Şimdi Ara

Aykut Kocaman’dan, Fatih Terim’e sert yanıt (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
127
Cevap
0
Favori
4.176
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Mr. Sinyor. Sir Aykut Bey'e nasil Aykut der bir buyugu?!?!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • nevzat dindar senaryolaştırdığı bu mizanse gurur duysun.
    prompter terim ile oynadıkları oyunun uzantısı bunlar. gazeteciyim diyor bir de utanmaz.
  • sanki ilk vrdiği demeçte terimi kastettiğini anlamayacak kimse var. yok beni kastetiyordu terimi değil.

hem konuyu acıyor. isim vermeden hedef gosteriyor. sonrada uzatmayalım diyor. böyle sinsi olanlardan korkacaksın
  • aykut bey sinirlenmiş
  • Zamanında Şenol Güneş'e sataşıp o'nun üzerinden prim yapamayınca Fatih Terim'e saran bir adam Aykut . Yine yüz bulamayınca muhtemelen bu sefer de mustafa denizli'ye laf atar. Adam hiçbir zaman büyük teknik direktör olamayacağın fark edip kompleks yapmış, türk futbolunda ne kadar önemli isim varsa hepsine sıradan sataşacak illa. Bu işin sepp piontek'e kadar yolu var.
  • Ya Aykut kocaman kadar sinsi bir adam görmedim ha.

Her maçtan sonra sağa sola sataşıyor , aklınca mesajlar gönderiyor . sonra cevabı yiyince hemen mağdur rolüne bürünüp olayı üstünden atmaya çalışıyor. Fatih Terimin kendinden başarılı olmasının getirdiği ezikliklik duygusunu bu şekilde bastırmaya çalışıyor. Camianın karakteri bu çamur at izi kalsın .
    Ne olmuş yani Aykut deyince? senin adın AYşe mi?
    Aslında Fatih Terimin bir önceki sataşmasında güzel bir cevabı vardı ManU maçından önce : '' bizim önemli işlerimiz var'' . Cevap vermeye değmez de işte neyse
  • quote:

Orijinalden alıntı: PossoPazzo

Zamanında Şenol Güneş'e sataşıp o'nun üzerinden prim yapamayınca Fatih Terim'e saran bir adam Aykut . Yine yüz bulamayınca muhtemelen bu sefer de mustafa denizli'ye laf atar. Adam hiçbir zaman büyük teknik direktör olamayacağın fark edip kompleks yapmış, türk futbolunda ne kadar önemli isim varsa hepsine sıradan sataşacak illa. Bu işin sepp piontek'e kadar yolu var.

Kime sataşmış ? Fatih emi ?

Adam doğru birşeyi söyledi, sataşmadı..İşine gelmediğinde onu çekme bunu çek diyen, genç topçusuna ağız dolusu küfreden terbiyesiz , megaloman biri için çok sade konuştu...Yanlış mı dedi Aykut Hoca ? Fatih değilmi beğenmediği sorularda fırça atan, posta koyan basına ?

Siz kovduğunuz adamı şimdi niye baştacı yapıyorsunuz oda ayrı konu..Milli takımı batırınca hediyemi vermek istediniz süper TD ye ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Drizzt_tr

quote:

Zamanında Şenol Güneş'e sataşıp o'nun üzerinden prim yapamayınca Fatih Terim'e saran bir adam Aykut . Yine yüz bulamayınca muhtemelen bu sefer de mustafa denizli'ye laf atar. Adam hiçbir zaman büyük teknik direktör olamayacağın fark edip kompleks yapmış, türk futbolunda ne kadar önemli isim varsa hepsine sıradan sataşacak illa. Bu işin sepp piontek'e kadar yolu var.

Kime sataşmış ? Fatih emi ?

Adam doğru birşeyi söyledi, sataşmadı..İşine gelmediğinde onu çekme bunu çek diyen, genç topçusuna ağız dolusu küfreden terbiyesiz , megaloman biri için çok sade konuştu...Yanlış mı dedi Aykut Hoca ? Fatih değilmi beğenmediği sorularda fırça atan, posta koyan basına ?

Siz kovduğunuz adamı şimdi niye baştacı yapıyorsunuz oda ayrı konu..Milli takımı batırınca hediyemi vermek istediniz süper TD ye ?

