Şimdi Ara

Aykut Kocaman’dan, Fatih Terim’e sert yanıt (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
127
Cevap
0
Favori
4.176
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Böğretmen

quote:

Orijinalden alıntı: Drizzt_tr

quote:

Orijinalden alıntı: PossoPazzo
    Fatih Terim'in basın toplantılarını izlediysen bütün sorulara cevap veriyor kendisi,ama soruyu basından olmayan biri sorarsa tepki verir gidip ben aykuta saçma sapan bir soru sorsam tepki vermez mi?
    Bu arada adam Fatih Terim'e durup dururken laf atıyor,Fatih Terim'den cevap gelince ilgilenmiyorum bilmem ne öyle adam olunmuyor,kusura bakma.

Fatih cevap veriyorsa neden alındı o zaman ? İsim mi kullandı Aykut Kocaman ? Basından olmayan adamı tanıdığıda ortaya çıktı. Ayrıca o olay degil, Fatih Terim in seneler içinde kaç tane basın toplantısında var basına karşı fırçası bilmem nesi. Soru sormaya korkuyorlar yahu, neyi savunuyorsun anlamış değilim

bundan aykuta ne ? herkesin bir tarzı kişiliği var bu konuda aykuta laf soylemek dusmez işine baksın.

Aykut Kocaman senin amcanın oğlu mu

• aykut diye hitap ediyorum budamı suç garipsiniz garip
  • Ben mi çok safım yoksa siz mi çok fesatsınız bilmiyorum ama burada Fatih Terim'i övmüş de olamaz mı ? Yani lafı söyleyene bakın alınmanıza gerek yok. Fatih Hoca kötü düşünmez gibisinden ?
  • Terim hoca geçen sene kıvırmıştır.
    şampiyonluk gelince sustu, oysa şike rezaletinin konuşulmaması tüm hoca ve futbolcuların en başta da yöneticilerin ayıbıdır, ben bu işten ekmeğimi kazancam da mesleğimde şike yapanları görmezden gelcem mümkün değil. Onur sahibi hiç kimsenin yapabileceği iş değildir...
  • aykut uzatmayalım demekle akıllı iş yapmış. 2 hafta sonra fatih terim onun aklını alırdı...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Piêr Dé Sans

quote:

Orijinalden alıntı: zmax

quote:

Orijinalden alıntı: Paşa Hazretleri

quote:

lafları at at ondan sonra "uzatmayalım" de
    işine bak aykut işine bizim daha önemli işlerimiz var pendikle derbiyi zor atlattın

Hadi fatih terim'in aykut demesini anladık da senin gibi "pendik derbi" esprisi yapanların aykut diye hitap etmesi. İşte o çok zoruma gidiyor

aykut beni tanıyorsa ismimle hitap edeblir,
    saygı için aykut beyfendi mi demeliydi fatih terim
    pendik maçı çok güzeldi, fenerbahçede şans olmasa ilk 15dakikada pendik kazanırdı.

Futbolun kuralları sabit.
    Maç uzatmalar hariç 90 dakikadır.
    En fazla golü atan kazanır.

O yüzden " şansı olsaydı " " ilk 15 dakikada kazanırdı" gibi boş cümlelerle birşeyler anlatmaya çalışmayın.

İkili iletişimin kuralı olarak da karşındaki şahıs sana nasıl hitab ediyorsa o şekilde hitab edersin. Birisi size " sayın " veya " Fatih Terim" diye hitab ediyorsa siz nezaket ve saygı kuralları gereği aynı şekilde hitab edip konuşmaya devam edersiniz.
    İki kişinin özel hayatlarında ne söylediği, nasıl bir bağ kurduğu önemli değil. Ortada iş gereği yapılan konuşmalar var.

madem o kadar saygılı neden sahaya giriyor, her maç sonrası hakemlere ve birilerine atıp tutuyor?
    neden işine geldiği gibi hareket ediyor.
    neden gaziantep maçındaki golümüz elle atıldı demedi.çıkıp bize hikaye okumasın kendinize kırmızı kart gösterdi diye yapmadığınızı bırakmadınız.Ama gaziantep maçından sonra çıkıpta iyi oynadık kazandık dersen bu ikiyüzlülüktür, saygısızlıktır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Futboldan zerre kadar anlamayan, berbat bir t.d olan aykutu, imparator fatih terım dilkkate bilez almaz. Kendı capındakılerle ugrassın.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Piêr Dé Sans

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Paşa Hazretleri

quote:

lafları at at ondan sonra "uzatmayalım" de
    işine bak aykut işine bizim daha önemli işlerimiz var pendikle derbiyi zor atlattın

Hadi fatih terim'in aykut demesini anladık da senin gibi "pendik derbi" esprisi yapanların aykut diye hitap etmesi. İşte o çok zoruma gidiyor

aykut beni tanıyorsa ismimle hitap edeblir,
    saygı için aykut beyfendi mi demeliydi fatih terim
    pendik maçı çok güzeldi, fenerbahçede şans olmasa ilk 15dakikada pendik kazanırdı.

