Şimdi Ara

Godzilla Minus One'ın yönetmeni devam filmi için geri dönüyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
266
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sinemaseverler için 2023'ün en hoş sürprizlerinden biri de Godzilla Minus One oldu. Son yıllarda daha çok Hollywood yapımı filmleriyle gündeme gelen bu ikonik kaiju'nun Japonya'da hayata geçirilen yeni filmi, hem eleştirmenler hem de izleyiciler tarafından beğeniyle karşılandı. 12-15 milyon dolar arasında olduğu söylenen mütevazı bir bütçeyle çekilen film, dünya genelinde 115 milyon dolar hasılat yaparak gişede de oldukça başarılı oldu.

Godzilla Minus One'ın yakaladığı bu başarı, bir devam filminin de önünü açtı. İlk film çıktıktan kısa süre sonra hazırlıklarına başlanan devam filmi, yavaş yavaş şekillenmeye başlıyor. Filmin arkasındaki stüdyo olan Toho, bu hafta devam filmine resmi onayı verirken, ilk filmde etkileyici bir iş ortaya koyan yönetmen Takashi Yamazaki'nin de devam filmi için geri döneceğini duyurdu.

Ayrıca Bkz.Yeni Jumanji filminin vizyon tarihi açıklandı

Godzilla Minus One'ın Devam Filmini de Takashi Yamazaki Yönetecek

Takashi Yamazaki'nin imzasını taşıyan Godzilla Minus One, II. Dünya Savaşı'nın hemen sonrasında geçiyor. Kamikaze pilotu olarak görevini yerine getiremediği için suçluluk duygusu duyan Kōichi Shikishima, yıllar sonra tüm Japonya'yı tehdit eden Godzilla ile yüzleşmek için korkusu ve geçmişiyle yüzleşmek zorunda kalıyor.

Minus One gibi devam filmi de Japonya'da geçecek. Ancak bunun ötesinde filmin hikâyesi hakkında herhangi bir detay bilinmiyor.

Godzilla Minus One'ın merakla beklenen devam filminin çekimlerine 2025 bitmeden başlanması planlanıyor. Ancak gelen bilgilere bakılırsa çekimler muhtemelen yılın sonuna doğru başlayacak.

Kaynak:https://www.worldofreel.com/blog/2024/11/1/godzilla-minus-one-director-set-to-return-for-next-instalment

• İzlediğim em iyi godzilla uyarlamasiydi..çekim tarzı çok güzeldi ve japonlardan beklemediğim kalitede cgi vardı.. aslında godzilla hep kötü bir yaratıktır korkutucu ve zalim..tıpkı amerika gibi..aslında filme bakarsanız godzilla gelip ada da askerlere saldirmamis ama ateş edilince saldırmıştı bu da sanki Pearl harbor saldırısına göndermeydi..bize böyle godzilla lazım ama benim aklımda godzillanin tüm dünyadaki insan oğlunu avlamasi gibi bir fikir var korkutucu bir canavar ve kurtulamayacaginiz bir durum ne güzel konsep olurdu..birde godzillayi nükleer ile olduremiyorlar bana saçma geldi eğer godzilla nükleer silahı yutar ve patlama gerçekleşirse katiyen fizik kurallarını aşsa bile godzilla ölecektir..
  • İzlediğim em iyi godzilla uyarlamasiydi..çekim tarzı çok güzeldi ve japonlardan beklemediğim kalitede cgi vardı.. aslında godzilla hep kötü bir yaratıktır korkutucu ve zalim..tıpkı amerika gibi..aslında filme bakarsanız godzilla gelip ada da askerlere saldirmamis ama ateş edilince saldırmıştı bu da sanki Pearl harbor saldırısına göndermeydi..bize böyle godzilla lazım ama benim aklımda godzillanin tüm dünyadaki insan oğlunu avlamasi gibi bir fikir var korkutucu bir canavar ve kurtulamayacaginiz bir durum ne güzel konsep olurdu..birde godzillayi nükleer ile olduremiyorlar bana saçma geldi eğer godzilla nükleer silahı yutar ve patlama gerçekleşirse katiyen fizik kurallarını aşsa bile godzilla ölecektir..

• Müthiş müthiş müthiş

Bizim über süper zeki sinema salonları bu filmi de getirmesin

Korsan izlemek zorunda kalalım bunu da

Öyle de zekidir bizim işletme sahiplerimiz

• Açık konuşucam film bence güzeldi beğenmiştim hele son çıkan godzilla görünce izleme gereği bile duymadım çöp

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bi Alien vs Predator yapın ya

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Oyunculuklar çok kötüydü. Sanki kasabalı kendi arsında eğlensin diye tiyatro yapıyorlar gibiydi. Bu kötü oyunculukların başka açıklaması olamaz.

Flash tv deki "Sarı bıyık" bile bunlardan iyi rol kesmişliği vardır.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.