bende rico yerine lincoln gibi bi adam alsaydık bobo ve nobre açıkara gol kralı olurdu diyorum başkada bişi demiyorum..
Delgado var işte.
konuyla alakalı olarak bende cisseyi çok beğeniyorum bu arada..
Cissede seni beğeniyormuş
quote:
Orjinalden alıntı: soho
quote:
Orjinalden alıntı: electra
Cissede seni beğeniyormuş
quote:
Orjinalden alıntı: soho
pergel bacaklarına hastayım cissenin..
quote:
Orjinalden alıntı: Technics Yabancılara hoşgörü verilmesinden şikayet etmişsin geçen sene 36metreden kafa golü yiyen önüne geleni içeri alan o kaleci klanuna son dakikaya kadar sahip çıkışını hatırlatırım sana.. Hakanı görünce geçen zamanlar içini sızlatmıyormu?Benim sızlıyor şahsen.. Ricardinho da düşüş var çünkü takım değişiyor.. Yabancıların adaptasyon sorunu yaşadığıda gerçek ama bu adam kendini bize de kanıtlamış birisi.. Ertuğrul hoca zamanla taşları daha iyi oturtacaktır bu takımda..
Fakat şu da var.Geçen sene Nobre'ye Delgado'ya verilen şans, Tandoğan'a Burak'a Güleç'e verilseydi iyi olmaz mıydı ? Haklısın fakat ben aynı zaman da Baki'yi de savunurdum.Yani yabancıya fazla Türk'e az değil.Burada sinir olduğum şey Ricardinhonun lüksünü çekeriz fakat ali tandoğan gitmeli mantığı. Hakan'ı görünce benim de içim sızladı.Haklısın. ama ben yine de Ali Tandoğan'ın eski günlerdeki gibi olabileceğine inanıyorum.
Eski Ali yok.Mehmetler,Serdar Özkanlar kendini geliştirirken o artislik yaptı sahada,günden güne futbolu geriledi.Bu takımda yeri yok futbol olarak.Artisliğinede bakarsak bence gitmeli
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme