hava şartlarına bağlayacak olayı.Bazı şeylerin kendi suçu olduğunu anlasaydı zaten kendi taraftarı da ona kötü hoca demezdi.

TR'nin en saygın hocası ve Fatih Terim.Peki.

O kadar yazdığım şeylerden sonra yaza yaza bunu mu yazdın? Ayrıca evet en saygın hoca.

• Beyler gecelim bunları aykut kocamanı Fatih Terimle karşılaştırmaya falan kalkarlar rezillik çıkmasın.Hayır Aykut Kocaman'ın açıklamaları sonrası R'ye alışık olmalıydınız.Aykut hocaya söven Fenerbahçe taraftarı ezeli rakibine laf atınca hocası kral oluyor.Günümüz modern Turk Futbolu böyle.Kim sükse yapsa öbürü düşüşte olsa hemen sataşmalar diyecem ama 2 takımda iyi durumda bence

HEPSİ BASININ OYUNLARI GELMEYİN
  • quote:

Orijinalden alıntı: gereksiz işler bunlar

quote:

*Trabzonspor Fenerbahçeye ligde fark atmışken "Trabzonspor'a verilen penaltılar incelenmeli" açıklaması yaptığında.

*Trabzonspor ile şampiyonluk mücadelesi verirken "Trabzonspor'a farklı bize farklı oynuyorlar" açıklaması yapıp rakipleri Trabzonspor'a karşı kışkırttığında.

*Geçen sezon Galatasaray-Trabzonspor maçından sonra Trabzonspor maçı sattı iması yapıp Arenadaki rövanş maçında Trabzonspor'lu futbolcuların ölüm kalım maçına çıkıyorlarmış gibi sert ve hırslı oynamalarına sebep olduğunda (ki bununla övünenler vardı o zamanlar. Bakın nasıl taktik yaptı adam diye. Sinsi diyince de kızıyor aynı kişiler)(Ayrıca aynı Trabzonspor Kadıköyde kuzu gibiydi)

*Fatih Terim'e laf soktuğunu sanıp "bu soruları başkalarına niye sormuyorsunuz" diye ortamı geren bi açıklama yaptığında.

Nerdeydiler?

Aykut Kocaman zamanında Konyaspor maçından sonra "teknik direktörlüğü bırakıyorum" diyip 1 hafta sonra hiçbirşey olmamış gibi yoluna devam eden birisi. Tanıdık geldi sanırım. Bırakıyorum diyip sonra ben öyle birşey demedim diyen Rıdvan Dilmen de sizin efsaneniz. 2 kere bırakıp sonra paralı askerlerine kendi adına tezahurat yaptırıp geri dönen de Aziz Yıldırım... Alışıksınız yani siz böyle olaylara o yüzden Aykut Kocaman'a adam, efendi diyenleri anlayabiliyorum

Şu son yaptığı "taraftar söyleyene baksın" adı altında yaptığı alçakca açıklama da bunun son örneği. "Fatih Terim neden Aykut Kocaman'a Aykut demiş" Allah aşkına size ne bundan. Bunun saygıyla ne alakası var. Adamın Aykut demesi sizi mi geriyor da saygısızlıkla bağdaştırıyorsunuz. Fatih Terim Aykut Kocaman'ın zamanında hocasıydı unutmayın.

Ayrıca saygıdan, efendilikten bahsedenler Aykut Kocaman Şenol Güneş'in elini sıkmadığında, Şenol Güneş misafir olmasına rağmen gidip ev sahibi kulübesinde Aykut Kocaman'ın elini sıktığında eminim hiçbiriniz utanmadınız ama ben o gün Aykut Kocaman adına utanmıştım.

Bana gelip burda "Aykut Kocaman iyi bir teknik direktör" deseniz gıkımı çıkartmam "belki doğrudur" derim ama "Aykut Kocaman efendi, saygılı birisi" asla demeyin.

+1905

Aykut Kocaman’dan, Fatih Terim’e sert yanıt

• 16. hafta yaklaşıyor.. psikolojik ezikliği kabullenemiyor aykut kocaman. Her şey Aykut Kocaman'ın Gençlerbirliği maçı sonrası bir soruya verdiği cevapla başladı. durduk yere, hiçbir şey yokken..
  • quote:

Nerdeydiler?

Alıntılayalım da belki gözlerinden kaçmıştır bu mesaj. Tabi yersen.

• quote:

Orijinalden alıntı: draguh

quote:

Orijinalden alıntı: gereksiz işler bunlar

quote:

Nerdeydiler?

+1905

Aykut Kocaman’dan, Fatih Terim’e sert yanıt

Yorumun fbyi savunmak değil galatasaraya saldırmak ...
    Eh işte idare eder bu !!!

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.