Şimdi Ara

Alien: Romulus'un devam filmi, Ripley karakterini genç hâliyle geri getirebilir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
212
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Alien: Romulus'un devam filmi, Ripley karakterini genç hâliyle geri getirebilir
    Alien serisi, geçtiğimiz yıl Alien: Romulus ile sinemalara geri döndü. Korku tarafına ağırlık vererek seriyi köklerine döndüren Romulus, öyle övgülere boğulmadı belki ama genel olarak olumlu yorumlar aldı. Diğer yandan gişede de 350 milyon dolar hasılat yaparak kendi çapında başarılı oldu. Bu da bir devam filminin önünü açtı.

Yine Fede Alvarez tarafından çekilecek olan devam filmi için hazırlıklar sürerken, filme dair ilginç bir iddia ortaya atıldı. Hollywood içinden bilgi aktaran isimlerden olan Daniel Richtman, Alvarez'in Alien: Romulus'un devam filminde Ripley karakterini geri getirmeyi planladığını söylüyor. Richtman'ın paylaştığı bilgilere göre Alvarez, son dönemde sıkça görmeye başladığımız gençleştirme teknolojisini kullanarak Ripley'i genç hâliyle seriye döndürmeyi planlıyor.

Ayrıca Bkz.Lucasfilm, Rey'e odaklanacak yeni Star Wars filminden vazgeçmiyor

Ripley Genç Hâliyle Beyaz Perdeye Geri Dönebilir

Sigourney Weaver'ın hayat verdiği Ripley, ana serideki dört filmin de ana karakteriydi. Bugün artık sinema tarihin en ikonik kadın karakterleri arasında yerini almış olan Ripley'nin dönüşü, yeni Alien filmine dair heyecanı daha da arttırabilir. Ama tabii gençleştirme teknolojisinin ne kadar iyi çalışacağı hâlâ soru işareti. Bu teknoloji en son Indiana Jones filminde kayda değer ölçüde kullanılmış ama ortaya çıkan sonuç herkesi tatmin etmemişti. Diğer yandan Alien: Romulus'ta da Ian Holm bu teknolojiyle geri döndürüldü ama kendisi hasar görmüş bir android olarak filmde yer aldığı için gençleştirme teknolojisindeki kusurlar pek göze batmadı.

Alien: Romulus'un devam filmi, Ripley karakterini genç hâliyle geri getirebilir
    Alien: Romulus, ilk iki Alien filminin arasındaki dönemde geçiyor. Bu yüzden Ripley'nin Alien: Romulus'un devam filminde yer alması kronolojik olarak da mantıklı bir zemine oturuyor. Ama tabii şimdilik bu bir söylentiden ibaret. Daniel Richtman'ın ortaya attığı bu iddianın doğru çıkıp çıkmayacağını bekleyip göreceğiz. Kendisi bu konuda iyi bir karneye sahip olsa da zaman zaman haksız çıktığı ya da planların değiştiği de oluyor.

Kaynak:https://www.worldofreel.com/blog/2025/1/22/de-aged-ripley-in-romulus-sequel

• Hiç beğenmedim filmi. Predator gibi muhteşem filmleri çekilebilecek bir karakter varken neden Alien?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • son zamanlarda konulardan üm filmler sapmaya başladılar 2 +3 karakter ayı filmde karşılaştırıyorlar buda film film yapan karakterleri yok ediyor.son alien de son sahnesinde çıknar yaratık iyidi ,ama öyle heyecan falan fazla yoktu.

• Bunlarda DC gibi ellerinde malzeme var güzel bi seri yapamıyorlar, Yap birer ikişer Alien ve Predator filmleri aralarda prometheus hikayesinide işle sonra birleştir artık savaştırıyormusun ne yapıyorsun oldu bittiAlien: Romulus'un devam filmi, Ripley karakterini genç hâliyle geri getirebilir 

• Alıntı

metni:
    Bu yüzden Ripley'nin Alien: Romulus'un devam filminde yer alması kronolojik olarak da mantıklı bir zemine oturuyor.

Belki kronolojik olarak evet, oturuyor da kurgu ve hikaye açısından imkansız.

Aliens filmindeki tüm hikayeyi yok saymaları lazım, film Ripley'in Alien ile ikinci karşılaşmasını anlatıyor.

Kaldı ki ne gerek var? Az çok iyi bir ilgi yakalamışsın, güzel bir giriş yapmışsın, yeni karakterlerle devam et işte.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lomax. -- 26 Ocak 2025; 11:9:53 >
  • Filmin fragmanlarından sonra ne zaman sinemaya girip çıktığını hatırlamıyorum bile, geçen haftalarda bir gece internette gezinirkene filmi izlemek durumunda kaldım aman allahım, sıfır beyin kullanarak tam bir senaryo intihali ile filmi çekip çekiştirmişler ki O derece rezil bir durumdaydı, sınavda yanındaki arkadaşının kağıdına bakıp yazmışsın gibi :)) aynısının mavisi laciverti bir film yapmışlar.
    Tanıdığım tüm insanlar sinemaya gidince akıl mantık beklemeden keyif almak için gidiyorlar ve haliyle filmlerin yaptığı cirolarda esasında kağıt üstünde bir rakam olarak ifade edilmesi lazım, 350m ciro yapmaları uzun vadede 400m'yi geçer demek gibi birşey, seriye dönüştürmeleri için yeterli cazibe oluşmuş bunu geri çeviremezler illaki devam filmleri gelecektir.

Şahsi fikrim bu seriye film ekleyip duruyorlar fakat hala daha 2012 yapımı prometheus 'un önüne geçilememiş olması hiç hoş değil, hoş olmamasından kastım beyin fırtınası yapmak yerine karbon kopyaya yönelmelerinden.

• Bu woke olayi o kadar kötükü bu film woke nedir tam onu yansitiyor.Sen git prometheus ve covenant fibi manyak filmler cek insani derinden etkile biz nerden geldik nereye gidiyoruz sorusunu kafasinda yildirim gibi caki sonra önüne Alien romulus gibi bir film koy.Prometheus'taki oyunculuk,konu ve senaryo inanilmaz iyiydi tekrar tekrar izlerim inanilmaz bir etki birakti insanlarda.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Çok yakın zamanda Covenant dışında tüm Alien filmlerini izledim. Genel görüşlerinizin aksine, Romulus'u birkaç sahnesi dışında beğendim. Hatta sondaki detaylara da bayıldım. İnsan karması Alien'ın Prometheus'daki Engineer'lara benzetilmesi, doğup ortadan kaybolduğunda izlerinin gitikçe büyümesi, karakterle karşılaştığımızda kuyruğunun vs hala büyüyor olması... İzlediklerimin hiç birinde Alien'ların gelişim hızını net bir şekilde gösteren bir sahne yoktu açıkçası.

Covenant'ı izlemediğimi hatırlatarak ve ilk filmi kıyaslama dışında tutarak, bana göre serideki en iyi film Prometheus'tu. Diğer taraftan Alien Resurrection, diğerlerine göre bariz daha kötü bir film. Hikayeye hatta senaryoya göre çok temel mantık hataları var.

• Bu yeni film zaman olarak ilk 2 Alien filmi arasında geçecekse, o esnada Ripley kapsülde derin uykuda. filmde uyurken mi görücez? 😊

• Alien Romulus, teenage ergen filmiydi. ne kadar 2000'li bebe varsa oyuncu kadrosuna doldurmuşlardı

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.