Şimdi Ara

Alias - J.J Abrams (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
1
Favori
3.753
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • En son 2.Sezon'un 10.bölümünü izledim. Gerçekten kaliteli bir dizi.

Marshall ilk kez göreve çıktı ama muhtemelen son görevi de bu olacak. Will'in felç ettiği Çinlinin eline düştü sonu kötü.

Alias - J.J Abrams

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi addar -- 9 Haziran 2010; 18:15:38 >

• Alias müthiş dizidirde şunu söylemek istiyorum,Alias JJ Abrams ile büyüyen bi isim değil tam tersine asıl JJ Abrams,Alias ile büyüyen bi isme sahiptir. JJ Abrams'ın tanınmış yapımcı ve senaristler arasına girmesini sağlayan dizi Alias'tır her ne kadar büyük bir çoğunluk onu Lost ile tanımış olsada.

dizi mükemmeldir,son sezonu ilk 4 sezona göre biraz kötüdür ama genel itibariyle herkesin izlemesi gereken dizilerden biridir. son sezonunun kötü olması JJ Abrams'ın dikkatini Lost'a vermesinden kaynaklanıyordur muhtemelen. zira Lost yeni yeni başlamışken Alias final sezonuna girmişti.

dizide Sydney'nin babası olarak izlediğimiz Jack Bristow karakteri,tv aleminin sayılı karakterlerinden birisidir...
  • izlemeye devam 1. sezon bitti 2. sezon 1. bölüm bitti

sydney
  • ben ilk sezon 10da mı 15te mi ne bıraktım :) fazla sarmadıydı ama devam edicem inşallah.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Reis-i Eagles

ben ilk sezon 10da mı 15te mi ne bıraktım :) fazla sarmadıydı ama devam edicem inşallah.

valla ne yalan söyliyim bu diziyi geçen sene bu zamanlar indirdim iki kez başladım bıraktım sıkılıp.şu 1 aydırda izleyecek birşey yoktu zorlaya zorlaya izledim.birinci sezon sonuna doğru heyecanlandı şimdi 2. sezon bakalım.tabi bir lost prison dexter kadar olmasada izleniyor işte orta karar dizi.her gece izliyorum 2-3 bölüm
  • 4. sezon 16. bölüme geldim 4. sezonu pek sevmedim

iki kızında babası bence onların ölümsüz gibi birşey olduunu biliyor rambaldi olayından yoksa öyle herşeye atmaz ikiside kızını.5. sezon sonunda iki kızın babasıda ölecek bence kızın anneside yaşıyo oda ölecek

bakalım doğru çıkacakmı

• Spoiler yemedim.Listeme aldım

• Yau çok kötüyüm ya 4. sezon bitti 5. sezon 1. bölüme daldım böyle ölüm görmedim çok duygusal öldü adam kızının adını koydu seni seviyomd edi sessizce gitti helal olsun be
  • quote:

Orijinalden alıntı: Filippa

4. sezon 16. bölüme geldim 4. sezonu pek sevmedim

iki kızında babası bence onların ölümsüz gibi birşey olduunu biliyor rambaldi olayından yoksa öyle herşeye atmaz ikiside kızını.5. sezon sonunda iki kızın babasıda ölecek bence kızın anneside yaşıyo oda ölecek

bakalım doğru çıkacakmı

hepsi doğru çıktı

• Sarmadı pek :/
  • Listeye aldım bakalım değcek mi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sanctus Diavolos

Alias müthiş dizidirde şunu söylemek istiyorum,Alias JJ Abrams ile büyüyen bi isim değil tam tersine asıl JJ Abrams,Alias ile büyüyen bi isme sahiptir. JJ Abrams'ın tanınmış yapımcı ve senaristler arasına girmesini sağlayan dizi Alias'tır her ne kadar büyük bir çoğunluk onu Lost ile tanımış olsada.

dizi mükemmeldir,son sezonu ilk 4 sezona göre biraz kötüdür ama genel itibariyle herkesin izlemesi gereken dizilerden biridir. son sezonunun kötü olması JJ Abrams'ın dikkatini Lost'a vermesinden kaynaklanıyordur muhtemelen. zira Lost yeni yeni başlamışken Alias final sezonuna girmişti.

dizide Sydney'nin babası olarak izlediğimiz Jack Bristow karakteri,tv aleminin sayılı karakterlerinden birisidir...

Ekin diyorsa vardır bir şey, pas geçmemek gerek. Tabi biz hala göz atmadık ayrı konu...

Yok mu bunun hd, bluray dalgası izleyelim?..

• Şimdi ilk bölümü izledim.Baya aksiyon vardı dizide.
    Sons of Anarchy ile bu diziyi yavaş yavaş izlemeye devam edeceğim.Tavsiye ederim güzel bir dizi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: £mre

Sayın PHI download listenzi bunlarla yormayın zira bir telefon yeter sizde biliyorsunuz

Bazı şeyler hiç değişmiyor
  • 2.sezonu bitirdim bende bittim allahtan dizi seneler önce bitti bekleme derdi yoq
  • Çok kaliteli bir yapımdır.Beğenmediğim bölümü nerdeyse yok gibi.
    Toplam 105 bölümdü sanırım. izleyin pişman olmazsınız
  • az önce bitirdim harika bi finaldi.

öncelikle son bölümü j.jabrams yazar diye tahmin ediyordum ama olmadı adam son iki sezona elini bile sürmemiş sadece created da adı görünüo o kadar yanii (nedeni nide tahmin edersiniz malum lost vakası)son bölüme gelince arvin solone tam beklediğim istediğim gibi bi akibete kavuştu.rambaldi olayını tam anlamıyla açtıklarını düşünüyorum artık daha ne bekliyosa izleyici birde son sahnede sdneyin kızının kuleden yapbozu dizdiğini görünce inception finali geldi aklıma keşke biterken ordaki gibi kamera kuleye yaklaşıp bitseydi ucu açık bi görünüm verdiler zaten.
  • Bu diziyi forumda bilen, izleyen yok sanırım 2 sayfa bile yorum atılmamış, çok yazık

Şu aralar dizi arayan varsa şiddetle tavsiye ediyorum. O yıllarda "kadından başrol olur mu" tartışmalarına tokat gibi cevap veren bir diziydi.

Kurgu, oyunculuk, dram, entrika, gizem, aksiyon hatta bilim kurgu ne ararsan var.

Marshall

Alias - J.J Abrams

• Hort olacak ama TRT HD de 1 aydır ben de izlemeye başladım
    Kaçıncı bölüm bilmiyorum

Sağolsun TRT bölüm numarası yazmıyor
    Günde 2 kere cıkıyor öğlen kuşağında Receiver ayarladım kaydediyor
    Akşam da musait olunca izliyorum, valla nefes nefese gidiyor,

Normalde bir bölümü ile TR de 10 bölüm çekilir.. Muthiş heyecanlı
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.