Şimdi Ara

Ali Koç size bu sezon Başarı sözü verdi mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
1.110
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Verdi mi?Vermedi.Sabredecektiniz neye sabretmeniz gerektiğini anlamadınız mı?

Siz şey mi sandınız Fm bu video oyunu bir anda gelip tüm çöpleri atıp sıfırdan bi anda takım kuracaktı?Bunu mu zannettiniz?

Böyle bir şey yok zamanla olacak işler bunlar.ZAMANLA!!!

Bu sene bir geçiş yılı kanserleri hücrelerden arınma yılı(Topal-İsmail-Alper gibi nasıl futbolcu olduğunu şüphe ettiğimiz adamlardan kurtuluşun ilk yılı)

Cocu Comolli bu sezonluk başarı için gelmediler yeni felsefenin yeni Fenerbahçenin temelini atmaya geldiler.Cocu iyidir kötüdür bunun muhabbetini yapmıyorum.Cocu felsefenin temelini atacak kötü hocaysa olmuyorsa zaten sonra yollanacak.Bu sene geçiş senesi sabredin destek olun.

Bu dünya paralar alıp da yatan adamlardan kurtulmak için Cocuya destek verin.Ali Koça inanın son umudumuz o zaten o da olmazsa yeniden Aykutlu garanti ikincilikli üçüncülüklü ama kabızlık futbol ve iflasa doğru ilerleyen Fenerbahçe seyretmeye devam ederiz bu mu isteğiniz?sıtmaya razı mı olmak?Gerçekten bu mu?

Takımınıza destek verin.Gerçek düşmanlarınızı tanıyın.Burdaki üç beş kendini bilmezin keşke yenilseydik laflarına kanmayın.Spor basınının yamyamlığına kanıp takıma düşman kesilmeyin.

Biz birlikte Fenerbahçeyiz ve Ali Koç ile bir yola çıktık.Daha yolun başında pes etmeyin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-DBF37AF64 -- 4 Ekim 2018; 22:43:23 >

• Başarı sözü vermemesi

100 ü aşkın futbolcu izledik diyip Ayew Slimani Jailson Reyes ve benzeri çöpleri takıma aldığı gerçeğini değiştirmez
  • Ayew Slimani Jailson çöp mü?Gerçekten böyle mi düşünüyorsun.Reyes evet çöp ona itarazım yok ama gerisine laf etmen komedi.
  • Birader artık gerçekten sıkıldım. Asıl bir şeyi anlamayan varsa o da sensin. Ali Koç bize "ruh" sözü verdi, yenilsek de ayakta alkışlayacağımız takım sözü verdi, sahada formanın hakkıyla savaşan takım sözü verdi, bir şeyler yapmaya çalışan takım sözü verdi. Bunlara ve geleceğe dair takımda bir gram ışık yok! O kadar maç oynandı takım berbat, ruhsuz!

Yahu bir takımın yediği her pozisyon rakip için net gol fırsatı olur mu?!!

Yenilik dedi vizyon dedi ama ben hala Topal denen adamı, Volkan denen adamı görüyorum. Sahada eli şeyinde dolaşan Ayew görüyorum. Oyun okuma namına hiçbir vasfı olmayan teknik direktör görüyorum!

Fenerbahçe dediğin takım rakibi karşısında 4-1 gerideyken, 3-0 gerideyken ofansif oyuncu çıkarıp defansif oyuncu sokarak farkı korumaya çabalamaz. Takımın en iyi oyuncusunu anlamsız yere kenara almaz!

Fenerbahçe dediğin takım 10 kişiyken bile kazanmaya oynar, yatmaya değil. Bu böyledir, böyle biline!

Bak ben demiyorum Ali Koç geçen gün sahaya inip demedi mi "formanın hakkını vermiyorlar haklısınız" diye?! Daha neyin lafını yapıyorsunuz? Kendisi verdiği sözün tutulmadığının farkındayken kimseye bir şey diyemezsiniz.

Kimse yenelim, şampiyon olalım; kupalar alalım demiyorr. Bunu siz de çok iyi biliyorsunuz ama işinize gelmiyor.

Bir şeyi zorlamanın anlamı yok; teknik direktör ve takımda ışık yok ışık anlatabiliyor muyum? Hani yeni vizyona, geleceğe dair bir belirti yok! Bu durumda taraftar itiraz etmekte sonuna kadar haklı.

Al bak Gs taraftarları Tudor'dan, Prandelli'den bir cacık olmayacağını anladı nasıl tepkisini koydu? Seve seve Terim'i getirmek zorunda kaldılar. Siz hala laf etmeye devam edin... Çok biliyorsunuz her şeyi.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Sahada futbol aklına uygun işler olsa taraftar sonuna kadar arkasında olur.

Kaç hafta geçti takımda ne kimin oynayacağı belli, ne dizilişi belli, ne oyun anlayışı belli. Organizasyon yok, yardımlaşma yok, düzen yok kısacası hiçbirşey yok. Takım tamamen karambole ve ne yapacağını bilmeden oynuyor.

