Merhaba arkadaşlar arada 300 TL fark var yani aynı fiyat segmenti demek istiyorum … Hangisini almalıyım ? Tavsiyeniz nedir ? Öneriniz nedir ? Hoşunuza giden ve gitmeyen nedir ? Bilmem gereken nedir ? dip ses olayı ikisinde de var mı ? ikisinde de yok mu hangisinde var mikrofonlar çıkıyor mu ikisininde ? jack girişine dönüşüm oluyor mu ps5 kollarına takmak için mesela kulaklarınızı ağrıtıyor mu başınızı ağrıtıyor mu ? mikrofon kaliteleri birbirine göre nasıl ? oyun kalitesi birbirine göre nasıl ? müzik kalitesi birbirine göre nasıl ? Tavsiye verirken biraz açık yazmanızı rica ediyorum yani mesela “kesinlikle cloud 3 mikrofonu daha iyi” bunu derken kraken 2015 modelle kıyaslamıyoruz yani bunu nasıl anlamlıyım krakenin mikrofonunun kötü olduğunu mu anlamalıyım mesela yada kesinlikle razer diyince de cloud 1 ile kıyaslamıyoruz o yüzden açıkça karşılaştırarak söyleyebilir misiniz Bildiğiniz duyduğunuz yada gördüğünüz aradaki farklar neler bugün sipariş verecektim uyumadan önce size sorayım dedim < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim