Şimdi Ara

The Walking Dead (Türkçe Dublaj) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
46.808
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Yani sırf yorum yapabilmek için üyelik açtım.

Şimdi Türkiye'de bu mevzu neden böyle çıkıyor anlamış değilim. Çayı şekerli içene şekersiz içen birinin gelip, aaa nasıl tat alıyorsun? Iyy şekerli çok kötü. Oyy şeker zararlı. demesinden bir farkı yok yaptığınızın.

Cevabı çok basit; sanane kardeşim? Ben böyle izlemeyi seviyorum. Ben gece uyurken popomu bilgisayara dönüp kafamda canlandırmak istiyorum belki? Ya da bir iş yaparken arka planda o oynasın istiyorum. 45 dakika her bölüm için alt yazı okumak istemiyorum belki. Ya da ben camların arkasına bakmak varken alt yazılara bakmak istemiyorum? Velev ki okuma bilmiyorum. Ne olur yani?

Ayrıca hiç ama hiç dublaj dışında filmleri de dizileri de izlemdim, 7897984 defa da aynı filmi izlesem zevk alıyorum. Ay adamın sesini her yerde duyunca tanıdık gelmiyor mu? Gelmiyor efendim. Jason S'yi bir filmde baba, bir filmde katil olarak görünce nasıl garip gelmiyorsa, ses de garip gelmiyor. Elimden gelse Siri'ye okuturum.

Neyse, demem o ki, basit bir soru. Dublajı nereden bulabiliriz? Altına gelip ay dublaj mı? Öf izleme, ay git öl gibi yorum yapmanıza gerek yok.

Bence konu şimdi kilit. :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Sánchez

quote:

Orijinalden alıntı: dBZerodealer-

Çok beklersin diyorum. Altyazılı izlemek varken iğrenç iğrenç seslerle o kişilikleri nasıl benimsiyeeksin

PB'nin dublajı orijinali kadar iyiydi bence. Türkçe dublajların çok kaliteleri de var. Rus dublajlarına bakıp şükredebilirsiniz

arkadan ses geliyor değilmi resmen kalitesiz pembe diziye dönüyor utanmasa arkadan bebek sesleri felan gelecek dublaj yaparken kahkaha müzik felan bildiğin evde kendi imkanlarıyla çekiyorlar sanırım

• 1

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SrKn1905 -- 27 Nisan 2021; 10:9:6 >
  • İzleme zaten tadı olmaz tr dublaj.
  • İngilizcem yeteri kadar olmasına rağmen altyazı takibi dizinin KENDİMCE heyecanını öldürüyor. Çünkü kafam rahat değil. altyazıyı okurken müthiş sahneleri kaçırmak istemiyorum. Ben böyle zevk alıyorum. Buna kimsenin eleştiri yapması haddi değil.

Gençler ayrıca Türkçe Dublajı küçümsemeyin lütfen. Dünyada dublajı en iyi yapan ülke Türkiyedir diye bazı yerlerde okudum. Çoğu ülkede film veya dizi boyunca dublajı bir kaç kişi gerçekleştirirken bizim ülkemizde bırakın seslendirici sayısını, her filmde çoğu yıldızların dublaj seslerine mümkün olduğunca sadık kalınıp seslendiren kişi seslendirilen kişinin her filminde yer alıyor. Ayrıca seslerinin karizması da cabası.

Walking dead Türkçe dublaj var. bir iki yıl önce tüm bölümleri Türkçe dublaj bulup izlemiştim, indirmek istiyorum şimdi fakat bulamıyorum. Telif haklarından dolayı kaldırılmış falan diyor çoğu sitede. Karaborsa oldu galiba :/

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.