Futbolun kuralları sabit.
    Maç uzatmalar hariç 90 dakikadır.
    En fazla golü atan kazanır.

O yüzden " şansı olsaydı " " ilk 15 dakikada kazanırdı" gibi boş cümlelerle birşeyler anlatmaya çalışmayın.

İkili iletişimin kuralı olarak da karşındaki şahıs sana nasıl hitab ediyorsa o şekilde hitab edersin. Birisi size " sayın " veya " Fatih Terim" diye hitab ediyorsa siz nezaket ve saygı kuralları gereği aynı şekilde hitab edip konuşmaya devam edersiniz.
    İki kişinin özel hayatlarında ne söylediği, nasıl bir bağ kurduğu önemli değil. Ortada iş gereği yapılan konuşmalar var.

madem o kadar saygılı neden sahaya giriyor, her maç sonrası hakemlere ve birilerine atıp tutuyor?
    neden işine geldiği gibi hareket ediyor.
    neden gaziantep maçındaki golümüz elle atıldı demedi.çıkıp bize hikaye okumasın kendinize kırmızı kart gösterdi diye yapmadığınızı bırakmadınız.Ama gaziantep maçından sonra çıkıpta iyi oynadık kazandık dersen bu ikiyüzlülüktür, saygısızlıktır

Ben genel bir kuraldan bahsettim. Yapıp yapmamak kişilere kalmış. Aykut Kocaman ın ne yaptığı ne ettiği gram umrumda değil. Herkesin söylediği kendi kişiliğini yansıtır. Oturup o bunu dedi bu şunu dedi diye dert edinecek değilim bu saatten sonra.

• Fatih terim biz mert delikanlıyız yapmış aykut kocaman nereden yazdım ettım söyledim diyerekten atarlanmış başa cıkamayarak olay yerini tersk etmiş
  • quote:

Orijinalden alıntı: tekadamm

Futboldan zerre kadar anlamayan, berbat bir t.d olan aykutu, imparator fatih terım dilkkate bilez almaz. Kendı capındakılerle ugrassın.

imparator?

Ulan Fatih
  • Herkesin unuttuğu birşey var ki Fatih Terim bu cevabı garipten bir ses duyupta vermedi, polemiği başlatan kişi Aykut Kocamandır.Bu kadar basit bir olay bu. Niye Hala ahlak bekçiliğinden dem vuruyosunuz onu anlamıyorum. Aykut hoca basın toplatılarında imalı konuşmalar yapmaya başladı, bunu belli bir dönem Fatih terim ciddiye almadı, cevap vermedi, hatta öyle ki Fenerbahçe resmi sitesinden açıklama yapmaya kadar gitti bu olaylarda Fatih Terim yine '' Bizim daha önemli işlerimiz var'' diyerek geçiştirdi. Şimdi burda asıl sorgulanması gereken birşey varsa oda Aykut Kocaman'ın gereksiz yere polemiklere neden yol açtığıdır, Fatih Terim'in ona yaptığı açıklamadan ''Aykut Diye Hitap Etmesi'' değildir. Aykut Kocaman Cevabında Fatih Terim onca şey söylemesine rağmen hitap şekliyle ilgili açıklama yapmış, çünkü polemiği başlatan kişi kendisi oldugundan, haklı çıkacak bir cevap bulması zordu, konuyu mecburi kapattı, fitili ateşleyen kendisi.

• quote:

Orijinalden alıntı: draguh

quote:

Futboldan zerre kadar anlamayan, berbat bir t.d olan aykutu, imparator fatih terım dilkkate bilez almaz. Kendı capındakılerle ugrassın.

imparator?

Ulan Fatih

sende gerceklerı bılıyorsun zorla gulme be, hafta sonu twiterdan aykut a söversın yıne

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: draguh

quote:

imparator?

Ulan Fatih

sende gerceklerı bılıyorsun zorla gulme be, hafta sonu twiterdan aykut a söversın yıne

Niye Aykut Kocaman gibi terbiyeli adama söveyim ki?

• quote:

Orijinalden alıntı: Böğretmen

aykut diye hitap ediyorum budamı suç garipsiniz garip

tartışma ztn Fatih Terimin Aykut Kocamana "Aykut" diye hitap etmesinde doğdu farkettin mi
  • Hocaman'ı tanımasam BBG evinden getirmişler diycem. İnsan bu kadar kameraya oynamaz :)

Adamın arkasında Aziz babası var, önüne gelene sataşıyor. FT ile AK meslektaştır, ama aralarında önemli yaş, önemli tecrübe farkı var. AK daha futbolcuyken FT teknik direktördü. AK Konyaspor'da bırakıp bırakıp geri dönerken FT Avrupa'da maç oynuyordu. Aralarında camia içi bir olduğundan ötürü FT ona Aykut diyebilir. Ben bunda beis görmedim. Ama bu Aykut'a malzemedir.

