Şimdi Ara

****ALİBABA VE ALİEXPRESS ***** (293. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6.451
Cevap
224
Favori
653.742
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 291292293294295
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Aliexpressten yaptığım sipariş awaiting delivery aşamasına gelmiş sanirim ne demek oluyor bu tam olarak.Teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmetaras8

Aliexpressten yaptığım sipariş awaiting delivery aşamasına gelmiş sanirim ne demek oluyor bu tam olarak.Teşekkürler.

kargonun size gelmesi bekleniyor.
  • Arkadaşlar açtığım bazı disputelerde parayı geri aldım, bazılarında ise üst kurul gibi bişeye taşındı. Hepsniden Full Refund onayı geldi ama 2-3 günlük bir Cevaplama süresi verilmiş görünüyor hesabımda. Bu süreç içinde birşey yazmam ya da yapmam gerekecek mi ?
  • Sercio7 S kullanıcısına yanıt
    Satıcı ile anlasamadiginiz zaman üst kurul yanı dispute süreci eliexprese taşınır ve son sözü aliexpres verir. Full refund aldığınızda göre aliexpres sizi haklı bulmuş.
    Aliexpres daha önce bana 195 dolarlik bir alışverisimde para iadesi değilde urun değişikliği kararını vermişti.

• Peki benim şu an herhangi bir ekleme yapmama gerek var mı? Yoksa süre dolunca iade mi alıcam direk olarak?

Bir de kargolarım neden gelmiyor onu nasıl öğrenicem 6-7 pakedin hiç biri gelmedi. Ptt ye gittim adam bilgim yok diyor.

• Sercio7 S kullanıcısına yanıt
    Hocam sen yine takip et aliexpres ten olumsuz cevap gelecek mi diye. Gelmeyen paketleriniz hangi posta ile gönderildi? Bilgi verirseniz yardımcı olabilirim.

Benim şimdiye kadar gelmeyen hiçbir siparişim olmadı. Biraz beklemek gerekiyor.

• Arkadaş maalesef kayıtsız gönderileri ptt kargo görevlileri tutturduklarına hatta tutturamadıklarına dış kapının korkuluklarına sıkıştırıp gidiyorlar bunun tek sebebi ise kontrolsüz şekilde çalışma olmasıdır eğer ptt ye gidip bir şikayet formu doldurursak bir nevi üzerine düşeceklerdir zannımca yalnız bende dahil çoğumuz bunu yapmıyor ve onun yerine arkadaşlar,

Satıcıyla gönderip KAYITLI göndermelerini talep ederek önüne geçebiliriz. Kayıtlı gönderiler kargo görevlilerine ZİMMETLENDİĞİ için babasının malıymış gibi sağa sola sıkıştırıp gidemiyorlar.

------------------------------------------------------------------------
    Aliexpress Türkçe Destek Sitesi
    Aliexpressbuy.net

• arkadaşlar singapure post ile kargolanın ürün türkiyeden takip ediliyomu ?
  • Stickand kullanıcısına yanıt
    Evet takip yapabilirsiniz. 17track ya da ptt nin sitesinden takip edebilirsiniz

• Çok sağol.

• Selamlar ben aliexpress'ten mal aldım ve bir ürünü eksik yolladı.İlk olarak adama mal eksik geldi diye mesaj attım.
    Adamda bana resim at dedi ve onuda yaptım.Ondan sonra adamdan ses çıkmadı ve bende dispute açtım.Dispute açtıktan sonra işte ürünü kargolayım dedi ve bende 15-20 gün daha beklemek istemiyorum ve eksik ürünü aldım dedim.
    Bu olay "Awaiting the seller's dispute approval" aşamasında oldu.Zaten adam mesajında kabul etti eksik olduğunu.
    Eksik yolladığını kabul ediyor ama benden şunu istiyor yüzsüz herif "hi friend,could you change the dispute reason to the personal reason and give us 5 star postive,we will refund the mone to you,ok?"
  • Hocam satıcı kusurunu kabul etmiş para iadesi de yapayım demiş. Bence birkaç yıldız verin ama geri bildirimde durumu en azından Türkçe olarak yazın. Bazı satıcılar bayağı sıkıntı oluyor para iadesinde.
    Aliexpres ten urun sipariş eden arkadaşlar paketleri açarken videoya çekin. Dispute sürecinde çok işe yarıyor.

• Ben müşteri hizmetlerine adamın yazdığı yazıyı falan söyledimde onlar hiçbirşey yapmayın iyi niyetle yapılmış birşey değil biz halledicez dediler.
    Satıcıya mı inanayım yoksa müşteri hizmetlerine mi bilemedim.
    Ben dispute'dan eksik ürün geldi durumunu işaretlemiştim.Adam bunu değiştirmemi istiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-7735754F2 -- 18 Şubat 2016; 13:35:19 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: me2468

Evet takip yapabilirsiniz. 17track ya da ptt nin sitesinden takip edebilirsiniz

Teşekkür ederim

• quote:

Orijinalden alıntı: Vedat Kuruçay

Arkadaş maalesef kayıtsız gönderileri ptt kargo görevlileri tutturduklarına hatta tutturamadıklarına dış kapının korkuluklarına sıkıştırıp gidiyorlar bunun tek sebebi ise kontrolsüz şekilde çalışma olmasıdır eğer ptt ye gidip bir şikayet formu doldurursak bir nevi üzerine düşeceklerdir zannımca yalnız bende dahil çoğumuz bunu yapmıyor ve onun yerine arkadaşlar,

Satıcıyla gönderip KAYITLI göndermelerini talep ederek önüne geçebiliriz. Kayıtlı gönderiler kargo görevlilerine ZİMMETLENDİĞİ için babasının malıymış gibi sağa sola sıkıştırıp gidemiyorlar.

------------------------------------------------------------------------
    Aliexpress Türkçe Destek Sitesi
    Aliexpressbuy.net

ek bir ucret ekleniyormu hocam bunu yaptigimiz takdirde

• SellYourSoul kullanıcısına yanıt
    Seller's Shipping Method ve China Post Ordinary Small Packet Plus kayıtsız postadır. yurt içinde takip mümkün değildir. ....... post registered air mail yazan postalar kayıtlıdır ve elinize %99 ulaşır. Ben genelde 1-2 dolar ödeyip kayıtlı postayı tercih ediyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aozgur47

#RL168874203CN nolu takip numarasını ptt den takip edebilirmiyim

5 gündür sisteme girmiş olduğu takip numarasından ürünü takip edemiyorum. sistemde yoğunluk mu var acaba

• aozgur47 kullanıcısına yanıt
    hocam yeri geliyor bir günde sistemde takip ediliyor. Bazen 10 gün geçiyor sistemde gözükmüyor. 17 track ile takip yapmanızı öneririm. Türkiye sınırlarına kadar ptt ye kargo bilgileri hemen düşmez.
  • Bu adamların yeni yıl tatili bitmedi mi daha ?
    Adama mesaj attım 10 gün oldu takip edemiyorum verdiğin takip numarası yanlış mı dedim ?
    Çin yılından tutmuş uçakdan girmiş kargo görevlisinden çıkıp-- bekle demiş
  • Galiba bazı eyaletlerde tatil devam ediyor. 15 gün önce verdiğim siparişim. Daha postaya verilmedi. Satıcılardan aldığım mesajlarda 2 gün daha bekleyin diyorlar.

• 
Sayfa: önceki 291292293294295
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.