Şimdi Ara

Prison Break 3.sezon

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
3.229
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yorumları okuduğumda da genel kanı 3.sezonun sıkıcı ve yavaş olduğuydu.Şu anda 3.bölümdeyim ve 3.sezon dehşet başladı bence.Acaba ilerleyen bölümlerde sıkılır mıyım? Niye böyle düşünüyorsunuz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sevebilirsin de sevmeyebilirsin de buna karar verecek olan sensin. Ancak benim düşüncem her sezon ayrı güzel. Benden sana tavsiye önyargılarını bir kenara bırakıp sezon ve bölümlere odaklan.

Başlık açmak yerine keşke ana konuda düşüncelerini paylaşsaydın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sercann35 -- 14 Haziran 2013; 18:24:24 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sercann35

Sevebilirsin de sevmeyebilirsin de buna karar verecek olan sensin. Ancak benim düşüncem her sezon ayrı güzel. Benden sana tavsiye önyargılarını bir kenara bırakıp sezon ve bölümlere odaklan.

Başlık açmak yerine keşke ana konuda düşüncelerini paylaşsaydın.

İlginiz icin tesekkurler hocam.Bu arada konu biraz altta kalmış sanırım, mobilden bulamadım o yüzden yeni bir konu açma gereği duydum

• Amerikan senaryo yazarlarının grevi nedeni ile, 22 bölüm çekilmesi planlanan 3. sezon 13 bölüm çekilebilmişti. Diğer sezonlardan kısa olacağı için prodüksüyon kalitesini düşürdüler. Bazı oyuncuların sürekli ismi geçmesine rağmen sezonda yer almıyor. 3. sezon daha az maliyet yaratmaya çalıştılar ve haliyle kalite biraz düştü...

Hikaye olarak ilk 2 sezona oranla çok kötü değil. Bazı kişilere sıkıcı gelmesinin sebebi, genel hikayenin kendini tekrarlamasıdır. Cezaevine girdi, çıktı, tekrar girdi. Genel hikaye ilerlemiyor ama, diziyi etkileyici kılan zaten bölüm hikayeleridir. Bir an önce kaçsın diye bakarsanız sıkıcı gelebilir.

• Micheal ölecek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dooc

Micheal ölecek.

Bana bilmediğim bir şey söyle bu spoileri diziye başlamadan aldım.
  • 3 ve 4. sezonlar tamamen diziyi uzatmak için ben 4. sezonu izlerken küfr etmeye başlamıştım türk dizileri gibi uzata uzata b*ka sarmıştı en sonunda
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Shameless (2011- ) | 11.Sezon ~
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 3.sezon güzel ya.yalnız ben 4.sezonu izlerken "hadi ya bitsin bölüm" havasında izlemiştim.tabi bazı bölümlerinde
  • 1 sezon efsane

• Kim demiş sıkıcı diye bence çok iyi bir sezondu.
  • Her bölümünü sıkılmadan izleyeceksin. Bu diziden hiç sıkılınır mı ya
  • Asıl 3.sezonun yeri ayrıdır bende. Diğer sezonlara nazaran mekan, karakter ve olay olarak çok farklı ve keyifliydi. Daha önce hollywood filmlerinde görmediklerimizi gördük 3. sezonda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Güven

Asıl 3.sezonun yeri ayrıdır bende. Diğer sezonlara nazaran mekan, karakter ve olay olarak çok farklı ve keyifliydi. Daha önce hollywood filmlerinde görmediklerimizi gördük 3. sezonda.

Aynen öyle 3.sezon 1.sinden daha heyecanlıydı ortam falan çok farklıydı.

• Prison Break her ne kadar en sevdiğim dizide olsa ben burada hatalı olunduğunu düşünüyorum. İlk iki sezonda amaç hapisten kaçıp güzel bir hayat yaşamaktı 3. sezonda yeni karakterler (Gretchen,Whistler,General vs. daha çok var) tamamen dizinin konusunu değiştirdiler. İlk iki sezonda amaç kaçmak iken 3. sezonda şirket için çalışmak idi. 4. sezon da haliyle 1 ve 2 den tamamen başka bir havada oldu. Güzel mi oldu güzel oldu ama ana konudan sapmak bence pek iyi değildi. Ya da bunu tabakhaneye birşey yetiştirir gibi yapmaları da iyi değildi. Sindire sindire yapsalardı neyse ama cuk diye de dizinin tüm konusu değiştirilir mi ya ? O çok eleştiri almıştı. Ama yine de dediğim gibi hayatımda izlediğim en güzel diziydi ondan sonra Lost Merlin HIMYM vs. çok dizi izledim ama hiç biri Prison Break kadar iyi değildi.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.