< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Surfing with the Alien -- 15 Şubat 2020; 16:27:35 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Surfing with the Alien -- 15 Şubat 2020; 16:27:35 > |
Cinsellikten rahatsız olanlar, dini kaygılar taşıyanlar, çok dindar olanlar oturup şu diziyi neden izler anlamak mümkün değil. Hiç mi açıp konusunu türünü okumuyorsunuz yahu...
Bu tip şeylere madem takılıyorsunuz açın mis gibi sansürlü tepeden inme ahlak abidesi Türk dizilerini izleyin, tam sizlik. |
İzleme o zaman ? sexten neden rahatsız oluyorsun onu anlamadım ? sex kötü birşeymi ? sonuçta aile ile izlenecek dizi var izlenmeyecek dizi var (aile kültür seviyesi ile alakalı). Her dizide insanlar birbirini öldürüyor, dolandırıyor, sakatlıyor, dövüyor, ağlatıyor, işkence ediyor yani hepsi insan hayatı içinde güncel olan hergün yaşanan hadiseler ve bunların arasında en masumu sex sanırım ? (taciz, tecavüz gibi sapıklıklardan bahsetmiyorum)
|
Hayırdır sen niye tribe girdin
|
Sheila kesinlikle geri dönmeli. Hatta kızı ve damadı da dönerse ayrı güzel olur.
|
Sheila'dan ziyade, oyuncakları büyük tehlike
|
Diziyi bırakmak için bir neden daha. Mandy çıktı. Yerle bir olmuştum. Micky çıkınca sövmüştüm. Fiona da çıkıyorsa izlemem artık. Carl ve Lip'in üstüne düşülecekse bu sezon devam edebilirim. Yok gene saçma debbie ve gay jesus muhabbeti olacaksa silerim 8 sezonu arşivden.
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zhongli -- 5 Şubat 2011; 1:07:21 > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kuu1x -- 5 Şubat 2011; 20:09:19 > |
|
|
|
|