Ali Koç Yolunu Bulmuş (Sahadaki Hakem Fenerbahçeli - Vardaki Hakem Fenerbahçeli) Dikkat edin Fenerbahçeli olmayan bir hakem Fener maçına verilmiyor Ya Sahadaki Hakem Fenerli ya da Vardaki Hakem Fenerli Karagümrük maçında Duble Yaptılar Zorlanacağı maçlarda bu taktiği yapıyorlar Fenerli Ozanın 2. golde yaptığı hareket %100 faul Sahadaki Hakem Fenerbahçeli Halis Özkahya Vardaki Hakem Fenerbahçeli Ali Şansalan 72 bin TL ceza kesen Fenerli Federasyon < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bjkyener -- 14 Şubat 2021; 1:54:46 > |
Ali Koç Yolunu Bulmuş (Sahadaki Hakem Fenerbahçeli - Vardaki Hakem Fenerbahçeli)
-
-
Ozan'ın ilk müdahalesi topa. Ben faul göremiyorum. Eğer gerçekten faul varsa;
Ocak ayında 3 maçta 6 puanı hakemlerle toplayan BJKliler bir zahmet konu açmasın. Fener'e hakem hatası yapılması için 24 hafta bekliyorlar, kendi konularında ciddi ciddi hakem mağduru olduklarına inanıyorlar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Spider-Man -- 14 Şubat 2021; 1:41:38 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Offf yeter ya 7 senedir kollaniyoruz sampiyon ola ola helak olduk ,tutmayin bizi ....hasbinallah ve nimel vekil
Bölüm Galatasaray, konuyu açan Beşiktaşlı, konu Fenerbahçe.
-
ulan her yıl gs şampiyon oluyor feneri tutuyorlar nasıl oluyor biri banan anlatsın ne olur asıl Galatasaray kollanıyor ki her yıl şampiyon hele bir melo faciası adam kırmızı kart görmeden ligi bitirdi tam eyyam sezonuydu o zaten bu sene penaltı kullanma rekoru gs daha nasıl feneri tutacaklar mantıklı bir tarafı yok ilginçler ya
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brokenwings -- 14 Şubat 2021; 1:59:42 > -
Bjkyener trolünün klasik konuları.
Umursamayın.
Halis'le Fb'nin kaybettiği maç var mı acaba :D
-
gerçekler acı değil mi
duble fenerli hakemlerle maça çıkmanın acısı trollük oluyor
bir sonraki maça Bahattin Şimşek i versinler Fener iyi çalışır -
Ben görmedim -
Bu konu neden Galatasaray bölümüne açılıyor?
-
Çok değişik bir kişiliksin.
Sana sadece.
Cevap veremediğimden değil. Sana cevap verecek kadar değer vermediğim için cevap vermiyorum.
Kendini bir şey sanma.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Sadece Ölüler GörürBölüm Galatasaray, konuyu açan Beşiktaşlı, konu Fenerbahçe.
+ Konu da şike.
Arkadaşlar bu konuyu özellikle silmeyeceğim, herkesin mesajlarında örnek alması gereken ve "NASIL MESAJLAR ATMAMALIYIZ" içerikli olarak burada kalması için burada bırakacağım.
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Bölüm Galatasaray, konuyu açan Beşiktaşlı, konu Fenerbahçe. |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X