Şimdi Ara

The Walking Dead (Türkçe Dublaj)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
45
Cevap
0
Favori
47.099
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar The Walking Dead adlı diziyi 1 sezonu full izledim fakat 2. sezon türkçe dublaj bulamadım Acaba yardımcı olacak varmı? Türkçe dublaj 2. sezondaki bölümleri istiyorum.

• Yapay Zekanın Yanıtı

The Walking Dead: Türkçe Dublaj İle Nefes Kesici Bir Deneyim

The Walking Dead, zombi salgını sonrasında hayatta kalmaya çalışan bir grup insanın mücadelesini konu alan, dünya çapında ilgi gören bir televizyon dizisidir. Dizinin Türkçe dublajlı versiyonu, Türkiye'de geniş bir izleyici kitlesi tarafından beğeniyle takip edilmektedir.

Türkçe Dublajlı İzleme Avantajları

Türkçe dublajlı The Walking Dead izlemek, diziyi orijinal dilinde anlamakta zorlanan izleyiciler için büyük bir avantajdır. Dublaj, diziyi daha erişilebilir ve keyifli hale getirerek izleme deneyimini iyileştirir.

Neden Fear the Walking Dead Türkçe Dublajlı Değil?

Fear the Walking Dead, The Walking Dead'in öncesini anlatan bir yan dizidir. Ancak Fear the Walking Dead'in Türkçe dublajlı versiyonu yayınlanmamaktadır. Bunun nedeni, dizinin haklarının farklı bir yayıncıda olmasıdır.

Türkçe Dublajlı The Walking Dead İzleme Seçenekleri

Türkçe dublajlı The Walking Dead'i BluTV, Netflix ve Amazon Prime Video gibi platformlarda izleyebilirsin. Ayrıca, dizinin resmi YouTube kanalında da Türkçe dublajlı bölümler bulunmaktadır.

Türkçe Dublajlı The Walking Dead Neden Değişti?

Türkçe dublajlı The Walking Dead'in bir süre önce seslendirme ekibi değişti. Yeni seslendirme ekibi, karakterlerin orijinal seslerine daha yakın bir performans sergilemektedir.

Bu bilgilendirici metin, The Walking Dead Türkçe dublajı hakkında merak edilen soruları yanıtlamak ve diziyi Türkçe dublajlı izleme seçeneklerini sunmak amacıyla hazırlanmıştır. Keyifli seyirler!

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Yorumlarınızı Bekliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZombieDriverx7

Yorumlarınızı Bekliyorum
    Çok beklersin diyorum. Altyazılı izlemek varken iğrenç iğrenç seslerle o kişilikleri nasıl benimsiyeeksin
  • quote:

Orijinalden alıntı: 38from38

Merhaba arkadaşlar The Walking Dead adlı diziyi 1 sezonu full izledim fakat 2. sezon türkçe dublaj bulamadım Acaba yardımcı olacak varmı? Türkçe dublaj 2. sezondaki bölümleri istiyorum.

Türkçe dublajı bırak bence, orjinal sesleri daha iyi olur. Ayrıca fxde yayınlandı 2.bölümü biraz araştırma yaparak bulabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Malavurann

quote:

Merhaba arkadaşlar The Walking Dead adlı diziyi 1 sezonu full izledim fakat 2. sezon türkçe dublaj bulamadım Acaba yardımcı olacak varmı? Türkçe dublaj 2. sezondaki bölümleri istiyorum.

Türkçe dublajı bırak bence, orjinal sesleri daha iyi olur. Ayrıca fxde yayınlandı 2.bölümü biraz araştırma yaparak bulabilirsin.
    Bencede Türkçe dublajı izlemedim ama tahmin etmeyeceğimiz kişilerden acayip bir ses çıkması mümkün olabiliyor, bildiğim bir site yok ama bence de Türkçe dublaj izleme hem çok beklersin hem kaliteli olmaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Malavurann

quote:

2.Sezonun Türkçe dublajı yok maalesef insanları o seslere alıştırıp devamının gelmemesi üzücü

• quote:

Orijinalden alıntı: dBZerodealer-

Çok beklersin diyorum. Altyazılı izlemek varken iğrenç iğrenç seslerle o kişilikleri nasıl benimsiyeeksin

Alıntıları Göster
    Gerçek sesleri bildikten sonra Türkçe dublaj kadar iğrenç bir şey yok gerçekten.

