Chipset ve CPU farklı mı yoksa aynı mı? www.epey.com Just a moment... https://www.epey.com/modem-ve-ag/karsilastir/594509-727583/tp-link-archer-vr2100_tp-link-archer-vr600-v3VR serisi hakkında ne düşünüyorsunuz? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
TP-Link VR2100 ile VR600 V3 arasında fark var mı?
-
-
Vr600 ün ilk serilerinde donanım farklıydı. Versiyonu güncelleyip 2100 ile aynı donanıma çektiler. İkiside artık aynı cihaz.
Bunun sebebide dönem dönem cihaz içindeki parçaların tedariklerinde üretimindeki sorunlar nedeniyle, rahat ulaşılabilen donanıma geçiş yapıyorlar. Fİyatlarıda ufak ufak denkleyerek.
-
VR600 v3 var bende Vr2100 ile aynı cihaz. Fark yok. Vr600 yıldırım koruması var diyerek sattıkları bir modem ancak 1 yıldırım düşmesi sonucu DSL bağlantısı kuramıyor şuan. 3 yıl idare eder sizi garantisiyle yine de.
Hiç tavsiye etmiyorum tp link ürünlerini. 2.4 ghz ağında hız iletimi Türk telekom un verdiği w9970 den farkı yok. 2.4 ghz ağında 300 mbps destekli olmasına rağmen çoğu cihaza maksimum 65 mbps ile bağlaıyor ancak 5 ghz de istediğiniz performansı alırsınız.
DSL kısmında hat kapasitesini arttırdığını düşünüyordum ancak w9970'i kullanmaya başladım aynı değerleri almaya devam ediyorum. Son yayınladıkları 1.7.0 sürümü de hatalı bir sürüm. OpenVPN menüsünde bug olan bir sürüm yapmışlar yazılım kısmı da kötü.
Bu cihazdan satın alacaksanız 1.5.0 veya 1.6.0 sürümünde kalın yeni bir versiyon yayınlanana kadar.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X