Şimdi Ara

Ali Şen Fenerli mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
565
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • adam fenerbahçeyi kapatalım diyor yahu. sıyırmış çok zeki adam bu

• Kapatalım harbiden! Anahtar kimde beyler?
  • Nerede dedi bunu,şuan bi kanalda yayında falan mı ? Farklı anlamda söylemiştir diye tahmin ediyorum ama...
    İroni yapmıştır belki.
  • Ne zaman kulüp adına olumsuz bir durum baş gösterir, Ali Şen hemen ortaya çıkar. Şaşırmamak gerek.
  • Düşüncesi bile çok fena Yaşlılığına vermek gerek
  • Bizim başkanlardan yana yüzümüz ne zaman gülecek imkansız ama Aykut Kocamanı başkan çok istiyorum ben
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    volkan demirel için şarkı
    18 yıl önce açıldı
    Okan hoca yeni fatih terimdir
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Demin izledim canlı yayında Oğuz Tongsir'in konuğuydu. Kapatalım dedi ama şöyle; Fenerbahçe spor klübünü kapatalım, Fenerbahçe Futbol kulübü, Fenerbahçe basketbol kulübü şeklinde ayrı ayrı açalım, başkanı parası falan ayrı olsun dedi. Bu şekilde hem "Fenerbahçe futbol kulübü şike yapmadı ki, Fenerbahçe spor kulübü yapmıştı" deriz, 1000 yıl gitmeyecek lekeden hemen kurtuluruz falan dedi Ama üzgündü baya kimse üzerimize gelmesin falan dedi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cscageonly

Demin izledim canlı yayında Oğuz Tongsir'in konuğuydu. Kapatalım dedi ama şöyle; Fenerbahçe spor klübünü kapatalım, Fenerbahçe Futbol kulübü, Fenerbahçe basketbol kulübü şeklinde ayrı ayrı açalım, başkanı parası falan ayrı olsun dedi. Bu şekilde hem "Fenerbahçe futbol kulübü şike yapmadı ki, Fenerbahçe spor kulübü yapmıştı" deriz, 1000 yıl gitmeyecek lekeden hemen kurtuluruz falan dedi Ama üzgündü baya kimse üzerimize gelmesin falan dedi.

"boynumuz bükük " dedi

• Su anda tekrari var trt sporda kaciranlar izleyebilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Buton bende beyler, basim mi
  • quote:

Orijinalden alıntı: cscageonly

Demin izledim canlı yayında Oğuz Tongsir'in konuğuydu. Kapatalım dedi ama şöyle; Fenerbahçe spor klübünü kapatalım, Fenerbahçe Futbol kulübü, Fenerbahçe basketbol kulübü şeklinde ayrı ayrı açalım, başkanı parası falan ayrı olsun dedi. Bu şekilde hem "Fenerbahçe futbol kulübü şike yapmadı ki, Fenerbahçe spor kulübü yapmıştı" deriz, 1000 yıl gitmeyecek lekeden hemen kurtuluruz falan dedi Ama üzgündü baya kimse üzerimize gelmesin falan dedi.

Arkadaş özetlemiş , sonra Faik Çetiner'in programına telefonla bağlandı ordada aynı şeyleri söyledi .

• adam fenerbahçe sk'yı kapatalım fenerbahçe futbol klübü kuralım diyor. sonra siz şikecisiniz diyen olursa da. şikeyi spor klübü yaptı futbol klübü değil diye cevap verecek. adam bug bulmuş. çok akıllı vesselam. bize böyle başkanlar lazım
  • Ali Şen 'ninde zamanında ne mafyalığı ne gangesterliği kalmıştı. Şimdi hak verir olmuş birileri enteresan. Genç nesil tabi...
  • Cok zekice gercekten kimse anlamaz spor kulube nereye futbol takimi nereye

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bentham

adam fenerbahçe sk'yı kapatalım fenerbahçe futbol klübü kuralım diyor. sonra siz şikecisiniz diyen olursa da. şikeyi spor klübü yaptı futbol klübü değil diye cevap verecek. adam bug bulmuş. çok akıllı vesselam. bize böyle başkanlar lazım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.