Oyuncu değişikliklerini ve çıkardığı ilk 11'leri saymıyorum bile. Takımda Barış, Ferdi gibi gelecek vaadeden, iyi de oynayan gençler hiç düşünülmüyor. Hiçbir varlık gösteremeyen, içi geçmiş adamlar oyunda kalıyor. Onları geçtim bu takımda Ekici, Isla, Dirar, Soldado nerede kardeşim ? Neden bu adamlardan verim alınmıyor ?

Oyunculardan verim alamayıp, parlatamayan biriyle nasıl bir proje takımı olacağız ?

Kaç hafta geçmiş, orta açmaktan aciz çöp beklere de bir çözüm getiremedi. Bu takıma bir çözüm getiremiyorsan kim senin arkanda durup sabır gösterir ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Takım 14. adam çıkmış e ne var Ali Koç başarı sözü vermedi diyor.

Ali Koç ben size şampiyonluk vadetmiyorum dedi, bu sözün 14. olabiliriz anlamana geldiğini anlamadığımız için özür dileriz taraftar olarak. He bir de özlediğimiz Fenerbahçe’yi, gurur duyacağımız Fenerbahçeyi de vadetmemişti di mi?

Klasik Fenerbahçe taraftarı, kusura bakmayın da saçma sapan bir galibiyette hemen her şeyi olumlu havaya çevirme özelliği hiç değişmiyor taraftarın.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Suistimal edilen bir konu daha.

100 oyuncu sadece bu sezonluk mu? Kimisinin seneye sozlesmesi biter kimisi daha 16 yasinda vs.

Slimani çöp mü?

Ayew performans olarak hayal kirikligi dogru. Ama isim olarak kimse itiraz etmedi.

Reyes bonservissiz Porto geçmiş olan milli oyuncu. Satma ihtimalin var.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Fulton F kullanıcısına yanıt
    O ruhu gorememe sebebin skor taraftari olman. Fenerbahce yenseydi eger o ruh var derdin. Takimun bir numarali eksigi kondisyon. Ikinci yari olusan yorgunluklara bakip ruh yok diyemezsin. Her mac takim mucadele ediyor. Kayserispor macinin ilk 20 dakikasi. Gol.yiyene kadar herkes ovuyordu.

Besiktas maci ... bir gol daha atsak ruhsuz diyecek miydin? Gecin bu isleri skor taraftarisiniz. Yakinda ali koc istifa da dersiniz

• Jack Rabbit Slims kullanıcısına yanıt
    Lig sonu 14 olursak gel abicim

• Rikuride kullanıcısına yanıt
    Taraftarlar cahildir vizyonsuzdur sabirsizdir yobazdir.

Taraftarla is gorulmez

• quote:

Orijinalden alıntı: Fulton

Birader artık gerçekten sıkıldım. Asıl bir şeyi anlamayan varsa o da sensin. Ali Koç bize "ruh" sözü verdi, yenilsek de ayakta alkışlayacağımız takım sözü verdi, sahada formanın hakkıyla savaşan takım sözü verdi, bir şeyler yapmaya çalışan takım sözü verdi. Bunlara ve geleceğe dair takımda bir gram ışık yok! O kadar maç oynandı takım berbat, ruhsuz!

Yahu bir takımın yediği her pozisyon rakip için net gol fırsatı olur mu?!!

Yenilik dedi vizyon dedi ama ben hala Topal denen adamı, Volkan denen adamı görüyorum. Sahada eli şeyinde dolaşan Ayew görüyorum. Oyun okuma namına hiçbir vasfı olmayan teknik direktör görüyorum!

Fenerbahçe dediğin takım rakibi karşısında 4-1 gerideyken, 3-0 gerideyken ofansif oyuncu çıkarıp defansif oyuncu sokarak farkı korumaya çabalamaz. Takımın en iyi oyuncusunu anlamsız yere kenara almaz!

Fenerbahçe dediğin takım 10 kişiyken bile kazanmaya oynar, yatmaya değil. Bu böyledir, böyle biline!

Bak ben demiyorum Ali Koç geçen gün sahaya inip demedi mi "formanın hakkını vermiyorlar haklısınız" diye?! Daha neyin lafını yapıyorsunuz? Kendisi verdiği sözün tutulmadığının farkındayken kimseye bir şey diyemezsiniz.

Kimse yenelim, şampiyon olalım; kupalar alalım demiyorr. Bunu siz de çok iyi biliyorsunuz ama işinize gelmiyor.

Bir şeyi zorlamanın anlamı yok; teknik direktör ve takımda ışık yok ışık anlatabiliyor muyum? Hani yeni vizyona, geleceğe dair bir belirti yok! Bu durumda taraftar itiraz etmekte sonuna kadar haklı.

Al bak Gs taraftarları Tudor'dan, Prandelli'den bir cacık olmayacağını anladı nasıl tepkisini koydu? Seve seve Terim'i getirmek zorunda kaldılar. Siz hala laf etmeye devam edin... Çok biliyorsunuz her şeyi.
    Sen dünkü maçı izledin mi sahadaki herkes vanla başla savaştı.Rakip dandik takım 2.0 bitti diye ezbere konuşıyırsunuz.Dün sahada herkes ölümüne mücadele etti.Herkes ama herkes

Orda Benziayı bjk maçı için dinlendirdi.3.0 dan maç mı çevireceğini sanıyorsun.Size Volkan şen gibi Aykut gibi boş adamlar müstehak.

