Şimdi Ara

ALİ Y. KOÇ'UN FENERBAHÇE BAŞKANI OLMASINA KAÇ GÜN KALDI? (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
373
Cevap
3
Favori
20.449
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 5 gün değil aslında, seçim pazar olacağından 6 gün. Cumartesi konuşmalar olacak.
  • Zaman ne çabuk geçti anlayamadık bile 1 haftadan az kalmış. Umarım bu seçim tüm Fenerbahçe camiasına hayırlı olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İyice şaşırdı. Top ağlara gidip gol yemeseydik şampiyonduk diyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: equando

İyice şaşırdı. Top ağlara gidip gol yemeseydik şampiyonduk diyor.
    Yanlış konuya attım ama çok da yanlış değil, rakip sonuçta.
  • 5. Günün şafağında Doğuya mı bakıyoruz şimdi ?
    Son 5

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ali Koç kongrenin ilk günü sponsorluklarını da açıklayarak seçimi domine edecektir, şüphem yok.
  • Ağrı!

Ali Y. Koç'un Fenerbahçe başkanı olmasına son 4 gün.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ersunvanderyanal -- 30 Mayıs 2018; 14:52:26 >
  • Vallahi biz seni başkan yapacağız.

• Pazar günü İstanbul'dayım. Aziz yüzünden elime aldığım formayı bıraktım, Kadıköy'e ayak basmadım kendi içimde yıllarca protesto ettim ve bunun final adımı olarak da pazar günü İzmit'ten kalkıp İstanbul'a gitmek benim bu yapabileceğim en büyük şey olacaktır.
  • Çok beklersiniz Aziz başkanı kimseye yedirtmeyiz.

Işin latifesi bir yana bir GS taraftarı olarak kalmasını isterim ama bir futbolsever olarak sonsuza dek bir daha futbol içerisinde aziz yıldırımı görmek dahi istemiyorum.

Umarım Ali Koç kazanır ve inşallah futbolda yeni bir sayfa açılır kavgalar tartışmalar biter

• Aynı istikameti bende gelgit yapacağım gibi duruyor. Tam final haftam ama bir boşluk bulursam hat 200 beni bekler
  • Ali Koç'un bırak Fenerbahçe'yi, Ülkenin başına gelmesi lazım. Teklif götürsek hem Fenerbahçe, hem Türkiye'yi yönetir mi acaba. 59. günde değiliz ama. Çorlu'da hazır ulan!
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Unforgiven

Aynı istikameti bende gelgit yapacağım gibi duruyor. Tam final haftam ama bir boşluk bulursam hat 200 beni bekler
    Sınavlarda başarılar dostum. Benim müsait olduğum bir güne denk geldi ve kesinlikle gideceğim bir değişiklik olmazsa.
  • Teşekkür ederim. Bu yolda Ali Koç’a ne olursa olsun destek vermeliyiz. Stadyum çevresinde ne kadar kalabalık olursa o kadar iyi.

• Bu kez iyiler biiznillah kazanacak. Sonrası konvoylar, meşaleler kutlamalar. :)
  • Seçim günü kadıköyde olmalıyız büyük katılım olacak.
  • 96 saat sonra yeni başkanımızla kutlana yapıyor olacagız

• Gidebilenler, desteğe gitsin. Takım ın kurtulmak için tek kurşunu var. Onu da boşa atarsak, Aziz in çiftliği filmini izlemeye devam.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Afyon!

Ali Y. Koç'un Fenerbahçe başkanı olmasına son 3 gün.

• 2 ye luganoyu koy hocam <3

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.