Şimdi Ara

ALİBABA PS4 150 USD (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
33
Cevap
0
Favori
3.992
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yalnız bir satıcı değil onlarca altın yıldızlı satıcı 150-200 dolar arası fiyat vermiş ve en az 2 tane almak şartıyla. Yani 2 tane alırsan 200 dolardan fakat 100 tane alırsan 150 dolardan tanesi. Dikkatimi çeken dolardırıcı olsa diğerleri arasında fiyat farkları olur. Ayrıca satan kişiler sahış değil anatoptancı şirketler ve aralarında 6-7 yıllık üye şirketlerde var. Playstation 4 taklidi olma ihtimali yüksek.
  • Al kardeşim sonra çıkarsın ana haber bültenlerine
  • Ürünün resmi satış " $ " üzerinden fiyatı mevcut. O fiyata almak tamamen aranmaktır bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: crzyhntr

Akil mantik isi evet arkadasim boyle bir mesele var ki konu acilmistir.konudan cikacaksin uymadiysa.

Arkadaslar ben gumruk memuruyum boyle bir durum var.bunlar toptanci.amerikada 399 dolar bu urun.bu kisiler min 2 seklinde satiyolar.bircok satici var.konustuk ettik .daha once alan olmadigi icin ve turkiyede kaziklandigimiz icin arkadaslara garip gelebilir.ama tam olarak guven sagladiktan sonra alacam.150 dolara satan adama pek guvenemedim ama malezyadan 200dolara satan bi adam var. 3 tane alana 1 bedava.toplam 4 adet 600usd ye geliyor.

Sayın memur bey neticede ürününüze ulaşabildiniz mi ? Güncellememişsiniz burda kimse sizi ikna etmez helede böyle bir konuda tabi kişi neye inanmak isterse ona inanır o da başka.Bu kadar kişi farklı farklı üsluplarda da olsa genel bir kanı var siz hiç bir markanın kendi ülkesinden ucuz satılan bir yer gördünüz mü ?Ps4 Japonya da fiyatı belli ABD de fiyatı belli Almanya da fiyatı belli ve girdiğiniz sitenin nasıl bir yer olduğu neler yaşandığı belli siz bir konu açmışsınız insanlarda bilgilendirmiş ama o kadar inanmışsınız ki merak ettim ondan hortlattım.Netice nedir ?

• Aylar önce açmıştım konuyu ve paylaştım arkadaşlarla.Güvenip almadım TRden aldım kafam rahat.Konu kapanmıştır. :)
  • Markası SQNY olabilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yakın zamanda bir arkadaş başka bir siteden dolandırılmak istenmişti (hatta telefon konuşmalarını paylaşmıştı)

Çok dikkat etmek lazım
  • Konu sahibi Bulgaristan'a sıçrayacak yakında, az kaldı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rubellite

Konu sahibi Bulgaristan'a sıçrayacak yakında, az kaldı.

• Malezya'da ki adamın malı daha iyi diyolar. Zor bir karar iyi düşün

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ekostros -- 27 Kasım 2015; 15:07:41 >
  • ALI BABA
     ALİBABA PS4 150 USD
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.