Şimdi Ara

Ali Koç'un imza Sayısının 5000 6000 bandında olduğunu açıklaması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
661
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ali Koç: "Bizimle iletişim bilgilerini paylaşan üye sayısı 10 bini geçti. Ama bu imza sayısı demek değil. İmza sayımızı da Cumartesi günü açıklayacağız. İmza sayımız 10 bin değil, ama Galatasaray Kulübü'nün seçimlerinde kullanılan toplam oy sayısından daha fazla."

Galatasaray seçimlerinde 4803 oy kullanılmıştı.

Kendimizi şimdiden aziz yıldırım'ın seçileceğine alıştırsak iyi olur diye düşünüyorum. zaten ne zaman iyi bir şeyin gerçekleştiğini gördük ki?

• Bir taraf kazanırsa büyük farkla kazanacak diyor. Bunu göremiyor musunuz? Bence sindirilmeye, ümitsizliğe kendinize çok fazla alıştırmışsınız.

Büyük farkla başkan olacak.
  • O sadece ulaştırılan imzalar. 10.000 üye bilgisi, kendileri tarafından Ali Koç'a ulaştırıldı. Bu 10.000 üye Ali Koç'a oy vermeyecek olsa heralde vermezlerdi bilgilerini.

20.000 oy kullanılsa 15.000 rahat alır Ali Koç.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ed Wood kullanıcısına yanıt
    24 bin üye oy kullanacaksa 5000 6000 karşısında gerçekten ezici bir çoğunluk oluyor.

Maalesef ülkede kimse yapıştığı koltuğu kendi isteğiyle bırakıp gitmek niyetinde değil
  • Unbelievable7 kullanıcısına yanıt
    6000 rakamı imza. Üyelik bilgilerini iletenlerin sayısı 10 bin. Daha gerisini bilmiyoruz bile. Cumartesi günü sponsor, kulübe sokacağı ücreti açıklaması derken uçurum olacak zaten.
  • Ed Wood kullanıcısına yanıt
    Seçime bu kadar az kalmışken oyların değişeceğini düşünmüyorum. en başta söylemesi gereken şeyleri seçimden 1-2 gün önceye bıraktı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Unbelievable7 -- 30 Mayıs 2018; 2:12:59 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Unbelievable7

Seçime bu kadar az kalmışken oyların değişeceğini düşünmüyorum. en başta söylemesi gereken şeyleri seçimden 1-2 gün önceye bıraktı
    Ali Koç tan dinledin anlamadın tamam da burada 2 arkadaş da açıklama yapmış yine anlamamakta ısrar ediyorsun. İmza vermek demek, notere gidip işlem yapmak demek. Ali Koç'a oy vereceğim diyip siteye bilgilerini paylaşan kongre üyesi 10.000 den fazla bu kişilerin ise 5000 den fazlası noter aracılığı ile imza vermiş.

Yine de anlamadıysan şöyle diyeyim Meral Akşener için verilen imza sayısı 1.000.000 dan azmış diyip Meral Akşener in %10 dan az alacağını düşünmen gibi bir şey.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mpolat35 -- 30 Mayıs 2018; 3:2:43 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • mpolat35 kullanıcısına yanıt
    Herhalde totem yapıyor

Israrla, 6000 oyu var demesinin başka sebebini bulamadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kakà -- 30 Mayıs 2018; 4:3:28 >
    Güzel kardeşim 5-6000 oy alacam diyen adam çıkıp tv lerde " büyük farkla kazanıcaz" der mi? biraz mantıklı olun gözünüzü seveyim.

Bahsedilen 5-6000 lik rakam oy sayısı değil. oy sayısı çok daha fazla. Aziz Yıldırım ın üye yaptırdığı adamlar bile Koç a vericem diye oyumu. Bu seçim Aziz Yıldırım ın kalbinin durmasına, kendisini sorgulamasına sebep olacaktır muhtemelen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Piêr Dé Sans

Güzel kardeşim 5-6000 oy alacam diyen adam çıkıp tv lerde " büyük farkla kazanıcaz" der mi? biraz mantıklı olun gözünüzü seveyim.

Bahsedilen 5-6000 lik rakam oy sayısı değil. oy sayısı çok daha fazla. Aziz Yıldırım ın üye yaptırdığı adamlar bile Koç a vericem diye oyumu. Bu seçim Aziz Yıldırım ın kalbinin durmasına, kendisini sorgulamasına sebep olacaktır muhtemelen.
    Amacınız ne totem mi? Dedikleriniz çok gülünç zaten. 2 yıl önce adayım dediğinde salon yıkılıyordu. Üzerine türlü türlü rezaletler yaşadık ve seçilemeyecek mi diyorsunuz?

10.000 kişi girmiş adama bilgilerini vermiş. Belki daha da fazla çünkü 1 aydan fazladır 10.000 diyor. Bilerek gizlediğini düşünüyorum.

5.000 kişi ise notere gitmiş parasını vermiş zamanını ayırmış postaya gitmiş. Bu çok büyük bir rakam. Bunun içinde aileler de vardır. Bunların eşleri çocukları notere gitmemiştir. Ben kendi çevremde bu imzayı yollamayan 11 kişi tanıyorum. Oyları belli.

• Yalnız 9800 imza açıklanmıştı İzmir'de. Bence de Ali başkan dereyi görmeden paçayı sıvamak istemiyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 20 bin imzandan en az 12 bin'i Ali Koç bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: mpolat35

Ali Koç tan dinledin anlamadın tamam da burada 2 arkadaş da açıklama yapmış yine anlamamakta ısrar ediyorsun. İmza vermek demek, notere gidip işlem yapmak demek. Ali Koç'a oy vereceğim diyip siteye bilgilerini paylaşan kongre üyesi 10.000 den fazla bu kişilerin ise 5000 den fazlası noter aracılığı ile imza vermiş.

Yine de anlamadıysan şöyle diyeyim Meral Akşener için verilen imza sayısı 1.000.000 dan azmış diyip Meral Akşener in %10 dan az alacağını düşünmen gibi bir şey.

Alıntıları Göster
    yok valla anlamamakta ısrar ediyorum gerizekalıyım sanırım

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.