Sağ kanatta Serdar Özkan dururken, Ali Tandoğan'ı niye oynatırlar hiç anlamıyorum. Sanırım tm bir antreman futbolcusu. Bir defa hakemlerle çok oynuyor. Dün kendini bir atışı var sahaya artislere taş çıkartıyor. Sonra bir sarı kart gördü. Bu kadar gereksiz kart gören, bu kadar acemi, bu kadar futbol bilgisinden uzak bir futbolcu görmedim. Umarım Diatta takıma girecek kapasiteye gelir 2 Serdar ve Diatta arasında değişir sağ kanat ve Ali bir daha formanin yüzünü göremez. Beşiktaş'a hiç yakışmayan bir futbolcu.
Ben ona "ŞABAN" diye isim taktım, tribünde herkez de kullanmaya başladı bu lakabı..
Tello yok diye haftalardır (serdar+serdar) iyi olan sağ kanadı bozdu ve Özkanı sola koyup tandoğanı sağa koydu. Sebebi de sola koyacak baska adam bulamamasi. Ama Gecen sene tigana bazen Buragi koyardı sola.
Neyseki Ertugrul bizim gorduklerimizi goruyor ve kotu oynayana tahammul edemiyor, ama oyuna giren ibrahim akın da hiç bir şey yapmadı...
Yıllardır ümit vaad eden bir futbolcu olmaz...Kaçıncı teknik adam geldi ama hala patlama yapamadı...
Bu ali tandogan in bir gun iyi futbol oynadigini gormedim.Sanki yararli olmaktan korkar hali var.Ya da kendini Brezilyali hissediyor.Oturup para kazanmak istiyor.ayni rikardinho gibi
ricardinho oturuyormu
evet rikardinhoda ayni.boyle oyuncularla doldu turkiye.hiçbirisi avrupada oynayamaz.gelip turkiyede yan gelip yatiyorlar.bunun tersini dusunuyorsan o senin fikrin.fenerdede var alex,carlos,
Scubat sana katılıyorum.İbrahim Akın içinde ümit vaad eden futbolcu yorumu süper Aydın diye genç bir yetenek aldığımızı veya alt yapıdan çıktığını söylüyordu herkes kamp zamanında nerede bu çocuk? Ertuğrul umarım onada bir gün şans verir.
Ertuğrul oynamayanı hemen alıyor kenarada peki takımla bu kada oynamak doğrumu?
Ricardinho ne zaman bize GS maçını kazandırdı o maçtan beri yatıyor. Devamlı top saklıyor ve yan pas yapıyor.
ibrahim üzülmez +ali tandogan+i.akın(5 yıl oldu)+burak bu takıma yakışmayan topçular vesselam
bu kadar genç ve koşan bir takım rico lüksünü kaldırır.
he çok mu koşup çok mu mücadele ediyor, çok mu golcü alex gibi
hayır tabi
ama hiç bir zaman oyunda kendini saklamıyor, unutturmuyor, hep oyunda var, iyi ya da kötü lider oyuncu.
quote:
Orjinalden alıntı: scubat
ben ricoya laf söyletmem...
bu kadar genç ve koşan bir takım rico lüksünü kaldırır.
he çok mu koşup çok mu mücadele ediyor, çok mu golcü alex gibi
hayır tabi
ama hiç bir zaman oyunda kendini saklamıyor, unutturmuyor, hep oyunda var, iyi ya da kötü lider oyuncu.
bu ricodan ne beklediğinize bağlı..ricodan sağa sola pas vermesini, ayağında top tutmasını istiyorsanız ewt rico iyidir..
ama ben ricodan bunların yanında içeriye katedip, gollük paslar çıkarmasını ve pres yapmasını istiyorum
quote:
Orjinalden alıntı: 2000watts
Bu ali tandogan in bir gun iyi futbol oynadigini gormedim.Sanki yararli olmaktan korkar hali var.Ya da kendini Brezilyali hissediyor.Oturup para kazanmak istiyor.ayni rikardinho gibi
ben gördüm,Gençlerbirliği zamanında,her gün iyi oynardı
Bjk Gs' ın elinden hangi futbolcuyu alsa pek hayırlı olmuyor sanırım.
Valla GS'nin elinden aldılar mı hatırlamıyorum ama çok gereksiz bir kapışma olmuş. Keşke kaçırsaymışız. Rıza'nın bize güzel kazıklarından biri daha
cupra216 git başka yerde kellecilik yap.Bu takıma yakışmayan senin zihniyetindir.Bu kadar kolay mı oyuncu harcamak ?
Yabancıya her türlü hoşgörü var, Ali'ye yok.Öyle mi ?
