Şimdi Ara

Ali TURKO (3. Bölüm eklendi!) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
967
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: VoiFutbol

quote:

Orijinalden alıntı: Ahmtysl

3.Bölümü bekliyorum..

Teşekkürler 3. Bölüm hafta içi geliyor :)
    quote:

Orijinalden alıntı: omsima

begendim yani idare eder sarkilar guzel

de konusmalar cok resmi olmus daha 15 yasinda cocuk arkadaslariyla sanki 50 yasinda bir buyuguyle konusuyormus gibi konusuyor biraz daha argolu komik konusmalari gerek

bir de 2. bolumde daha karsiyakaya gidiyodu 3. nun fragmaninda milli takimda maca giriyo

Aslında bu özellikle dikkat ettiğim bir konu. Ben çocuklar arasındaki diyalogların yeterince gerçekçi olduğunu düşünüyorum.

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: omsima

begendim yani idare eder sarkilar guzel

de konusmalar cok resmi olmus daha 15 yasinda cocuk arkadaslariyla sanki 50 yasinda bir buyuguyle konusuyormus gibi konusuyor biraz daha argolu komik konusmalari gerek

bir de 2. bolumde daha karsiyakaya gidiyodu 3. nun fragmaninda milli takimda maca giriyo

Karşıyakayı nerden bulacak abi? Aslında yama yapabilirdi. Belki de olayı biraz ileriden devam ettirecektir.. :)

Not: Ali'nin tipini değiştir ve yamayla Karşıyaka'yı yap. :)

quote:

Orijinalden alıntı: Daniel Faraday

Alinin tipini biraz değiştirirsen daha iyi olacaktır diye düşünüyorum :)

Yorumunuz için teşekkürler. Spoiler vermek istemem şimdi :)

Duyuru: Sevgili Ali TURKO izleyicileri, bana youtube üzerinden, forumlarda özel mesajlar ile, konuya yorum yolu vs. ile gönderdiğiniz öneri ve sorularınızın bazılarına cevap vermeyebilirim. Bunu lütfen ukalalık ya da umursamama olarak algılamayınız. Dizi tadında ilerlemek istediğimden bazı sorulara cevap verirsem spoiler vermiş olurum. Bu yüzden bu konuda sizden anlayış bekliyorum. Bunun dışında diziyi takip etmek isteyenlerin Youtube'da da beğenmesini, yorum yapmasını ve subscribe etmesini rica ediyorum. İlgilenen herkese teşekkür ediyorum :)
    Herkese yorumları için teşekkürler :)

En iyisini yapıyorsun. Başarılar..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yesil Kabus -- 4 Mart 2012; 18:31:57 >

• Orijinalden alıntı: VoiFutbol

3.Bölümü bekliyorum..

Bugün gelir mi yoksa perşembe veya cuma mı? :)
  • quote:

quote:

3.Bölümü bekliyorum..

Bugün gelir mi yoksa perşembe veya cuma mı? :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yesil Kabus -- 7 Mart 2012; 13:10:21 >
  • Hem Fifa hemde Pes'i kullanacaksan eğer pes'te klüp,Fifa'da milli takımı öneririm
  • Bir aksilik çıkmazsa 3. Bölüm Cuma günü geliyor...
  • quote:

Bir aksilik çıkmazsa 3. Bölüm Cuma günü geliyor...

• biraz daha cok bolum yapman iyi olur bence
  • Az sayıda takipçin varken bu kadar bekletmen insanları soğutuyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi equando -- 9 Mart 2012; 20:05:14 >
  • quote:

Bir aksilik çıkmazsa 3. Bölüm Cuma günü geliyor...

Akşam oldu.. Ne zaman gelir yeni bölüm? :)
  • Arkadaşlar bugün yayınlanacak 3. Bölüm. Bilgisayarımdaki problemlerden dolayı bu saate kadar aksadı kusura bakmayın. Son düzenlemeleri yapıp yükleyeceğim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VoiFutbol -- 9 Mart 2012; 23:36:17 >
  • Ali TURKO 3. Bölüm - Bir Futbol Dizisi
    http://youtu.be/ooewjTpLuGs]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VoiFutbol -- 10 Mart 2012; 0:35:47 >
  • başarıları olursun inşAllah dostum ama açıkcası benım ilgimi pek çekmedi
  • 3.bölümün sonu güzelmiş.Yeri gelince temsili videolarda olsun artık
  • Son kısım güzel olmuş ama artık oyunun içine girsen diyorum.Hep diyalog sıkıyor bazen. En azından resimli bir şeyler yap. :)
  • Değerli yorumlarınız için teşekkürler arkadaşlar.

Hepinizi Facebook sayfama bekliyorum, burada dizi hakkında fotoğraflar, bilgiler, anketler, sohbetler ve tüm bölümler yer alacak. Mutlaka gelin :)

http://Facebook.com/AliTURKO

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VoiFutbol -- 10 Mart 2012; 13:24:40 >
  • Facebook sayfasında yayınlanan açıklama:

Arkadaşlar bölüm ne yazık ki tamamlanamadı. Öncelikle herkesten özür diliyorum Pazar gelecek dedim ama gelemedi. Bilenler vardır sıradan dizüstü bir bilgisayardan yapıyorum, bilgisayarım yine sorun çıkardı bu yüzden çok üzgünüm, bölümü tamamlayamıyorum. Sorunu tamamen halledene dek bölüm veya bölümler için kesin bir tarih vermeyeceğim çünkü beklenti yaratıp sonra bunu karşılayamamak beni çok üzüyor. Bölümleri tamamladıkça yayınlayacağım. Bu sayfadan takip edebilirsiniz.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.