Şimdi Ara

Kamil koç nasıl bir firma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
14.291
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ulusoy ya da bunu seçecektim bunu seçtim. iyi mi ettim sizce.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Kamil Koç: Türkiye'nin Lider Otobüs Firmalarından Biri

Kamil Koç Nasıl Bir Firma?

Kamil Koç, Türkiye'nin en büyük ve en saygın otobüs firmalarından biridir. 1926 yılında kurulan şirket, 90 yılı aşkın tecrübesiyle yolcularına güvenli, konforlu ve uygun fiyatlı seyahat hizmeti sunmaktadır.

Kamil Koç Yorumları

Kamil Koç, yolcularından genel olarak olumlu yorumlar almaktadır. Yolcular, şirketin otobüslerinin temiz ve bakımlı olmasından, personelin güler yüzlülüğünden ve yolculukların zamanında gerçekleşmesinden memnun kalmaktadırlar.

Kamil Koç İyi Mi?

Yolcu yorumları ve incelemeleri dikkate alındığında, Kamil Koç'un Türkiye'deki en iyi otobüs firmalarından biri olduğu söylenebilir. Şirket, güvenilir hizmetleri, konforlu otobüsleri ve uygun fiyatlarıyla öne çıkmaktadır.

Kamil Koç Hakkında Şikayetler

Hiçbir firma mükemmel değildir ve Kamil Koç da zaman zaman yolcularından şikayetler alabilmektedir. En sık karşılaşılan şikayetler arasında otobüslerin gecikmesi, koltukların rahatsız olması ve yolcuların fazla eşya getirmesi yer almaktadır. Ancak, Kamil Koç bu şikayetleri değerlendirmekte ve hizmetlerini iyileştirmek için çaba göstermektedir.

Kamil Koç Nasıl Değerlendirilir?

Kamil Koç'u değerlendirmek için şu faktörler göz önünde bulundurulabilir:

• Güvenlik: Otobüslerin temiz ve bakımlı olması, personelin eğitimli olması.
    • Konfor: Koltukların rahatlığı, otobüslerin klimalı olması, Wi-Fi hizmeti olması.
    • Uygun Fiyat: Diğer firmalara göre fiyatların rekabetçi olması.
    • Yolculuk Süresi: Otobüslerin zamanında hareket etmesi, trafik nedeniyle oluşan gecikmelerin minimum olması.

Sonuç

Kamil Koç, Türkiye'de seyahat etmek için güvenilir ve kaliteli bir otobüs firmasıdır. Yolcular genellikle şirketin hizmetlerinden memnun kalmaktadırlar. Ancak, tüm firmalarda olduğu gibi Kamil Koç'ta da zaman zaman şikayetler olabilmektedir. Genel olarak, Kamil Koç Türkiye'deki en iyi otobüs firmalarından biri olarak kabul edilmektedir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • kötü yapmışsın, kamil koç çok laçka bir firmadır...hiç kullanmam...kimseyede kullanmasını tavsiye etmem...
  • Yüzde 90 yolculuklarımda kamil koçu kullanırım bence iyi bir firmadır. Ulusoya hiç binmedim karşılaştırma yapamayacağım ama anadolu seçenekler arasındaysa en önce anadoluyu seçmeni öneririm her zaman
  • kamil koç iyi bence ancak koltukları rahatsız edebiliyor bazen.
  • Pişman olacağınızı düşünmediğim bir firma. İyi yolculuklar dilerim..

• Teyzem ve anneannemi en önde oturmalarına rağmen mola yerinde unuttular yazhaneden otobüsü durdurup servisle otobüse götürdüler ben de bilet yok diye mecburen bilet aldım

