Rahmetliyi ve yazılarını yeni keşfettim çok güzel yazıları var eminim sizlerden de bu yazıları beğenecek değerli arkdaşlarımız olacaktır bu sebeple bu konuyu açma gereği hissettim paylaşmadıktan sonra böyle güzel yazıların olduğu yerde kalmasının bi kıymeti olmayacaktır eminim.
Buldum paylaşıyorum benden bu kadar inşallah seversiniz.
Halkın içinden birisi toplumunu bilen toz pembe yazıları olmayan hayatın içinden ta kalpten gelen yazılardı okuduklarım Allah rahmet eylesin.
16 kişi bakmış hiç kimse okumadı mı ya da okuyanlar bir yorum yapmaktan da aciz midir acaba ?
Arkadaşım merhaba.
Ali Türkan'ın yazılarını okumuşsun ve anlıyorumki benim hissettiğim şeyleri sende hissetmişsin. Bak sana o yazılarla ilgili bir anımı anlatmak istedim:
Nerden karşıma çıktı bilmiyorum birden Ali Türkan'ın herhangi bi yazısını okudum galiba yazar atölyesi diye bişey arıyodum neyse bir çırpıda 2-3
yazısını okumuşum nasıl aklıma yerleşti ise haftalar sonra çok sıkıntılı bi zamanımda yine daha sonra yine açıp açıp, okuduğum yazılar dahil tekrar okudum.
1 ay gibi süre sonra ya abi kim bu Ali Türkan diye araştırdım ve seninde dediğin gibi rahmetlinin ben onun yazıları okuduktan 1 sene önce vefat etmiş olduğunu
üzülerek öğrendim.
Onun bir yazısının altına yazdığım gibi ^^ah ali abi şimdi diyorumki kendime senin bu dünyada olmadığını bilseydim, o yazılarını yine böyle zevkle okurmuydum^^