Ayrıca ne dersen de bu takımda Ali Tandoğan Yozgatlıdan da Özkandan da daha iyi görev yapar.Şanssızlığı pek çok teknik direktörün tercih etmemesi, fazla göze batmamasıdır.Geldiği zamanları hatırlamıyor musunuz ?
@scubat bu takım kimsenin keyif yeri, lüks mekanı değil.Yemişim ricoyu.Rico nun lüksünü çekeceğine tandoğanın, güleçin, burak'ın şanssızlıklarını çeksin !
Kelleciliği Bırakın !
Kaç teknik direktör şans verdi anlayamadı. Son maçta biz başka maç sayrettik heralde anlayamadık.Bir sen anlamışşın.
Ayrıca ben sadece futboluna bişey demiorum hareket tarzı ve düşüncelerine diorum. Kendini atmalar, gereksiz yere kırmızı ve sarı kartlar.Bu kellecilik deil bence artistlik...Futboluyla bişey yapamayan genelde bu yola başvuruyor.Geldigi ilk maçta hangi deplasmandı hatırlamıyorum ilk dakikalarda gereksiz bir kırmızı kart görmüştü. Ben onu hatırladım.
Serdar Özkan gibi Toraman gibi Koray gibi Serdar Kurtuluş gibi canıyla, herşeyiyle oynayan oyuncu istiyoruz. Artistler gitsin başka takımda oynasın.
quote:
Orjinalden alıntı: cupra216 Kaç teknik direktör şans verdi anlayamadı. Son maçta biz başka maç sayrettik heralde anlayamadık.Bir sen anlamışşın. Ayrıca ben sadece futboluna bişey demiorum hareket tarzı ve düşüncelerine diorum. Kendini atmalar, gereksiz yere kırmızı ve sarı kartlar.Bu kellecilik deil bence artistlik...Futboluyla bişey yapamayan genelde bu yola başvuruyor.Geldigi ilk maçta hangi deplasmandı hatırlamıyorum ilk dakikalarda gereksiz bir kırmızı kart görmüştü. Ben onu hatırladım.
Ben de diyorum ki neden bir maçı kötü gitti diye suç buluyorsun ? Ali Tandoğan'ın bu takımda yeri vardır
Abi tek maç değil ki. Sende yazmıştın.Diğer teknik adamlarda denedi.Neyse Kulubede yeri vardır deyip anlaşalım
Ali Tandogan hic bise yapma diyenler benim su anda hatırldadıgım kayseriye gol attıgı ve zenit macında ki mükkemmel assisti ve sansının iyi gittigi her macta macta cok hırslı oldugunu goruyorum ben bu benim fikrim.
ali tandoğanı bende savundum hep.. ama malesef
ali tandoğan ibrahim akın üzülmez
bunlar büyük takım oyuncusu değiller.. ali tandoğan çabalıyor ama yeterli değil bu çabası bu kadroda yedek klübesinden zor çıkar o ileride
Yabancılara hoşgörü verilmesinden şikayet etmişsin geçen sene 36metreden kafa golü yiyen önüne geleni içeri alan o kaleci klanuna son dakikaya kadar sahip çıkışını hatırlatırım sana.. Hakanı görünce geçen zamanlar içini sızlatmıyormu?Benim sızlıyor şahsen..
Ricardinho da düşüş var çünkü takım değişiyor.. Yabancıların adaptasyon sorunu yaşadığıda gerçek ama bu adam kendini bize de kanıtlamış birisi..
Ertuğrul hoca zamanla taşları daha iyi oturtacaktır bu takımda..
quote:
Orjinalden alıntı: Nodex
cupra216 git başka yerde kellecilik yap.Bu takıma yakışmayan senin zihniyetindir.Bu kadar kolay mı oyuncu harcamak ?
Yabancıya her türlü hoşgörü var, Ali'ye yok.Öyle mi ?
Ayrıca ne dersen de bu takımda Ali Tandoğan Yozgatlıdan da Özkandan da daha iyi görev yapar.Şanssızlığı pek çok teknik direktörün tercih etmemesi, fazla göze batmamasıdır.Geldiği zamanları hatırlamıyor musunuz ?
@scubat bu takım kimsenin keyif yeri, lüks mekanı değil.Yemişim ricoyu.Rico nun lüksünü çekeceğine tandoğanın, güleçin, burak'ın şanssızlıklarını çeksin !
Kelleciliği Bırakın !
Ali Tandoğan ve Rico derken geçen sezon Bjk Bursa maçının gollerini izlesin. Ben başka birşey demiyorum.
rico ya kötü adam diyen adamın anlını karışlarım şahan.gif adama dandik derdim ama pasları olsun adam eksiltmesi olsun görevini başarıyla yerine getiriyo.