Şimdi Ara

Kamil koç nasıl bir firma (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
14.297
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • nefret...nefret...nefret ediyorum....güya rahat hat diye bir şey icat ettiler, iyi hoş güzel dedik...sonra koltukları sıkış tıkış yaptılar içine ettiler..bir vakit pamukkaleye yolunuz düşerse anlarsınız rahat hattın ne olduğunu, mercedesin ne olduğunu, kamil koçun temsa sının ne olduğunu..böööğğğ
  • Denizliden memleketime direkt olarak giden tek firma Kamilkoç ama 4 yildir istisnasiz servisleri en az 15 dakika gec kalir, hadi 15 dakika gec kalmasini bir tarafa koyalim, gec kaldiklari yetmiyomus gibi musteriyi azarlamaya kalkan servis soforleri vardir ve bundan dolayi her servis zamani mutlaka tartisma cikar. En son olayimi daha birkac gun once (ayin 18'i) ailemi memlekete gonderirken yasadim ve artik bu son olay firmaya karsi sabrimi tuketti. Servis tamtamina 22 dakika gec kaldi, bu da yetmiyomus gibi servis soforu ben valizleri yerlestirirken asıl yolculugu yapacak olan ailemi servise almadan kapilari kapatip gitmeye basladi. "Napiyosun, yola gidecek ben degilim" diye seslenince durdu, ailemle 1 saniye bile vedalasmamiza izin vermeme durumu olmaya baslayinca iş cigrindan cikti ve tartisma basladi, 22 dakika bekleten servis soforunun bizi 1 saniye bile beklememesi artik katlanabilicek bir durum degildi. Tartismayi ve bu hararetli tartisma sonrasinda cikacak kavgayi diger yolcular onledi, bu durumdan sonra musteri hizmerlerini aradim ve durumu anlattim, gerekli islemleri baslatmalarini rica ettim aksi taktirde sikayetvar.com ve sosyal medyada durumu anlatacagimi belirttim, musteri hizmetlerinin cevabi "istediginiz yere sikayetinizi yazabilirsiniz" oldu ve hicbir cozume ulasilmadan konu kapatilmaya calisildi. O gunden sonra memleketime 2 saat gec giderim, aktarmali giderim gerekirse daha da pahaliya giderim ama mutlaka Kamilkoc denen firmanin DISINDAKI FIRMALARLA giderim. Bir daha kamilkoc'a ne binerim ne de cevremdeki esimi, dostumu bindiririm. Benim basima gelenler sizlerinde baslarina gelebilir bunun icin de yasadigim bu olayi sizlerle paylastim.
    Saygilarimla.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.