Şimdi Ara

Alias - J.J Abrams

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
45
Cevap
1
Favori
3.750
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Alias, ünlü yapımcı J.J Abrams tarafından yaratılmış bir aksiyon, macera dizisidir. Dizi 5 sezon boyunca ABC televizyonunda yayınlanmıştır. Türkiye'de Dizimax, Fox ve Cine5 ekranlarında gösterilmiş, "Kod Adı" adıylada Kanal D'de yayınlanmıştır.

Alias dizisi, Ajan Sydney Bristow'un yaşadığı maceraları konu alan bir dizidir. Sydney, CIA'in alt bir kolu olduğunu zannettiği bir örgüt olan SD-6'da çalışan bir ajandır. Ancak bir görev sırasında yaşadığı trajedi sonrası SD-6'nın aslında devlete düşman gruplar için çalışan bir terörist örgüt olduğunu öğrenir. Örgütü çökertebilmek ve intikamını alabilmek için CIA ile çalışmaya başlar. Sydney bu sebeple hem SD-6, hem de CIA'de çalışarak çift taraflı bir ajan olarak görevini devam ettirmeye başlar. Bir yandan esrarlı yaşam tarzını arkadaşlarından gizlemeye çalışırken diğer yandan teröristlerle, ajanlarla ve vatan hainleriyle savaşır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sen Aydınlatırsın Geceyi -- 5 Şubat 2010; 23:07:38 >

• başlığa j.j abrams diye ekleseydin keşke daha çok ilgi çekerdi.
  • Ağustosta 5 sezonu indirdim ama izleme fırsatım olmadı. Direkt dvdlere atacağım. İzlemekle bitmez. Zaten dvdrip.
  • Alias gibi muhteşem bir dizinin konusu yokmuydu ya

Benim için Alias herzaman en sevdiğim diziler arasında olmuştur kesinlikle muhteşemdir... Zannetmeyin ki sadece her bölüm problemleri çözen bir ajan dizisidir diye kendi içerisinde insanı sürükleyen bir sonra ki bölüm de ne olacak acaba dedirten insanı dizi bitene kadar uykusuz bırakan muhteşem bir konusu var kesinlikle her yönüyle 10 numara dizidir...

J.J Abrams insan değilsin sen ya

• Bende bir kac bilgi vereyim, dizi 2006 yilinda bitti. 5 sezon oynadi toplam. Gayet guzel bir dizi. Hem bitmis oldugu icin beklemek zorunda kalmazsiniz da.
  • özellikle son 2 sezonu muhteşemdir..
  • Harika dizidir. İlk sezonun yanılmıyorsam 12-13. bölümlerinde Tarantino misafir oyuncuydu.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    J
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Sanki böyle bir konu vardı diye hatırlıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ne[M]esis

Sanki böyle bir konu vardı diye hatırlıyorum

Yanlış hatırlıyorsun.
  • Şöyle bir şey var ama bu konu daha iyi olmuş.

http://forum.donanimhaber.com/m_28483044/mpage_1//tm.htm
  • 2. sezondayım ve gerçekten sürekleyici güzel bir dizi.
  • Alias muhteşem bir diziydi. Digiturk'ten takip etmiştim ve her bölümü sabırsızlıkla bekledim. Ayrıca başroldeki hatun aksiyon filmlerine yakışan nadir insanlardan biri.
  • Jennifer Garner Bende var bu dizi de izlemedim başlayacağım yakında...
  • Listemde duruyordu zaten biraz daha öne alayım en iyisi
  • Sırf başlıkta J.J Abrams yazıyor diye girdim konusu iyi fırsatım olursa sezonları indirmeye başlarım.
  • Merak ediyordum diziyi. Listeye eklemiştim. 24'ün inmesi bitince bu inecek. Bu sırada biraz okuyayım dedim hakkında yazılanları. Beğenmeyen neredeyse yok gibi.
    House'tan sonra 24'e, 24'ten sonra da buna başlamayı düşünüyorum kısmetse.
  • Sayın PHI download listenzi bunlarla yormayın zira bir telefon yeter sizde biliyorsunuz
  • alias iniyor ilk bölüme şöyle bir baktım bişey anlamadım tek düze bir dizi değildir umarım.
  • böyle bir dizinin hiç ilgi çekmemiş olmamasıni garipsemiştim

içinde dram,intikam,aşk,aksiyon,gizem,ihanet,dostluk barındıran bir dizi

ayrıca 5 sezon sürüp sonlandırılmış bir dizi olmasıda dizi için bir artı

ve jennifer garner ( bir insan ajanlığa bu kadar yakışır)
  • Bugün başladım, ilk bölümden ısındım diyebilirim. Kuzenim çok övmüştü, ısrarıyla başladım, kısa sürede bitiririm sanıyorum.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.