• ege bölgesinde gayet başarılılar, servisi bol
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • pek sevilmeyen bir firma
  • Bursadan izmire giderken yanlış otobüse binmişiz. Muavin nerde ineceksiniz sorusuna izmir diyince balıkesire gidiyor otobüs yalnız demesiyle şaka yaptığını sandık. Meğer yanlış otobüse binmişiz. Susurluk tesislerine indirdi bizi, bizim otobüs biraz daha geç yola çıktığı için susurlu dinlenme tesislerine gelecek dediler. İçerdeki danışmaya durumu anlattık çok güzel ilgilendi bizimle 10 dk içinde otobüs geldi ve kendi otobüsümüz ile yolculuğu tamamladık.. Başka firma olsa bu kadar ilgilenmeyebilirdi.. Saolsunlar kendi hatamızı telafi ettiler...
  • bu firma costurdu iyice he
  • cozuttu
  • ulusoy ile kamil koc u karsilastirirsak segment olarak ulusoy biraz daha artilari var..hizmet eden host ve hostesler. araclar.. kamil koc eski esasli bir firma fakat son zamanlarda gordugum kadariyla hizli gidiyorlar..birinide bursa yolunda ihbar ettim musteri hizmetlerini aradim hatta.hemen kaptani aradilar sanirim yavaslamisti cunku ulusoy da sorunsuz yolculuk yaparsin varan dada oyle kamil koc eski kamil koc degil mesela hostlar sigara iciyor daha sonra el yikama yok kolonya surmek yok sonra o sigarali elleriyle servis yapiyorlar.2839 kere karsilastim.bagimlilar gibi her durakta yolcudan once kendilerini asagiya atiyorlar sigara icin.. o sigarali ellerle nasil icicek icerim su isterim..icen arkadaslara saygim vardir.. ama icmeyen icin kokusu vs kotudur..o kokuyu hissetmek zorunda dglm neticede.. ne icime dert olmus ama.. yaziverdim..

• Kamil Koç ile, bu bayramda tanışma fırsatım oldu. Çok beğenemedim açıkçası bir çok problemle karşılaştık. Hatta şikayet bile ettik.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Be Happy

Kamil Koç ile, bu bayramda tanışma fırsatım oldu. Çok beğenemedim açıkçası bir çok problemle karşılaştık. Hatta şikayet bile ettik.

merhabalar ne gibi problemlerle karşılaştınız acaba?hangi seyahat hattı uzerıne ankara izmir ist izmir vs.. burada yazarmısınız..herkes bilerse daha saglıklı turizm sirketleri ile seyahat ederler.. cunku 1-2 ıcersınde izmir bileti alıcam ya balıkesir uludag yada kamıl koc mecburen.. bilgim olur.. tesekkurler
  • quote:

Pişman olacağınızı düşünmediğim bir firma. İyi yolculuklar dilerim..

3 eylulde böyle dusunmussunuz .. ondan merak ettim kötü bir tecrübe oldu sanırım
  • Tabi tabi sıkıntı görmüyorum anlatmakta, Kamil Koç'dan Bodrum - Çanakkale güzergahına bilet almıştım. Ancak iş yoğunluğundan dolayı biletimi kullanamadım, iptal ettirmek için aradığımda mümkün olmayacağını söylediler. Diğer rehber arkadaşım bensiz yola çıktı. Yan yana koltuk almıştık, ancak yolda benim boş olan koltuğuma başka bir bilet kestiler bir bayanı diğer rehber arkadaşımın yanına oturttular bizde tüm biletleri ( kadının da dahil olmak üzere ) aldık. Şuan şikayet evresindeyiz. :)
  • quote:

Tabi tabi sıkıntı görmüyorum anlatmakta, Kamil Koç'dan Bodrum - Çanakkale güzergahına bilet almıştım. Ancak iş yoğunluğundan dolayı biletimi kullanamadım, iptal ettirmek için aradığımda mümkün olmayacağını söylediler. Diğer rehber arkadaşım bensiz yola çıktı. Yan yana koltuk almıştık, ancak yolda benim boş olan koltuğuma başka bir bilet kestiler bir bayanı diğer rehber arkadaşımın yanına oturttular bizde tüm biletleri ( kadının da dahil olmak üzere ) aldık. Şuan şikayet evresindeyiz. :)

