g95sc 49 inç monitör type-c görüntü alamıyorum
g95sc oled 49 inç samsung monitör için
Merbaha hızlıca bir soru soracağım ?
laptop type-c den monitörün 3 tane olan type-c kısmının pc yazan kısmına bağlamama rağmen ne yaparsam yapayım görüntü alamadım başka monitör de çalışıyor kablo ve laptop başka kablo denedik o da çalışmıyor g95sc de type-c ile type-c görüntü alamadım ne yaptıysam hdmi bağlantısı felan tam çalışıyor 5120x1440 240 hz çalışıyor ama type-c type-c yapamadım
cloud 3 vs kraken v3 hypersense
Merhaba arkadaşlar arada 300 TL fark var yani aynı fiyat segmenti demek istiyorum …
Hangisini almalıyım ?
Tavsiyeniz nedir ? Öneriniz nedir ? Hoşunuza giden ve gitmeyen nedir ? Bilmem gereken nedir ?
dip ses olayı ikisinde de var mı ? ikisinde de yok mu hangisinde var
ses kartı sonradan hangisinde alınabiliyor çok fark olur mu ?
mikrofonlar dışarıdan ses alır mı bozuk yada boğuk gelir mi ikisinden herhangi birinde ?
mikrofonlar çıkıyor mu ikisininde ? kulaklarınızı ağrıtıyor mu başınızı ağrıtıyor mu ?
mikrofon kaliteleri birbirine göre nasıl ?
oyun kalitesi birbirine göre nasıl ?
müzik kalitesi birbirine göre nasıl ?
Tavsiye verirken biraz açık yazmanızı rica ediyorum yani mesela “kesinlikle cloud 3 mikrofonu daha iyi” bunu derken kraken 2015 modelle kıyaslamıyoruz yani bunu nasıl anlamlıyım krakenin mikrofonunun kötü olduğunu mu anlamalıyım mesela yada kesinlikle razer diyince de cloud 1 ile kıyaslamıyoruz o yüzden açıkça karşılaştırarak söyleyebilir misiniz
Bildiğiniz duyduğunuz yada gördüğünüz aradaki farklar neler bugün sipariş verecektim uyumadan önce size sorayım dedim
cloud 3 vs
Merhaba arkadaşlar arada 300 TL fark var yani aynı fiyat segmenti demek istiyorum …
Hangisini almalıyım ?
Tavsiyeniz nedir ? Öneriniz nedir ? Hoşunuza giden ve gitmeyen nedir ? Bilmem gereken nedir ?
dip ses olayı ikisinde de var mı ? ikisinde de yok mu hangisinde var
mikrofonlar çıkıyor mu ikisininde ? jack girişine dönüşüm oluyor mu ps5 kollarına takmak için mesela
kulaklarınızı ağrıtıyor mu başınızı ağrıtıyor mu ?
mikrofon kaliteleri birbirine göre nasıl ?
oyun kalitesi birbirine göre nasıl ?
müzik kalitesi birbirine göre nasıl ?
Tavsiye verirken biraz açık yazmanızı rica ediyorum yani mesela “kesinlikle cloud 3 mikrofonu daha iyi” bunu derken kraken 2015 modelle kıyaslamıyoruz yani bunu nasıl anlamlıyım krakenin mikrofonunun kötü olduğunu mu anlamalıyım mesela yada kesinlikle razer diyince de cloud 1 ile kıyaslamıyoruz o yüzden açıkça karşılaştırarak söyleyebilir misiniz
Bildiğiniz duyduğunuz yada gördüğünüz aradaki farklar neler bugün sipariş verecektim uyumadan önce size sorayım dedim
Merhabalar yeni bir bilgisayar alma aşamasındayım ve bugün karar vermem gerekiyor …
para zor kazanılıyor değeri az ve herşey değerinden pahalı ve hızlı çürüyor değersizleşiyor mantıklı bir alışveriş olmasını istiyorum…
Şimdi öncelikle ikinci el almaya karar verdim ve kararlarım sonucunda iki bilgisayar ile anlaşmaya vardım her ikisinde şu şekilde
i5 13500hx 16 GB 512 GB 4060 HP omen (ryzen 7 7840hs olan modelide var aynı para) 26.000 TL
İ7 13700h 32gb 1tb 4070 31.000 TL HP Victus (Victus olduğu için düşünmemiştim)
İ7 13700hx 32gb 2tb 4080 HP omen 44.000 TL
************ 44.000 ile 26.000 arasında gözüne çok gelebilir ama aslında çok fark yok için rahat etsin diyebilir misiniz
Yada 26.000 herşeye yeter 44.000 çok para israf etme bilgisayar altı üstü diyebilir misiniz
???
Arkadaşlar merhaba Acer AN515-54 laptopa sahibim i7-9750H 1660 Ti bir laptop.
