Şimdi Ara

Ali Sami Yende maçın adamı kim olur ? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
0
Favori
1.295
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • GS: Neil
    FB: Alex
  • Fenerbahçe hiçbir zaman açık futbol oynamıyor ki rakip kim olursa olsun. Her zaman kontrollü oyunu tercih ediyor bu maçta daha da kontrollü oynayacaklardır. Kontraya iyi çıkan bir takım da değil Fenerbahçe. Burada kanatlarda oynayan adamlara göre şekillenecek Fenerin tehlikeli olabilecek atakları yada Alex'in tek pasla Guiza'yı pozisyona sokmasıyla. Benim için Fener'in bu maç için kadrosu şu olmalı

Volkan
    Gökhan-Lugano-Bilica-A.Santos
    Özer-Topuz-Emre-Wederson
    Alex
    Guiza

Özer'in son haftalardaki performansı oldukça düşük yerine Deivid de oynayabilir. Ön libero mevkiine de mutlaka Mehmet Topuz'un adapte edilmesi gerektiğini düşünüyorum artık. Adam kanatta oynayamıyor. Göbekte iyi bir Topuz ile Emre'nin katkılarıyla birlikte takım sınıf atlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mehmet2468

Keita birini dövmezse maçın adamı olamaz

Bu okuduğum son saçma mesajın oldu. Block.
  • keita - jo -gio

üçünden biri olacaktır
  • gio olabilir yada keita
  • covanni dos santos
  • Maçın adamı Gs'ın ilk 11 i olur
  • valla kim olursa olsunda, Özhan başkana yakışır bir uğurlama maçı olsun
  • Elano veya Baros diyorum
  • kesinlikle neill ve keita.
  • Maçın adamının Gionun olması Neilin olmasından iyidir.
  • Kesinlikle Abdul Kader tabiki. Santos da yakın maçın adamı olmaya.Hiç bir defans maçın adamı olmaz derbilerde.

Arda her gece barda,maçta oynasa da faydalı olmaz.

2 gün önce sevgilisiyle birlikte 3.Yeşilçam Ödül Törenindeydi Arda,sakatsın dinlenmen lazım ama sen Beyoğlunda geziyorsun.

Kusura bakmayın,ben Galatasaray sevgisinin üstüne çıkan sevgileri eleştiririm arkadaş.

Arda ve Galatasaray kullanılıyor,özel hayata eleştirim yok,ilişkilere saygılıyım ama bişeyler artık kulübe zarar veriyor.

Servet de hatun alemlerine fazla daldı,takıma katkısı azaldı.

Yılmaz Vural'ın futbolcu performansı hakkında sözlerini duymayan varsa araştırsın okusun.

Bu arada Belediye Bursa'ya attı bir tane 1-0 yeniliyor Bursa,umarım Belediye kazanır da takıma motivasyon olur.
  • Guiza olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kenjianatsu

Guiza olur.

benim de içimde öyle bir his var nedense selçuğu da unutmamak lazım
  • Keita.
  • Gio olsun lütfen artık ya.
  • Keita alır
  • tahmin ettiğim skoru yazmak istemiyorum ... ters teperse kötü olur :D .... ama joa keita gio nun çok etkili olacaklarını düşünüyorum ....fenerbahçede de alex ...
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.