Fatih Terim'in basın toplantılarını izlediysen bütün sorulara cevap veriyor kendisi,ama soruyu basından olmayan biri sorarsa tepki verir gidip ben aykuta saçma sapan bir soru sorsam tepki vermez mi?
    Bu arada adam Fatih Terim'e durup dururken laf atıyor,Fatih Terim'den cevap gelince ilgilenmiyorum bilmem ne öyle adam olunmuyor,kusura bakma.
    http://****.com/9483incik950686.swf

• Şu Aykut Kocaman ın yaptığını yeminle 15 yaşındaki ergen kız yapmaz.

Aykut sinsi bir şekilde önceki basın toplantılarında Fatih Terim in adını söylemeden, fakat herkesin bildiği gibi direk kendisine 1-2 laf çarpıtmıştı. Malesef Aykut söyleyeceği şeyi adam gibi direk muhattabına söylemektense, biraz da taraftar gazı alabilmek adına bu işleri yapıyor.

Fatih Terim zaten kendisinden ummayacağımız şekilde bununla ilgilenmedi ancak basın toplantısında kendisine bu durum hatırlatılınca

”Benim tanıdığım, bildiğim Aykut Kocaman, birine bir şey söyleyecekse, direkt söyleyecek kalitede ve kişiliktedir. Bugün son kez bu konuyu konuşmayı umuyorum. Sizden ricam, futbolu çatışma ortamına sokmamanız. Hatta, çarpışma ortamına sokmamanız. Biz çatışma ortamlarından ne kadar zarar görüldüğünü maalesef yaşayarak öğrendik. Beni iyi tanıyorsunuz. Eğer bir konu hakkında konuşacaksam, gönderme yapmam, ima etmem. Söyleyeceğimi olduğu gibi söylerim. "

cevabını vermişti. Son derece efendi bir cevap; manası gayet te açık aslında:

"Oğlum Aykut bırak bu işleri, bu laf atmaların sana da,bana da faydası olmaz, işimize bakalım. İlla bir laf söyleyeceksen adam ol, çık direk söyle, kıvırtma"

Şimdi Aykut un burda ne yapması lazım? Efendi gibi susup, işine bakıp, kendi takımıyla ilgilenmesi lazım değil mi??

Fakat ne yapıyor bu sayın beden eğitimci vatandaş;

"Fenerbahçeliler, bir söyleyene, bir de ne söylediğine bakarlar. Ben herkese karşı dikkatli konuşmaya çalışırım. Adımla hitap edilmesi beni hiç bozmaz. Gerginliğe gerek yok. Benim muhatabım hiç kimse değil. Soru sorma konusunu ben genele söyledim, bu konuyu fazla uzatmaya gerek yok” dedi"

Arkadaş! Ortada fol yok yumurta yokken, adamı kastederek ortalığa sen zaten lafı atıyorsun. Üstüne lafı yiyince, uzatmaya-gerginşiğe gerek yokmuş lafını da sen söylüyorsun. Üstüne bir de lafı söyleyene, ne söylediğine bakarlar klişesini kullanıyorsun.

Sen Fenerbahçe nin hocası mısın yoksa arkadaşıma laf sokayım da, aman altta kalmayayım diyen liseli ergen kız mısın?

• quote:

Orijinalden alıntı: Lord Kinross

quote:

Beni iyi tanıyorsunuz, söyleyeceğim bir şey varsa söylerim; arka sokaklara girmem, yan sokaklara girmem.

Fatih Terim gecen sezon sonunda konusacakti, ne oldu o is? Unuttu galiba(!).

Aziz Yıldırım 1,5 senedir konuşacaktı, ne oldu o iş? Unuttu galiba (!).
  • quote:

Orijinalden alıntı: eşruhuum

ben bir trabzonsporluyum . futbolu zamanım elverdiğince takip etmeye çalışırım bu olayda kim haklı kim haksız derseniz fatih terim şartlara göre haklıdır diyebilirim ama ahlaklı ve adaletli bir biçimde düşünürsek her ikiside türk futbolunun yüz karalarıdır.(fatih terim son 1 senedir.)

olayın aslına gelirsek aykut denen bir zihniyet bir maçtan sonra aldığı talkimatla hakem hakkında bilimsellikten yoksun açıklamalar yapıyo ve beklentilerini tehdit vari bir uslupla söylüyo ve birilerine taş atıyo.

