Şimdi Ara

Alien ve Predator yeniden aynı filmde buluşabilir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
464
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Alien ve Predator yeniden aynı filmde buluşabilir
    Hem Alien hem de Predator serisi son yıllarda çıkan yeni filmleriyle başarı yakaladılar. Alien tarafında geçtiğimiz yıl vizyona giren Alien: Romulus seriyi yeni bir yola sokarken, 2022 yapımı Prey de Predator serisine yeni bir soluk getirdi. Şimdi her iki seri de yeni filmlerle yoluna devam etmeye hazırlanıyorlar. Prey'i yapan ekip tarafından hazırlanan yeni Predator filmi Badlands bu yıl sinemaseverlerle buluşacak. Diğer yandan Alien: Romulus'un devam filminin çekimlerine de bir aksilik olmazsa bu yıl başlanacak.

Bu iki serinin yeniden popülerlik kazanmış olması, bir kez daha aynı filmde buluşmaları fikrini de tekrar canlandırdı. Üstelik en azından Alien tarafında bu fikre sıcak bakılıyor.

Ayrıca Bkz.Bugüne kadar çekilmiş en iyi samuray filmleri

Alien: Romulus'un Yönetmeni Fede Alvarez: "Bu Yapabileceğimiz Bir Film"

Alien: Romulus'un yönetmeni Fede Alvarez'e yeni bir Alien vs. Predator filmi hakkında ne düşündüğü soruldu. Alvarez bu fikre karşı çıkmadığı gibi böyle bir senaryoyu ele alma fikrinin kendisini heyecanlandırdığını ifade etti.

Prey ve Badlands'in yönetmeni olan Dan Trachtenberg'in bu konuda ne düşündüğünü bilmediğini söyleyen Fede Alvarez, kendi adına bu fikre açık olduğunu ve bunun yapabilecekleri bir film olduğunu ifade etti. Alvarez'e göre yeni bir Alien vs. Predator yapmanın en iyi yolu ise bunu baştan duyurmamak.

Alvarez, "Bana kalsa bunun bir Alien vs. Predator filmi olduğunu sır gibi saklardım" diyor, "İnsanlar yeni bir Alien ya da yeni bir Predator filmi izlemek için sinemaya gittiklerini düşünürlerdi. Sonra filmin bir noktasında yeni bir yere gidilirdi ve orada karşılarında diğer karakteri görünce neye uğradıklarını şaşırırlardı."

Kaynak:https://collider.com/alien-vs-predator-fede-alvarez-plans-explained/

• Predator çok daha iş yapar aslında. AvP çok iyiydi ilk filmde. Sonra düzgün film yapmadılar. 2.si karanlıkta çekilmiş ikinci sınıf bir filmdi. Predator hayranıyım. Alien denilen tipsize 50 film çektiler, daha iyi iş yapacak filmi çekmiyorlar. AvP 3 yıla bir çek. Her zaman iş yapar. Araya bir de solo Predator. Film sektörünü anlamıyorum.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Son Prey filmi muhteşem olmasa da güzeldi. The Predator saçmalığından sonra iyi geldi. Bu yılın sonundaki filmden de umutluyum. İki taraf birleşecekse bu yönetmenlerle birleşmeli ortaya güzel bir senaryo çıkabilir.

• AvP 1 gibi olur inş.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • şu ana kadar çekilmiş en iyi alien filmi 2012 de çekilmiş olan prometheus filmidir, altını çiziyorum en iyi film diyorum.
  • İlk film fena değildi zaten imdb si 5.7-6.0 arasıydı. Gişede iş yapar. Para kazandırır.

• Aliens vs Predator tadında bir film olursa izlenir, neden olmasın.
    Aliens vs Predator - Requiem gibi bir film yapacaksanız hiç yapmayın.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.