Şimdi Ara

Game of Thrones SANSÜRLÜ bölümler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
12.621
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar aileme izletmek istediğim için cnbc-e'de yayınlanan bölümler gibi sansürlüsünü arıyorum game of thrones'un cnbc-enin sitesinde sadece son bölüm var.tvyo'dada son bölüm var.bana bütün bölümler lazım.acaba bildiğiniz bir yer var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi V.Vergo -- 25 Haziran 2014; 1:06:39 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Game of Thrones'un Sansürlü Bölümlerini İzle

Popüler dizi "Game of Thrones", açık şiddet, cinsellik ve küfür içeren sahneleriyle tanınır. Ancak, bu sahneler bazı ülkelerde uygunsuz bulunmuş ve sansürlenmiştir.

Sansürlü "Game of Thrones" bölümleri, şiddet ve cinselliği azaltmak için düzenlenmiştir. Bu sansürlü versiyonlar, genç izleyiciler veya hassas içeriklere maruz kalmak istemeyenler için uygun olabilir.

Sansürlü "Game of Thrones" bölümlerini çevrimiçi olarak izleyebilir veya DVD veya Blu-ray olarak satın alabilirsin. Sansürsüz versiyonu da çevrimiçi olarak izlemek veya fiziksel ortamlarda satın almak mümkündür.

Sansürün uygunluğu tartışmalıdır. Bazıları belirli sahnelerin rahatsız edici veya zararlı olduğuna inanırken, diğerleri sansürün ifade özgürlüğünü kısıtladığını savunur.

Sansürlü veya sansürsüz hangi versiyonu izleyeceğine karar vermek sana kalmıştır. İhtiyaçlarınıza ve tercihlerinize en uygun versiyonu seçmelisin.

Anahtar Kelimelerin Kullanımı:

• Game of Thrones sansürlü: Sansürlü bölümlere atıfta bulunmak
    • Game of Thrones sansürlü versiyon: Sansürlü bölümlerin varlığını belirtmek
    • Game of Thrones sansürlü izle: Sansürlü bölümleri nasıl izleyeceğine ilişkin bilgi vermek
    • Sansürlü Game of Thrones: Sansürlü bölümleri tanımlamak
    • Online Game of Thrones izle: Sansürlü veya sansürsüz bölümleri çevrimiçi olarak izlemeye yönelik seçenekler sağlamak
    • Game of Thrones sansürsüz izle: Sansürsüz bölümleri izlemeye yönelik seçenekler sunmak
    Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • sansürlü izleyecekseniz hiç izlemeyin bence dizinin tadı kalmaz
  • Bu dizi sansürlü izlenmez.
  • TheBearGrylls kullanıcısına yanıt
    hocam ben sansürsüz izliyorum zaten.ama annem ve babama göre değil o kadar cinsellik.şiddette sorun yokta sorun cinsellikte:)
  • Boşverin aile ile izlenebilecek bir film değil türkiye şartlarında.
  • Bence cnbc-e sansürü gayet iyi, öyle diğer kanallar gibi 50 dk lık dizi 25 dk ya düşmüyor. Cinsellik sahnelerinde önemli olaylar varsa sahneyi direkt kesmek yerine buğuluyor falan.
  • İlla game Of thrones mu izlemek istiyorlar?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • The walking dead izlet o zaman yada vikings
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheBearGrylls

sansürlü izleyecekseniz hiç izlemeyin bence dizinin tadı kalmaz

Banada diyorlardıki cinsel sahneleri geç bişey kaybetmetsin

• quote:

Orijinalden alıntı: ESvED1453

quote:

Orijinalden alıntı: TheBearGrylls

sansürlü izleyecekseniz hiç izlemeyin bence dizinin tadı kalmaz

Banada diyorlardıki cinsel sahneleri geç bişey kaybetmetsin

khalesinin memintolar
  • du riechst so gut kullanıcısına yanıt
    Hayır ben izletmek istiyorum. Böyle güzel bir diziden mahrum kalmasınlar:)
  • Baska dizi mi yok, aile ile izlencek en son dizi

• Sansürlü de Petyr Baelish'i 3. sezonda filan tanırlar mesela garip bir hâl alabilir, bence daha değişik türlerde kaliteli bir sürü yabancı yapım mevcut onlara yönelin.
  • Ailenizle izleyecekseniz biraz daha az karışık bir dizi izleyin birlikte bence.
  • peki arkadaşlar izletmiycem:D
  • quote:

Orijinalden alıntı: V.Vergo

peki arkadaşlar izletmiycem:D

Hah. Doğruyu buldurtmuşlar.

Şaka bir yana sansür açısından zorlanacak bir dizi değil...
  • quote:

Orijinalden alıntı: popeyex

Baska dizi mi yok, aile ile izlencek en son dizi

En sonu shameless
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.