Hele çeviriler öldürüyor insanı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Türkçe dublaj dizimi izlenir yahu. Hiç izleme daha iyi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fear of the Dark

Türkçe dublaj dizimi izlenir yahu. Hiç izleme daha iyi.
    Orijinalin tadını vermez zaten, boş ver dublajı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: D3XTER

Orijinalin tadını vermez zaten, boş ver dublajı.

Alıntıları Göster
    kesinlikle o tadı vermez boşver dizimag'den izle
  • quote:

Orijinalden alıntı: Michael Scofield.

kesinlikle o tadı vermez boşver dizimag'den izle

Alıntıları Göster
    Altyazıyı tavsiye etmem
  • quote:

Orijinalden alıntı: Casnecc

Altyazıyı tavsiye etmem

Sebebi nedir ?
    Filmlerin Türkçe dublajlısı anlaşılabilir ancak yabancı bir dizinin Türkçe dublajını beklemek,izlemek bana biraz ilginç geliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eagle Claw

quote:

Altyazıyı tavsiye etmem

Sebebi nedir ?
    Filmlerin Türkçe dublajlısı anlaşılabilir ancak yabancı bir dizinin Türkçe dublajını beklemek,izlemek bana biraz ilginç geliyor.

Kişiden kişiye göre değişir,tamam dublajda çeviriler felan iyi değil kabul. Fakat altyazıda okurken filmlerdeki ayrıntıları kaçıyorum.
  • quote:

quote:

quote:

Altyazıyı tavsiye etmem

Sebebi nedir ?

Kişiden kişiye göre değişir,tamam dublajda çeviriler felan iyi değil kabul. Fakat altyazıda okurken filmlerdeki ayrıntıları kaçıyorum.

Senin gibi düşünen bir arkadaşım vardı dostum.Dedim ki zamanla alışırsın.Önce Dexter'ın 7 sezonunu bitirdi,şimdi Person of Interest'i izliyor ve bana başka dizi yok mu diye soruyor devamlı.Yani bir zaman sonra alışıyorsun.Biraz uzaktan izlemeni öneririm eğer imkanın varsa.

• quote:

Orijinalden alıntı: Recharged

quote:

quote:

quote:

Altyazıyı tavsiye etmem

Sebebi nedir ?

Senin gibi düşünen bir arkadaşım vardı dostum.Dedim ki zamanla alışırsın.Önce Dexter'ın 7 sezonunu bitirdi,şimdi Person of Interest'i izliyor ve bana başka dizi yok mu diye soruyor devamlı.Yani bir zaman sonra alışıyorsun.Biraz uzaktan izlemeni öneririm eğer imkanın varsa.

Alıntıları Göster
    Önerin için teşekkürler denerim

• quote:

Orijinalden alıntı: Redwoodcutter

Bencede Türkçe dublajı izlemedim ama tahmin etmeyeceğimiz kişilerden acayip bir ses çıkması mümkün olabiliyor, bildiğim bir site yok ama bence de Türkçe dublaj izleme hem çok beklersin hem kaliteli olmaz.

Aynen Öyle Bu filmi bu gün alt yazı izleyeceğim çoğu filmde kalıplı iri yarı adamdan karı gibi sesler çıakrıyorlar :) Neyse alt yazı daha iyi teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZombieDriverx7

quote:

Aynen Öyle Bu filmi bu gün alt yazı izleyeceğim çoğu filmde kalıplı iri yarı adamdan karı gibi sesler çıakrıyorlar :) Neyse alt yazı daha iyi teşekkürler

Alıntıları Göster
    Rica ederim ne demek, he bide bunun ingilizce boyutunda yararıda var bak onu yazmayı unutmuşum. (:

• quote:

Rica ederim ne demek, he bide bunun ingilizce boyutunda yararıda var bak onu yazmayı unutmuşum. (:

Alıntıları Göster
    Orjinal varken Türkçe dublaj güzel olmaz bence.
  • Ne zevk alıyorsunuz öyle anlamıyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kemal K.

Ne zevk alıyorsunuz öyle anlamıyorum
    La yazıyımı okuyacaz diziyimi izliyecez.Böle şey olurmu yav .
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.