Şimdi Ara

Aliance oyuncularının profilimi değişti ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
866
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Benim dikkatimi çeken belli bglerde ally belli bglerde horde kazanması. Tabi şans işide olabilir ama genellikle bana hep öyle oluyor. Misal gilneas savaşında allyler eziyor. eye of the stormda çoğunlukta horde alıyor. warsong gulchta horde milleti farmlıyor. isle of conquestte ally bizi farmlıyor Son bir kaç aydır ise ally tarafından kalbura çevrilmiş haldeyiz. bglere girmek gelmiyo içimden. Gerçi adamlar isimlerinin hakkını veriyor. Harbiden mütteffikler organize saldırıyorlar. Bizde adımızdan belli işte Horde. geri sayım bitipte savaş başlayınca herkes ayrı bi alemde
  • Ben Al'Akir EU'da oynuyorum horde burda toplam nüfusun %98i nerdeyse. /who yapıp stormwinde bakıyorum bom boş elwynn foreste baktım 2 kişi var 2side tauren warrior.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shadow-YB

Benim dikkatimi çeken belli bglerde ally belli bglerde horde kazanması. Tabi şans işide olabilir ama genellikle bana hep öyle oluyor. Misal gilneas savaşında allyler eziyor. eye of the stormda çoğunlukta horde alıyor. warsong gulchta horde milleti farmlıyor. isle of conquestte ally bizi farmlıyor Son bir kaç aydır ise ally tarafından kalbura çevrilmiş haldeyiz. bglere girmek gelmiyo içimden. Gerçi adamlar isimlerinin hakkını veriyor. Harbiden mütteffikler organize saldırıyorlar. Bizde adımızdan belli işte Horde. geri sayım bitipte savaş başlayınca herkes ayrı bi alemde

Alterac valley: horde kazanmasi mucize

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: faaty

Aslında pek te öyle değil, Call to Arms Alterac Valley'e geldiği zaman iyi organize olan ekipler oluyor hatta bir karakterimi 2 gün içinde fullemiştim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nazar Eyle -- 2 Mayıs 2012; 20:39:34 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: I'm The Dude

quote:

Aslında pek te öyle değil, Call to Arms Alterac Valley'e geldiği zaman iyi organize olan ekipler oluyor hatta bir karakterimi 2 gün içinde fullemiştim.

Aynen. Şamanı pvp karakteir yapıcam dedim kendi kendime baktım Altarec call to arms. Bi girdim bi günde kaybettiğimiz maç 3 4 falandır. 6 7 dakikada 300 400 hp farmlıyorduk.
  • quote:

Orijinalden alıntı: M4id3N

Ben Al'Akir EU'da oynuyorum horde burda toplam nüfusun %98i nerdeyse. /who yapıp stormwinde bakıyorum bom boş elwynn foreste baktım 2 kişi var 2side tauren warrior.

who ile ally oyuncuları göremezsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tosunpasa

quote:

Ben Al'Akir EU'da oynuyorum horde burda toplam nüfusun %98i nerdeyse. /who yapıp stormwinde bakıyorum bom boş elwynn foreste baktım 2 kişi var 2side tauren warrior.

CR atın adama
  • quote:

Orijinalden alıntı: YodaTheMaster

quote:

quote:

CR atın adama

ally karakter açıp stormwinde gittim gel beraber gidelim istersen

• 2 tauren warrioru nası gördün o zmn :) demek ki who ile ally aramışın horde charla..
  • quote:

Orijinalden alıntı: metamania

2 tauren warrioru nası gördün o zmn :) demek ki who ile ally aramışın horde charla..

hayır horde karakterimle who yaptım ally açıp stormwinde gittim gel Al'Akir'e beraber gidelim
  • Horde ciddi şekilde çok kötü gibi ya da benim girdiğim random larda bir şanssızlık var.
  • hehe anormal bir durum yok ki geliim alakir e..Silvermoonda da horde bulamazsın mesela. Bu doğal bir şey çoğu realm artık öle.. Bglere gelince eskiden full horde kazanırdı ama artık eşitlendi gibi ama hala hordelar biraz daha üstün bizim battlegroup ta..O da sanırım stormscale faktöründen dolayı hep karşımıza çıkıolar :D
  • en boş serverda bile ısrarla oynayan 3-5 aklı kıt vardır :) mesela karazhan ally tarafı.. adamlar ısrarla oynuyor..
    daily yaparken 150 kişi gangliyor hala oynuyorlar.. ben başlangıçta acıyordum ama şu tolbaradı ellerinde tutma inatları yüzünden babam olsa tanımam bundan sonra..