Laptopun klavye aydınlatması sadece kırmızı renk lakin ben bu klavyeyi RGB yapmak istiyorum bu nasıl mümkün?
AliExpress ve dataservis gibi birkaç sitede AN515 için kırmızı renkli klavyeler sadece kırmızı ışık siyah beyaz klavyeler ise RGB renk verdiğini söylüyor yani bilgisayarın içerisinde o zaman RGB connector de mevcut. Bazı model laptopların işte nasıl ki AMD Intel seçenekleri varsa 8 GB 16 GB RAM gibi seçenekleri varsa ya da 15.6 17.3 inç gibi seçenekleri varsa böyle şeylerinde işte atıyorum içerisinde RTX 2070 olana RGB klavye 1660 Ti olana kırmızı LED koyuyorlar gibi ama aynı bilgisayar olduğu için connector destekliyor olabiliyormuş. Ben de sizlere sormak istedim.
Bazı yerlerde konnektör olduğu takdirde bunun olabileceğini söylemişler connector olup olmadığını nasıl anlarım?
https://tr.alİexpress.com/İtem/1005..._İd=202308020200365453384136153120019193416_1Firehorse MK II
Merhabalar yeni bir bilgisayar arayışı içerisindeydim ve uzun uzun araştırmalar sonucu sahibinden.com da 0 bir ürün buldum görüştüm ve cihaz sahibi apple ürünler kullanacağı için sattığını söyledi ve hiç bir para talep etmedi ankarada oturuyum ben , eğer anlaşırsak kuzenine gönderebileceğini ankarada gidip elden alışverişimi gerçekleştirebileceğimi söyledi
Sorum şu sizce bilgisayar nasıl fiyat nasıl hemde 0 ürün ?
Gigabyte g5 aida64+prime95 hatası
Merhabalar dün itibariyle bir bilgisayar geldi bana
Gigabyte g5 i5 10500h Rtx 3060 16 (8+8) ram
aida64 + prime 95(1 dk geçmeden hata verdi diğerleri hatasızdı resimde var) + memtest86 da 4 dk olmadan 10.000 hata verdi durdurdu
* ama bilgisayarda sorun var ekran kendi kendine gidip siyah ekran olarak tekrar açılıyor sıklıkla
* bütün web tarayıcıları çöküyor indirmeler kesiliyor indirilen dosyalar winrardan çıkarttığımızda çoğu zaman arşiv bozuk hatası veriyor kimi setup dosyaları hata veriyor (mesela gigabyte control center daha setup dosyasını açarken)
* herhangi bir Windows veya webtarayıcı sayfası açıkken kapanıyor birden kendi kendine
2 kere Windows kurdum ssd ve hdd ye ayrı ayrı sorunlar gitmedi
işlemcim ekran kartım sağlıklı mı ? sorun sadece ramler mi ? İşlemcim de bir sorun olup olmadığını nasıl öğrenebilirim ? Ramlerim sorunlu mu ne sorunu var bozuk mu ,
bana lütfen yardımcı olur musunuz
siyah ekran gelip duruyor sürekli videosu
https://upvi.org/6QE2hgmrINbukY1/watch
Gigabyte g5 aida64+prime95 hataları
Merhabalar dün itibariyle bir bilgisayar geldi bana
Gigabyte g5 i5 10500h Rtx 3060 16 (8+8) ram
aida64 + prime 95(1 dk geçmeden hata verdi diğerleri hatasızdı resimde var) + memtest86 da 4 dk olmadan 10.000 hata verdi durdurdu
* ama bilgisayarda sorun var ekran kendi kendine gidip siyah ekran olarak tekrar açılıyor sıklıkla
* bütün web tarayıcıları çöküyor indirmeler kesiliyor indirilen dosyalar winrardan çıkarttığımızda çoğu zaman arşiv bozuk hatası veriyor kimi setup dosyaları hata veriyor (mesela gigabyte control center daha setup dosyasını açarken)
* herhangi bir Windows veya webtarayıcı sayfası açıkken kapanıyor birden kendi kendine
2 kere Windows kurdum ssd ve hdd ye ayrı ayrı sorunlar gitmedi
işlemcim ekran kartım sağlıklı mı ? sorun sadece ramler mi ? İşlemcim de bir sorun olup olmadığını nasıl öğrenebilirim ? Ramlerim sorunlu mu ne sorunu var bozuk mu ,
bana lütfen yardımcı olur musunuz
siyah ekran gelip duruyor sürekli videosu
https://upvi.org/6QE2hgmrINbukY1/watch
75q80b mi 65s95b mi seçmeliyim
|
30k ya kadar tv tavsiyesi
|
Ya olduğun gibi görün yada göründüğün gibi ol... |
Son Giriş: 4 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 4 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 626
İkinci El Bölümü Mesajları: 4
Konularının görüntülenme sayısı: 9.586 (Bu ay: 144)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 85 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Ev Elektroniği ve Elektrikli Ev Aletleri