bunuda duyan gs camiası bu konuşmalara karşı özgünlük ve farkındalığı korumak adına tepki koyulması gerektiğini inanıp güzelce bir beyin fırtınasına girip birşeyler hazırlıyolar ve fatih terimin eline veriştiriyolar. (ki bence doğru yaptılar.)

fatih terimde medya önünde bunları cahil türk kamuoyunana açıklıyo

türkiyede gs yi seven bir insandım uefa kupasını kaldırırlarken içim kıpır kıpır olmuştu ama son bir senedir türkiyede pis ortam yüzünden gs de bozulmaya yüz tuttu ve kişilerin cepleri ön plana çıktı. yani pis olmalarının sebebi pis ortamda bulunmalarıydı. bu pis ortamın en önemli oyuncusu tartışmasız fb camiası ve onun yan kollarıydı(eskişehi,sivas ibb,manisa vb)

fatih terimin lugatında spor ruhuylan örtüşmeyen kazanç anlayışı son bir senedir değer gördü. kazaniğimda nasıl kazanırsam kazanığim mantığı egemen oldu. eskiden taraftar sayılarını sahaya yansıtmayan adaletli,onurlu ve saygılı bir fatih terim vardı ama artık o yok.şimdiki fatih terim kurumsal kimliği ön planda tutan kendi öz düşünceleri olmayan bütün konuşmalarının stratejik bir amacı olan bir figüran haline gelmiştir.

karşısındaki en büyük rakip figüranda tartışmasız aykut denen bir şahsiyettir.

Kennedy suikasti'ni Aykut yapmış diyorlar..

• Aykut hoca, dün yayıncı kuruluşa, “Ben genele söyledim” dedi ama basın toplantısında da kendisine sorulan bir soruya verdiği yanıt, yeni bir tartışmayı daha doğurdu. Sarı-lacivertlilerin teknik patronu, “Terim size Aykut diye hitap etti. Bu da Fenerbahçelileri rahatsız etti. Sizi de rahatsız ediyor mu?” sorusuna şu yanıtı verdi: “Şu an gerginlik çıkarmanın bir anlamı yok. İsmimle hitap edilmesi, Fatih hoca veya herhangi biri tarafından beni bozmaz. Söylenen sözler kişiyi bağlar. Ben mümkün olduğu kadar insanlara hitap ederken dikkat etmeye çalışıyorum. Fenerbahçelilerin de bu konuda alınganlık göstermesine gerek yok. Bir bakarlar kişiye, söyleyene karar verirler. Beni hiç bağlamıyor ve rahatsız etmiyor.”

Milliyet böyle yazmış ki normal konuşmuş adam.
  • quote:

Fatih Terim'in basın toplantılarını izlediysen bütün sorulara cevap veriyor kendisi,ama soruyu basından olmayan biri sorarsa tepki verir gidip ben aykuta saçma sapan bir soru sorsam tepki vermez mi?
    Bu arada adam Fatih Terim'e durup dururken laf atıyor,Fatih Terim'den cevap gelince ilgilenmiyorum bilmem ne öyle adam olunmuyor,kusura bakma.

Fatih cevap veriyorsa neden alındı o zaman ? İsim mi kullandı Aykut Kocaman ? Basından olmayan adamı tanıdığıda ortaya çıktı. Ayrıca o olay degil, Fatih Terim in seneler içinde kaç tane basın toplantısında var basına karşı fırçası bilmem nesi. Soru sormaya korkuyorlar yahu, neyi savunuyorsun anlamış değilim
  • quote:

Orijinalden alıntı: D C X L

quote:

Orijinalden alıntı: [DMC]

bu FT kendini ne saniyor mac sirasinda herkeze kufur ediyor

Aykut Kocaman’dan, Fatih Terim’e sert yanıt

Forum kapanabilir.