tekrar ediyorum who komutu ile karşı faction oyuncusunu göremezsiniz..
    hordela bakıp, ally açıp, üstüne kulhuvalla okusanızda hordedan allyı, allydan horde'u göremezsiniz..
  • O kadar çok "Ally'ların hepsi Newbie'dir." muhabbeti döndü ki, çoğu oyuncu zaten (Özellikle Newbie olanlar...) Ally karakter yerine Horde karakter açmaya başladı. Dengelerin değişmesi çok normal.
  • quote:

en boş serverda bile ısrarla oynayan 3-5 aklı kıt vardır :) mesela karazhan ally tarafı.. adamlar ısrarla oynuyor..
    daily yaparken 150 kişi gangliyor hala oynuyorlar.. ben başlangıçta acıyordum ama şu tolbaradı ellerinde tutma inatları yüzünden babam olsa tanımam bundan sonra..

hordela bakıp, ally açıp, üstüne kulhuvalla okusanızda hordedan allyı, allydan horde'u göremezsiniz..

Niye akli kit olsunlar ki. Ben o adamlari destekliyorum. Twisting netherda ally gorsem saldirmam kesinlikle. Realmin tamaminin tek bir taraf olmasi daha mi iyi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Shadow-YB

Benim dikkatimi çeken belli bglerde ally belli bglerde horde kazanması. Tabi şans işide olabilir ama genellikle bana hep öyle oluyor. Misal gilneas savaşında allyler eziyor. eye of the stormda çoğunlukta horde alıyor. warsong gulchta horde milleti farmlıyor. isle of conquestte ally bizi farmlıyor Son bir kaç aydır ise ally tarafından kalbura çevrilmiş haldeyiz. bglere girmek gelmiyo içimden. Gerçi adamlar isimlerinin hakkını veriyor. Harbiden mütteffikler organize saldırıyorlar. Bizde adımızdan belli işte Horde. geri sayım bitipte savaş başlayınca herkes ayrı bi alemde

Güldürdün hocam. :D

• quote:

quote:

en boş serverda bile ısrarla oynayan 3-5 aklı kıt vardır :) mesela karazhan ally tarafı.. adamlar ısrarla oynuyor..

Niye akli kit olsunlar ki. Ben o adamlari destekliyorum. Twisting netherda ally gorsem saldirmam kesinlikle. Realmin tamaminin tek bir taraf olmasi daha mi iyi?

zaten realm low birde azınlık tarafta oynayınca private'tan ne farkı olur.. ah bomboş.. üreten farmlayan az olunca fiyatlarda saçma salak oluyor.. basit inferno rubyler 70-80g yerine 300-400 g ye satılıyor... bence desteklenecek bir durum yok.. ben low serverda karakter açtıgıma pişmanım, birde azınlık olsa 2 sn düşünmem migrate için..

• Tamam sen acma. Ben de acmam zaten. Ama Oynayanlara akli kit demek yanlis. Adam acmistir zamaninda server denegliyken, sonra denge bozulmustur, migrate yapamyordur. Forumlarda bu konuda cokca tartisma mevcut. Hem world pvp yok diye soylenip hem de oynayanlara akli kit demek olmaz. O zaman top barad diye bir sey kalmaz degil mi
  • Horde - Ally guclu diye birsey soylemek cok zor ama realmlere gore PvP de basarili olan taraflar mevcut. Fakat hangi realmlerin hangi battle grupta olduguna gore durum degisebiliyor. Rated BG ve Arena ratinglerine bakasarsaniz az cok fikir sahibi olursunuz.

Random BG ye girdiginizde kendi battle grubunuzdan adamlarla girersiniz. Sizin serverinizda horde daha basarilidir ama diger realmden gelen adam kotudur vs. Kisaca bu tartismanin bir sonu yok. Ben sıkıldikca faction yapan biri olarak her iki tarafinda daha iyi oynadigini oynamadigi zaman ayni battle grup icinde bile oldugunu gordum. Yani kesin birsey soylemek sacma..
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.