Şimdi Ara

ÜMİT ÖZAT : TERİM OLSA 3 YERDİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
2
Favori
814
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • “Böyle saha ve zeminler futbol oynamak isteyen takımlar için dezavantajdır. Bu maçlarda ilk golü atan her zaman işi götürür. Galatasaray’ı tebrik ediyorum ama hayatım boyunca hep gerçekleri söyledim ve haklı çıktım. Şampiyonlar Ligi şampiyonluğunu hedef gösterip, geçen hafta ‘UEFA Avrupa Ligi’ni hedef gösterirken başkanları, bana niye ana avrat küfrediyorlar?”

Burada haklı şimdi

Gerçi adamın adı çıktı
  • Bu herifi adam yerine koyup da buraya konu açmak zorunda mısınız ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • beyler anlaşalım bir daha ismi bile geçmesin lütfen.
  • adam para almak için yapıyor bunları sizde pirim veriyorsunuz
  • ümitte söylediklerini yiye yiye şişti
  • Saçmalamakta üstüne yok bu adamın

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Fatih Terim Artık Çöp
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bu adamin adini duyunca kendime kiziyorum. Zamaninda sahada bayilip yerde kalinca uzulmustum bu adam icin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

bana niye ana avrat küfrediyorlar?

Ana avrat küfür yemeyi hak edersen, millet de sana söver. Fenerbahçe taraftarına şirin gözükmek için ilkokul çocuğu seviyesinde futbol yorumculuğu yaparsan başka ne olmasını bekliyorsun ey Ümüt.

Bir de hala utanmadan, Galatasaray taraftarını kışkırtmak, daha da bölmek için, Terim olsaydı 3 yerdi diyorsun.

Bunu adam yerine koyup programa çıkartan da kabahat zaten.
  • Lan ne yuzsuz bir heriftir bu ya. Bu degilmiydi sizi perişan edecekler yenecekler diyen.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyinsiz adam'ın eline 3-5 bir şey sıkıştırsak gidip şunu bıçaklamaz mı acaba?

@Beyinsiz Adam
  • Ümit'e sor bakalım juve GS ile kaç kez karşılaşmış sonuclar ne
  • Bu Adam ile ilgili herseyi gectim hala turk futbolunu cok kucuk goruyor. Tabi acı tecrubeler yuzunden. Bkz fb cl gruplarinda 0 cekti

• quote:

Orijinalden alıntı: Atilla35-1905

Bu Adam ile ilgili herseyi gectim hala turk futbolunu cok kucuk goruyor. Tabi acı tecrubeler yuzunden. Bkz fb cl gruplarinda 0 cekti

Ya abi fenerin çeyrek finalden başka başarısı yok bu adam 2002 dünya kupası kadrpsunda bi maça 11 çıkmışmı yok ne başarısı var bu adamın tek başarısı fenerlem3 yıl şampşyonluk yaşamak. Baktı gs avrupada başarılı hemen kücültmek istiyor bu kadar basit

• quote:

Orijinalden alıntı: Mkhitaryan

quote:

Bu Adam ile ilgili herseyi gectim hala turk futbolunu cok kucuk goruyor. Tabi acı tecrubeler yuzunden. Bkz fb cl gruplarinda 0 cekti

Ya abi fenerin çeyrek finalden başka başarısı yok bu adam 2002 dünya kupası kadrpsunda bi maça 11 çıkmışmı yok ne başarısı var bu adamın tek başarısı fenerlem3 yıl şampşyonluk yaşamak. Baktı gs avrupada başarılı hemen kücültmek istiyor bu kadar basit

Bu gitti r.carlos geldi oyle ceyrek oynadilar

• içimden bildiğim tüm küfürleri ettim yüzsüz herif hala bla bla konuşuyor.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Mkhitaryan

quote:

Bu gitti r.carlos geldi oyle ceyrek oynadilar

bunu bilmiyodum. Bu adam avrupada başarı görmemiş oyüzden imkansız geliyor adama ve başarılı olanlarıda çekemiyor bu kadar basit. Ama cimbomum gırtlağa kadar gönderiyor şükürki.

• quote:

Orijinalden alıntı: LKLC

beyler anlaşalım bir daha ismi bile geçmesin lütfen.

• quote:

Orijinalden alıntı: Treecko

“Böyle saha ve zeminler futbol oynamak isteyen takımlar için dezavantajdır. Bu maçlarda ilk golü atan her zaman işi götürür. Galatasaray’ı tebrik ediyorum ama hayatım boyunca hep gerçekleri söyledim ve haklı çıktım. Şampiyonlar Ligi şampiyonluğunu hedef gösterip, geçen hafta ‘UEFA Avrupa Ligi’ni hedef gösterirken başkanları, bana niye ana avrat küfrediyorlar?”

Burada haklı şimdi

Gerçi adamın adı çıktı

'' tır gibi geçer '' diyordu. Çevir kazı yanmasın diyoruz biz buna. Galatasaray CL şampiyonu hedefi koyar , gördüğün gibi sonuna kadarda savaşır. Lütfen şöyle konularda dönün birde kendinize bakın, sonra başkalarını eleştirin.

• Rıdvan konuları bitti buna mı taktınız şimdi ? Boş verin arkadaşlar. Paranın kölesi olmuş. Boş boş yorum yapıp sonrada tüy dikiyor her seferinde. Tutarsa da " bak ben dediydim " diyecek tipte biri olmuş. Yav he he diyip geçiniz.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.