Fener için Alex&Guiza ikilisi GS için oynarsa Arda yada Elano olabilir.
Bu maçta önde Wederson oynar diye tahmin ederek Keita'nın yine hiçbir varlık gösteremeyeceğini düşünüyorum. Özer oynasa da Keita'nın maçın yıldızı olacağını sanmıyorum. Keita sıkışık alanlarda kendini gösteremiyor.
Elano en iyi maçını oynayacak..
volkan ya da fener defansından biri olmasın en önemlisi..
bizim forvet ya da orta sahamızdan birinin olması öncelikli tercihim. biraz açarsak sırasıyla: baros - elano - keita - arda - gio - jo altılısından birinin olması..
Hayrettin
selçuk.
anoww bunlar iyice havaya girmiş hadi selçuk oldu maçına damı napacanız?
ke1ta.
Gio istediği yerde oynarsa o olur.Lucas Neill olur.Keita olur.
O değilde bu Emre'yi sakat sakat oynatcaklar adamın hepten yırtılcak adele madele kalmayacak o zaman görcem sizi.Zaten Özer'in ameliyat olması lazımmış istemiyormuş.
gio flan olmaz bence maçın adamı olursa keita..oda kırmızı görmezse..
emre olucaktir
Jo olucaktır gıbı gelıyor. Gol beklıyorum ondan. eğer fener tarafından ıler ıyı gıderse onlarda sıvrılebılecek adamlar güıza yada alex olabılır.
Jo yada Arda.
Hakem olur gibime geliyor..( Tabiki rezil yönetimi ile....)
Keita birini dövmezse maçın adamı olamaz
selçuk, güiza ve ya vederson.bizim kazmalardan umutluyum bu maç.özellikle güiza 2 maçtır gol atıyor bi gaza gelip gol atabilir.zaten volkan-vederson-selçuk-güiza ya vezir olur ya rezil.
Fenerbahcenin sıkı defans yapıp kontre atak yapmaya calısacagını dusunuyorum bu yuzden Keita acık alan bulamayacak ve cok etkili olamayacak.Oynarsa Arda(bir anda çalımlar atarak ceza sahasına girebilcek duzeyde) ya da elano(duran toptan olası 1 gol) maçın adamı olabilir
quote:
Orijinalden alıntı: sddecar
Fenerbahcenin sıkı defans yapıp kontre atak yapmaya calısacagını dusunuyorum bu yuzden Keita acık alan bulamayacak ve cok etkili olamayacak.Oynarsa Arda(bir anda çalımlar atarak ceza sahasına girebilcek duzeyde) ya da elano(duran toptan olası 1 gol) maçın adamı olabilir
Fenerbahçe ne zaman defans yapıp, kontrayla gol bulmaya çalışmış?
cüneyt çakır ya da çiçekçi elano
bencede fener kapalı oynayacaktır kontrayla oynayacaktır, ne zaman kontrayla gol bulmaya çalışmış derken çok zaman kontroyla gol denemiştir her takım denemiştir sadece fenerbahçe veya x takım değil, fenerbahçe ali samiyen e açık futbolla yenmeye geleceğini sanmıyorum ki son maçlarda fener kendi sahasında bile ezici saldıracak şekilde oynayamıyo.