Şimdi Ara

Alibabaexpress üzerinden satılan lenovo P660 hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
791
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar daha önce hiç alibabaexpress.com veya ona benzer yine yurtdışı kaynaklı sitelerden alışverişte bulunmadım. Bu nedenle konu hakkında bilgim neredeyse sıfır. Gezinirken karşılaştığım ve hem fiyatı hemde özelikleri ile beni cezbeden lenovonun P660 modelini almak istedim. Lakin hem site üzerinde yazdıkları gibi bizim ülkemize satışı yokmuş bu cihazın hemde ülkemize bu şekilde getirilmesi durumlarında da gümrüğe takılıyormuş anladığım kadarıyla. Benim merak ettiğim bunu ingiltere de ikamet eden bir yakınım yakında buraya gelecek. Kendisi oradan sipariş edip telefonu kendisiyle sonradan buraya getirirse herhangi bir sıkıntı oluşur mu ?

site linki :http://tr.aliexpress.com/item/Original-Lenovo-p660-4G-RAM-MTK6592-Octa-Core-2-5GHz-16-0MP-5-0-1920-1080/32298376290.html?recommendVersion=1

• Nereye kayboldu alibabacılar yok mu bu konuda az çok bilgisi olan biri
  • Urun sahte.lenovonun bu modeli yok bilginiz olsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • s660 sandım ben de.
    o linkteki ürün çakma lelovo
  • Açıkçası bilmiyordum uyardığınız için teşekkürler. Lenovo da çinde üretildiği için çok üstüne düşmedim doğrusu.
  • Tecrübe sahibi değilseniz aliexpres e pek bulaşmayın geekbuying dx gibi güvenilir sitelere yönelin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.