• kim demiş ne demiş nerede demişler diye bilmiyormuş ayağına yatıp sonra da şı kağıtta birşeyler yazıyor oradan okuyan terim mi
    ara sokaklara yan sokaklara ucuz politikalara girmiyormuş hayatın ucuz politika be terim senin
  •  Aykut Kocaman’dan, Fatih Terim’e sert yanıt

Aykut Kocaman’dan, Fatih Terim’e sert yanıt
  • Dünya'nın en saçma tartışma konusu. Eğer Fatih Terim sadece Aykut dediği için adam mı diye bakın diyorsa diyecek bir şey yok. Fatih Terim samimiyetine inandığı için öyle söylemiştir. Yanaklarından tutarken bir şey yok. 2 3 maç kazandı taraftarı arkasına aldı. Millete sallamaya başladı. Bide Aykut Kocaman'a adam gibi adam deniliyor. Hadi oradan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Drizzt_tr

quote:

Fatih cevap veriyorsa neden alındı o zaman ? İsim mi kullandı Aykut Kocaman ? Basından olmayan adamı tanıdığıda ortaya çıktı. Ayrıca o olay degil, Fatih Terim in seneler içinde kaç tane basın toplantısında var basına karşı fırçası bilmem nesi. Soru sormaya korkuyorlar yahu, neyi savunuyorsun anlamış değilim

bundan aykuta ne ? herkesin bir tarzı kişiliği var bu konuda aykuta laf soylemek dusmez işine baksın.

• Böyle gereksiz bir konu tartışma çıkarmaktan başka bire amaçla açılamaz. Bu da senden beklenirdi.
  • Aykut Kocaman'a adam, efendi diyenler;

*Trabzonspor Fenerbahçeye ligde fark atmışken "Trabzonspor'a verilen penaltılar incelenmeli" açıklaması yaptığında.

*Trabnzonspor Kadıköy'e geldiğinde Şenol Güneş'in elini sıkmaya gitmediğinde.

*Trabzonspor ile şampiyonluk mücadelesi verirken "Trabzonspor'a farklı bize farklı oynuyorlar" açıklaması yapıp rakipleri Trabzonspor'a karşı kışkırttığında.

*Geçen sezon Galatasaray-Trabzonspor maçından sonra Trabzonspor maçı sattı iması yapıp Arenadaki rövanş maçında Trabzonspor'lu futbolcuların ölüm kalım maçına çıkıyorlarmış gibi sert ve hırslı oynamalarına sebep olduğunda (ki bununla övünenler vardı o zamanlar. Bakın nasıl taktik yaptı adam diye. Sinsi diyince de kızıyor aynı kişiler)(Ayrıca aynı Trabzonspor Kadıköyde kuzu gibiydi)

*Fatih Terim'e laf soktuğunu sanıp "bu soruları başkalarına niye sormuyorsunuz" diye ortamı geren bi açıklama yaptığında.

Nerdeydiler?

Aykut Kocaman zamanında Konyaspor maçından sonra "teknik direktörlüğü bırakıyorum" diyip 1 hafta sonra hiçbirşey olmamış gibi yoluna devam eden birisi. Tanıdık geldi sanırım. Bırakıyorum diyip sonra ben öyle birşey demedim diyen Rıdvan Dilmen de sizin efsaneniz. 2 kere bırakıp sonra paralı askerlerine kendi adına tezahurat yaptırıp geri dönen de Aziz Yıldırım... Alışıksınız yani siz böyle olaylara o yüzden Aykut Kocaman'a adam, efendi diyenleri anlayabiliyorum

Şu son yaptığı "taraftar söyleyene baksın" adı altında yaptığı alçakca açıklama da bunun son örneği. "Fatih Terim neden Aykut Kocaman'a Aykut demiş" Allah aşkına size ne bundan. Bunun saygıyla ne alakası var. Adamın Aykut demesi sizi mi geriyor da saygısızlıkla bağdaştırıyorsunuz. Fatih Terim Aykut Kocaman'ın zamanında hocasıydı unutmayın.

Ayrıca saygıdan, efendilikten bahsedenler Aykut Kocaman Şenol Güneş'in elini sıkmadığında, Şenol Güneş misafir olmasına rağmen gidip ev sahibi kulübesinde Aykut Kocaman'ın elini sıktığında eminim hiçbiriniz utanmadınız ama ben o gün Aykut Kocaman adına utanmıştım.

Bana gelip burda "Aykut Kocaman iyi bir teknik direktör" deseniz gıkımı çıkartmam "belki doğrudur" derim ama "Aykut Kocaman efendi, saygılı birisi" asla demeyin.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.