• Ayewe çöp muamalesi yapan adamların Ayewden beklentisi nedir ? Bu adam kariyeri boyunca ceza sahası içinde atletik özellikleri ile etkili olmuş birisi. Sen bu adamdan kanattan top getirsin orta açsın oyun kursun diye beklenti içine girersen. Tabiki Ayew çöp çıktı dersin.

Önce beklentine göre adam alacaksın. Yıllardır yan toplarda zaafı olan Harunu alıp ya bu kaleci hiç yan top almıyor diyenler var. Günaydın diyorum onlara.Ayew atletik özellikleri yaşı dolayısıyla atletik özellikleri gerilemiş olabilir ancak ceza sahası içine top attığımız top sayısını arttırırsak Ayew ikinci forvet gibi girip çok süpriz goller atar.
  • Söz vermesine gerek yok. Fenerbahçe her zaman şampiyonluğa oynamak zorundadır. Şampiyon olamıyorsa bile en kötü 2. olmak zorundadır.
  • Galatasaraya bi baskan gelcek “Sampiyonluk hedefimi yok” dicek. Saka gibi ya. En kotu zamanlarimizda bile boyle bisey yasanmadi.

8.olduk unal aysal geldi sampiyonluk hedefiyle 0 dan takim kurdu sampiyon oldu. Dursun varken 4.-5. Olduk ama her sene sampiyonluk icin transfer yapti.

Fenerbahce yavas yavas futboldaki agirligini kaybediyor.

Topal'ı görüyorsun eyvallah da Volkan'ı nerede gördün?

• Kardeşim ne tuhaf taraftarsıniz geçen sezon 3 hafta daha olsa fenerbahçe şampiyon olurdu.

Bu sene aynı başkan aynı ekip devam etse iki üç transfer ile takım kaya gibi olurdu.

Yolladığın oyuncular takım iskeleti. Gelenler yedek hep. 1 2 tane as futbolcu aldınız diyelim gerisi boş.

Ali Koç böyle giderse fenerbahçe çok zora düşer.

Aldınız berke yi çocuk yok olacak. 4 kaleciniz var harcadığınız para bi ton. Kaleci yok ama hâlâ kalede

• Gören de Epl de oynuyoruz sanır kıytırık tr Ligi

Gs kaç kere 0 dan gelip şampiyon oldu

7. Oldu bir sezon sonra şampiyon oldu

Geçen sene yine keza

Siz bu Ligi kafanızda fazla büyütüyorsunuz galiba

Ayrıca bu ligde oynayan takımlar icin sampiyonlar Ligi çok önemli

İyi kadro kuran şampiyon oluyor bu ligde zamanla felan olmuyor sen şampiyon olamadığında rakibin şampiyonlar Ligine gidiyor onun eli armut toplamıyor

O dediğin İngiltere liginde proje olmadan şampiyonluk olmuyor zaten onlar icin şampiyonlar Ligi geliri de olmazsa olmaz değil

Mesela Bugun manu şampiyonlar ligine gidemezse sadece prestij kaybeder sen ise büyük gelir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gurkan19 -- 5 Ekim 2018; 11:40:1 >
  • Burası Fenerbahçe kardeşim.Bursaspor,Kayserispor değil.Bu takımın ölüsü 2.oluyordu zaten
  • quote:

Orijinalden alıntı: baris01

Ayewe çöp muamalesi yapan adamların Ayewden beklentisi nedir ? Bu adam kariyeri boyunca ceza sahası içinde atletik özellikleri ile etkili olmuş birisi. Sen bu adamdan kanattan top getirsin orta açsın oyun kursun diye beklenti içine girersen. Tabiki Ayew çöp çıktı dersin.

Önce beklentine göre adam alacaksın. Yıllardır yan toplarda zaafı olan Harunu alıp ya bu kaleci hiç yan top almıyor diyenler var. Günaydın diyorum onlara.Ayew atletik özellikleri yaşı dolayısıyla atletik özellikleri gerilemiş olabilir ancak ceza sahası içine top attığımız top sayısını arttırırsak Ayew ikinci forvet gibi girip çok süpriz goller atar.
    Atletik diyorsun da atletikliği kalmamış ki. Benim ayewden beklentim çalışkanlığı ve biraz da adam eksilmesiydi. Adam geçemiyor daha ayew adam geçerdi. Klasik fiziği düşüşe geçmiş afrikalı futbolcu sendromunu yaşıyor gibi. Hız yok çabukluk yok. Güzel düşünüyor ama vücudu yapamıyor. Ki 28 yaşında bu adam nasıl böyle düşüşe de değil çakılışa geçmiş anlamadım. Eski ayewe göre ağır çekim oynuyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Elan Morin Tedronai -- 5 Ekim 2018; 12:12:22 >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.