şikayetiniz umarım en kısa sürede çözülür... tesekkurler
  • Şu otobüslerde nasıl sorun yaşıyorsunuz gerçekten anlamıyorum. Yeri gelir ucuz olsun diye yerel firmalara binerim yinede büyük sorunlar yaşamam.
    Yazın İzmir'den Bursa'ya 20 liradan bilet aldım İzmir Turizmden , dönüştede 35 liraya Pamukkale firmasından aldım. Hiç öyle aman aman bir fark yoktu. Yani +15 liralık bir hizmet veya farklılık göremedim açıkçası. Hatta İzmir Turizmde ki hostes bomba birşeydi, daha keyifli geçti diyebilirim.
    Bence bu tarz şeylere pek takılmayın. En lüks görünen firmalarda aşırı sorunlar yaşayabileceğiniz gibi, en fakir firmalarda harika bir yolculuk yapabilirsiniz. Bu tamamen şöför ve muavinlerin işi bilmesine kalıyor.
  • Bayram dönüşü her zamanki gibi Kamil Koç'la geldim. Daha önce görmediğim şekilde iyi bir hizmet vardı. Host tüm yolcuların tek tek halini hatrını, yolculuklarının nasıl geçtiğini sordu. şeker ikram ettiler falan.... Daha öncekilerden daha iyiydi.
  • son 1 ay içinde iki kere Rahat otobüsleriyle seyahat etme olanağım oldu. eğer otobüste TV izliyecem veya internete girecem diye umuyorsanız hayal kırıklığına uğrayabilirsiniz. zira iki seferde de aynı şeyle karşılaştım.

TV olarak 4 seçenek var. Lig TV,STV,Cartoon Network ve TGRT Haber. Lig TV çalışmıyor. kalıyor size 3 seçenek. bu 3 seçenektede tamamıyla sıkıcı programlar oluyor. en azından ATV, Kanal D, Fox olmalı idi ama nerde.

internet olayı ise tam bir fiyasko. çoğu otobüs firması sadece Wi-Fi şifresiyle bağlantı sağlarken Kamil Koçta değişik bir yöntemle internete giriliyor. elinize otobüs bileti veriliyor siz internete gireceğiniz sırada ilk size değişik bir ekran çıkıyor o ekranda bilet no (8 rakamlı) ve sefer no (7 rakamlı ) bunu girmeniz isteniyor. ama malesef bunu her kapsama alanından çıkış+kapsama alanından girişte girdirtmek zorunda bırakıyor. otobüs seyahat halindeyken o titremeye o rakamları o küçücük kutulara cep telefonundan girin girebiliyorsanız . aşağı yukarı 8 saatlik yolculukta 15 üstü girmişimdir bu rakamı. zaten 3 den sonra illAllah deyip girmiyorsunuz. wifi şifresi koymuş olsalar bir kere o şifreyi gireceksiniz bir dahada girmiyeceksiniz çünkü elinizdeki cihaz(cep telefonu-tablet) zaten o şifreyi kaydediyor. ama nerde illa internete girmesinler diye çeşitli varyasyonlar yapmışlar. kaldı ki onların yöntemiyle internete girdiğinizde telefondaki android programlar(facebook twitter veya diğerleri) hiç düzgün çalışmıyor.

adamlara telefon açtım TV olayınıda internet olayınıda şikayet ettim. TV için adamın dediğine bak "sinema izleyin , internete girin eğer o kanalları izlemek istemiyorsanız". internet içinse yok yolculukta bunu yapmak zorundalarmış , değiştiremezlermiş falan. ya neyi değiştiremiyorsunuz. inanın geçenlerde mola yerinde otobüsün yanında metro turizm durdu. adamlar wifi şifresi bile koymamışlar. takır takır internetlerine girdim. kamil koçun internetini kullanamadım metro firmasınınkini kullanmak zorunda kaldım. aynı şey fındıkkale firmasında da oldu. yine bir mola yerinde bizden hemen 3 dakka sonra fındıkkale firması durdu. hostesten wi-fi şifresini istedim adam yolcuları olmadığım halde bana şifreyi verdi takır takır internetlerine girdim. ama MALESEF kendi bindiğim otobüs olan Kamil Koç un internetinden faydalanamıyorsunuz yaptıkları bu iğrenç yöntemle. kaldıki ben bir bilgisayarcıyım internete girme yönteminide iyi bilirim. önümdeki kız internete nasıl gireceğini sordu. hostes anlatmaya çalışıyor kız anlayamıyor garibim. dedim ya resmen internetlerine girme yolu işkence. herkez geleneksel Wi-Fi şifresi yolunu biliyor çünkü.

Bunun harici Kamil Koç un RAHAT otobüsleri gerçekten çok rahat. yolculuğu hissetmiyorsunuz bile. Otobüsteki personeller gerçekten çok iyi. Kaptanlarıda çok iyi. Rahat bir yolculuk yapmak istiyorsanız Kamil Koç un RAHAT otobüslerini düşünmeden tercih edebilirsiniz. ama internet kullancam, TV izlicem diyorsanız Uzak Durun !!! :D

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.