Şimdi Ara

Alıcağım konsol konusunda çok acil yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
222
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar her türlü oyuna son derece meraklı bi şahsiyetim. Ve bi OYUN MAKİNESİ almaya karar verdim. Ancak bütçem 1000 tl civarında ve hala fat kasa oldukları ve yeterince yaygınlaşmadıkları için yeni nesil konsol almak istemiyorum. Ps vita ps3 veya ipad air almak aklımdan geçti. Ps vita ve ipad rahat taşınır o açıdan ikisine sıcak bakıyorum üstelik bi ps3 ün ömrü ne kadar ki 2-3 yıl mı? Ama tabi oyun grafikleri ve oyunlar muhteşem. Sony psvita nın ömrü uzun diyor ama piyasada doğru düzgün oyun sayısı 10 u geçmiyo ki bunları toplasan bi gta 5 etmez. Eğer ps vita yapımcıların ilgisini çekerse gta 5 in çıkması muhtemel . Öte yandan bi de ipad air var oyun grafikleri çok iyi olmasa da 64 bit umut vaadediyor ve bir de hızlı cevap verebilirseniz sevinirim

• ipad'de dokunmatik oyun mu oynayacaksın? :)

kıyasladıkların pek birbirleriyle alakası olmayan ürünler. ayrıca GTA 5 Vita'ya çıkmaz.
  • Ps3 + Vita alabilirsiniz elinizdeki parayla.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence İpad ı oyun için çok küçümsememek gerek samsung gamepad çıkardı apple ın klavye ve faresi var yani ipad gelecek için iyi bi yatırım olabilir diye düşünüyorum.
    Gta 5 konusunda ise internette bir iki video gördüm . Sizce Ps vita yaygınlaşır mı yoksa çöp müdür bunun yerine ps3 alınır mı ps3 bana ne kadar dayanır merak ettiğim kısım bu GTA konusunda haklı olabilirsiniz en azından god of war gelmeli bence
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.