Şimdi Ara

Breaking Bad İngilizce Altyazı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
2.186
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Esselamu Aleykum, Arkadaşlar bu diziyi telefondan ingilizce altyazı izlemek istiyorum. Ancak bir türlü bulamadım.
    Bir de daha ilk kez ingilizce bir film izleyeceğim sizce başlangıç için uygun mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Başlangıç için en uygunu Avatar serisi. Hem zevkli hem daha kolay. Ama sever misin bilmem.
  • Başlangıç için daha kısa diziler olabilir. 20 dakikalık komedi dizileri mesela.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Reis bende ilk ingilizce dizimi lost ile izlemiştim merak etme okumanda sıkıntı yoksa bile olmaz,bide bolumleri torrenten indirip tele atıpda izleyebilirsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Explosive750

Esselamu Aleykum, Arkadaşlar bu diziyi telefondan ingilizce altyazı izlemek istiyorum. Ancak bir türlü bulamadım.
    Bir de daha ilk kez ingilizce bir film izleyeceğim sizce başlangıç için uygun mu?

Tam olarak neyi bulamadın ona göre yardımcı olayım. Site mi indirmek için link mi altyazı mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tolga K.

quote:

Orijinalden alıntı: Explosive750

Esselamu Aleykum, Arkadaşlar bu diziyi telefondan ingilizce altyazı izlemek istiyorum. Ancak bir türlü bulamadım.

Tam olarak neyi bulamadın ona göre yardımcı olayım. Site mi indirmek için link mi altyazı mı?

İngilizce altyazılı olarak bulamıyorum.

• Bilgisayarım yok, her şeyi telefondan yapmalıyım. Ona göre tavsiyelerde bulunun :)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Prison Break mi; Breaking Bad mi?
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.