Şimdi Ara

The sopranos izlenir mi ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
261
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Gerçekçilik payı olan dizileri çok severim game of thrones spartacus ve BREAKİNG BAD gibi en önemlisi BB gibi bütün duyguları hissettirebilecek bir dizi arıyordum sopranos dizisini baya övdüler kan aşk sex aşırıya kaçmadan tabi ki olup olmaması fark etmez hatta olursa daha iyi bile olur neyse şaka bir yana gerçekçilikten uzak olmayan bir dizi midir yoksa piyasada ki şişirme dizilerden midir ? Bi fikir verinde başlayalım şimdiden sağolun beyler
  • UP
  • Bende başlamayı düşünüyorum da çoook yavaş ilerliyor diyorlar öyle mi? Breaking Bad de yavaş ilerliyordu ama müthişti. Aynı hazzı bunda da alabilir miyim?

Ayrıca çok fazla karakter var ama devamlılık yok falan muhabbetleri de var kararsızım. Yoksa Boardwalk Empire a mı başlayım?
  • The Sopranos ülkemizde rağbet gören dizilerden değil. Underrated bir dizi bence. Asla şişirme değil, olabilecek en güzel şekilde mafya ailesinin yaşamını Amerikan şehir hayatına uyarlayan bir dizi. Mutlaka izle.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ed Wood

The Sopranos ülkemizde rağbet gören dizilerden değil. Underrated bir dizi bence. Asla şişirme değil, olabilecek en güzel şekilde mafya ailesinin yaşamını Amerikan şehir hayatına uyarlayan bir dizi. Mutlaka izle.

Hocam şu an ben Boardwalk Empire'i indiriyorum. Onun hakkında ne düşünüyorsunuz?
  • O diziyi henüz bende izlemedim hocam, izlenecekler listemde. Bir fikrim yok maalesef..
  • Felina. kullanıcısına yanıt
    İkisi de ağır diziler ama The Sopranos daha ağırdır. Bence Boardwalktan başla mafyanın en güçlü olduğu dönemi anlatıyor ve neredeyse bütün karakterler, olaylar gerçek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rotarian -- 22 Şubat 2014; 16:45:23 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Prison Break mi; Breaking Bad mi?
    12 yıl önce açıldı
    Stranger things izlenir mi ?
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • sopranosun 1 sezonunu izledim. İçten sıcak kendine çeken bir havası var. diğer dizilerde sanki sanal bir hava var.

bu arada got dizisine nasıl gerçekçi diyorsun onu anlamadım???
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rotarian

İkisi de ağır diziler ama The Sopranos daha ağırdır. Bence Boardwalktan başla mafyanın en güçlü olduğu dönemi anlatıyor ve neredeyse bütün karakterler, olaylar gerçek.

İlk bölümü 20. dakikada kapatmıştım 2-3 gün önce nedense sarmadı şimdi tekrar indiriyorum bakalım bu sefer olcak mı

Yani o dönem pek ilgimi çekmemişti ondan olsa gerek
  • Ben açıkcası 2. kez başlayıp tekrar izlemeyi bile düşünüyorum. Mükemmel kelimesinin dizi dünyasındaki karşılığıdır Sopranos. İlk sezonunu izleyin eğer baktınız gitmiyor çok zorlamazsınız, tarzı size göre olmayabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aahastra

sopranosun 1 sezonunu izledim. İçten sıcak kendine çeken bir havası var. diğer dizilerde sanki sanal bir hava var.

bu arada got dizisine nasıl gerçekçi diyorsun onu anlamadım???

aynen got nasıl gerçekçi olur ?

ayrica bana cok sacma geliyor, izleyenleri anlamiyorum, bir dizide bu kadar cok cinsellik olmasi dizinin ana hikayesini bozar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.