Çünkü AK'nin başka kişiler hakkında iyi niyetli konuştuğu bu güne dek görülen bişey değil. Keyfine göre insanların şerefine çamur atarken kim adam, kimin lafına bakılmaz uygulamalı olarak gösterdi. Futbolu iyi bilmekle kaliteli adam olmak farklı şeyler.

Bir de FT'nin Emre'ye küfür etmesi sakız, don lastiği, sapan lastiği kıvamına geldi, çiğneyip çiğneyip duruyorsunuz. Aziz Yıldırım'ın "Düzerim böyle Fenerbahçe'yi" dediği ortaya çıktığında, ya da Belözoğlu futbolcu-hakem demeden dümdüz giderken değer yargılarınız nerdeydi? FB sevgisinin arkasına saklanmıştı herhalde FT'nin ettiği küfür tartışmalarda mor olup altta kalan FB'lilerin çamur atıp tüyme aracı oldu.

• Bu basında çok şey valla fena çarpıtıyor durumu ilk açıklaması da aslında basına elestiriydi ama onlar buradan iyi malzeme çıkardı .

• aykut kocamanın adamlıgını eskişehir macından sonra hakeme soyledikleriyle gördük. evet caner hatalı bir şekilde atıldı bunu veysel sarı da dahil herkes söyledi. ama dünya tarihinde yapılmış en büyük hakem hatasıda değildi, ilk yapılmış hakem hatasıda değildi. ADAM olan adam cıkar; "hakemin bu kararı hatalıydı. bundan sonra daha dikkatli olmasını temenni ederim. bugun ki hatası belkide bizim iki puanımıza mal oldu. umarım bundan sonra hakem hatalarından kimsenin canı yanmaz" der gecerdi. aykutsa kalkıp hakeme, mhk ye demediğini bırakmadı. fırat aydunus gibi yurt dısında da bizi temsil eden basarılı bir hakemi (başarı görecelidir. avrupada düdük çalan hakeme başarısız dememiz sacma olur. begensekde begenmesekde) tek hatasıyla linc etmeye, hakemlik kariyerini bitirmeye varacak kadar asagılamaya kalktı. bu acıklamalar normalde ceza sebebi olmasına ragmen pfdk sırf hakemin hatası oldugu ve fenerbahce ile ters dusmemek için cezayı iptal edip para cezasına cevirdi. hakemin hatası baska birşey, aykut kocamanın yaptıgı acıklamalar baska birşeydir. ikisinin cezası farklıdır ve farklı kişilere kesilir bu cezalar. bunları yapan, aziz yıldırım gibi kötü niyetli bir diktatörün emrinden cıkmayan, teknik diretörlüğü son derece şüpheli olan, içten pazarlıklı oldugunu gormemek için at gozlugu takmak gereken birisi için kimse bana ADAM gibi ADAM demesin. eskiden bende aykutu oyle gorurdum ama son donemlerde ne oldugunu iyice belli etti. fatih terimde evet oyuncusuna argo konusabilir (bu oyuncusuyla onun arasındadır. tepki koyacaksa oyuncu zaten soyunma odasında uygun uslupla tepkisini belirtir), evet egoist olabilir (ki hakkıdır. bu ülkenin yetiştirdiği en iyi teknik direktördür hiç şüphesiz) ama en azından karşısındaki insana sinsice davranmayarak bile adam oldugunu belli eder. fatih terim böyle bir adamdır ama ADAMDIR.

• quote:

Orijinalden alıntı: Devian

Terimi dikkate almayınız...

Aykut Kocaman’dan, Fatih Terim’e sert yanıt

Aykut Kocaman’dan, Fatih Terim’e sert yanıt

Şu resimleri çok değil iki hafta önce siz koyuyordunuz,adama söylemediğiniz laf kalmadı..Gidip birde F. Terim'in Aykut demesini eleştiriyorlar beyefendiler..Şaka gibisiniz cidden..

• Aykut'un hazmedemedigi cok ortada. Basindan da Grande kadar saygi gormuyor. Aziz de artik heryerde kollamiyor. Ben olsam ben de uzulurdum, birisine ulkesinde soy adini bile soylemeden Aykut diyorlar bir tanesine de Avrupa'da Imparator diyorlar. Ha bu arada benim cok fazla Fenerli arkadasim var sadece Aykut diyen

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.