Şimdi Ara

Lost izlenir mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
24
Cevap
0
Favori
3.345
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İlk sezonu eskiden izlemiştim. Sizce başlamalımıyım?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Lost İzlenir Mi?

Lost, 2004-2010 yılları arasında yayınlanan, uçak kazasından sonra gizemli bir adada mahsur kalan bir grup insanın hikayesini anlatan bir televizyon dizisidir. Dizinin merak uyandıran konusu, karakterlerinin karmaşıklıkları ve sürükleyici anlatımı ile geniş bir hayran kitlesi oluşturmuştur.

Lost izleyip izlememe kararı kişisel tercihlere bağlı olsa da, izlemek için birkaç önemli sebep bulunmaktadır. Öncelikle, dizi son derece ilgi çekici ve sürükleyicidir. Gizemler üst üste yığılır ve seyirciler, adanın sırlarını öğrenmek için sabırsızlanarak bölümleri peş peşe izler.

İkincisi, Lost'un karakterleri son derece ilgi çekicidir. Her karakterin kendine özgü hikayesi ve motivasyonları vardır ve seyirciler zamanla onlarla bağ kurar. Lost, karakter gelişimine odaklanan bir dizidir ve karakterler zamanla önemli dönüşümler geçirir.

Üçüncüsü, Lost'un prodüksiyon değeri yüksektir. Adanın görsel olarak çarpıcı çekimleri, sürükleyici atmosferi ve gerçekçi özel efektleri ile seyircilere unutulmaz bir izleme deneyimi sunar.

Lost'un bazı eleştirmenleri, dizinin karmaşık ve kafa karıştırıcı olabileceğini öne sürer. Bununla birlikte, dizinin gizemi çözülmeye devam ettikçe daha da ilgi çekici hale gelir. Lost, düşündürücü ve düşündürücü bir deneyim arayanlar için izlenmeye değer bir dizidir.

Önemli Kelimeler:

• Lost izlenir mi
    • Lost dizisi izlenir mı
    • Lost
    • Lost konusu
    Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • 1 sezon izleyip birakani ilk defa görüyorum

basla kardesim, sorman bile ayip :)
  • İzlenmez mi?
  • İzle kesinlikle.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Anche

İzle kesinlikle.

Sonu iyi bitmedi sallamasyon bitti diyorlar. Böyle bir durum var mı?

• Kesinlikle izlenir hocam düşünme bile
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wroclaw.

quote:

Orijinalden alıntı: Anche

İzle kesinlikle.

Sonu iyi bitmedi sallamasyon bitti diyorlar. Böyle bir durum var mı?

Son sezon bozduğu doğrudur,finalide çok iyi değildi ama yinede keyifle izlersin. Özellikle İlk 3 sezon için bile izlenir hocam.
  • Lost ölmeden önce izlenmesi gereken bir baş yapıt.
  • İzlememen ayıp , son sezon biraz bozdu orası doğru ama zaten o sezona geldiğinde ister istemez izliyorsun.
  • lost izlemediysen sana yaşıyorsun demem
  • izlenir
  • Bitirdiğimde kendimi bir boşluk da hissetmişdim .
  • ygsden sonra izlemeye başlayacagim dizilerden biri.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 sezon izle sonra bırak (zaten kendin bırakacaksın)

• keşke izlememiş olsam da tekrar o heyecanı yaşasam

• sadece 4 sezon izleyip bırakmıştım zamanında , tekrar devam etmem ama sen başlamalısın bence , en azından bu kadar ünlü bir diziyi izleyip hakkında fikir sahibi olursun ama başladınmı devamda ettirirsin zaten.
  • Valla bence izlenmez. 1000 tane soru sordurup hiçbirine cevap vermeyen bir dizi. Dizi finalini izledikten sonra da sanki diziyi bırakmış gibi oluyorsun...
  • 1.sezonu izleyip nasıl devam etmedi bilmiyorum ama izlenebilecek bir dizi fakat finali hiç izleme,izledikten sonra küfür edeceğin kesin.Bir dizi ancak bu kadar güzel başlayıp bu kadar berbat biter.
  • İzlemelisin mutlaka ama 6. sezonu izlemene gerek yok :D

• Lost ile The Walking Dead arasındayım ben de..Lost nasıl survivor gibi mi?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.