Şimdi Ara

Constantine'in devam filmi gerçeğe dönüşmeye hiç olmadığı kadar yakın

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
635
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy şu anda #12
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
64. Sırada  bugün en iyi #16
Sayfa: 1
Giriş
  • Constantine'in devam filmi gerçeğe dönüşmeye hiç olmadığı kadar yakın
    Keanu Reeves'in başrolünü üstlendiği 2005 yapımı Constantine, çıktığı dönemde pek başarılı olamadı belki ama sonraki yıllarda daha çok kıymet görmeye başladı. Diğer yandan aradan geçen 20 yılda çizgi-roman uyarlamalarına olan ilgi de kayda değer ölçüde arttı. Bugün artık bir Constantine filminin çok daha ilgi göreceğini düşünen yapımcılar, bu yüzden bir süredir bir devam filmi üzerinde çalışıyorlar. Başta Keanu Reeves olmak üzere ilk filmin ana ekibinin geri döneceği bu devam filmi, bugün artık "gerçeğe dönüşmeye hiç olmadığı kadar yakın."

Bu açıklama, ilk filmin yönetmeni olan Francis Lawrence'tan geldi. Devam filmini de yönetecek olan Lawrence, bu hafta verdiği bir röportajda "Bir devam filmi çekmeye hiç olmadığımız kadar yakınız." dedi. Hem kendisini hem de Keanu Reeves'i epey heyecanlandıran bir projenin ortaya çıktığını söyleyen Lawrence'ın açıklamaları, çok yakında Constantine 2'ye dair resmi bir açıklama duyabileceğimizi gösteriyor.

Ayrıca Bkz.BluTV'de izleyebileceğiniz en iyi yerli ve yabancı diziler

Constantine 2'nin Senaryosu Hazır

Bu projenin başındaki isim olan yapımcı Lorenzo di Bonaventura, geçtiğimiz yıl verdiği bir demeçte Akiva Goldsman (Akıl Oyunları, Da Vinci Şifresi) tarafından yazılan Constantine 2 senaryosunun hazır olduğunu açıklamıştı. Bu yüzden, stüdyo tarafından yeşil ışık yakılması hâlinde filmin kısa süre içerisinde sete çıkmasının önünde hiçbir engel bulunmuyor.

Constantine 2'nin yapımcıları arasında J.J. Abrams da yer alıyor. Üstelik Abrams'ın sadece bir yapımcı olmadığı, aynı zamanda kreatif bir danışman olarak da filme katkı sunduğu söyleniyor.

Kaynak:https://www.worldofreel.com/blog/2025/2/12/constantine-sequel-is-closer-than-ever-from-happening

• Abrams adını görene kadar iyi gidiyordu

Görür görmez beklentiyi eksiye çektim

Çöp beklenti ile bekleyince istesem de hayal kırıklığına uğrayamam herhal, inşallah :) :)

• Keanu Reeves'in Constatine rolünde geri döneceği devam filmi, gerçeğe dönüşmeye hiç olmadığı kadar yakın.

Bu cümleyi anlamak için 3 kere okumam gerekti. Yaşlanıyorum sanırım.

• Şu haberleri forumun sinema bölümüne yansıtmayın be kardeşim. Bunun için alt forum oluşturuldu sinemadan haberler, dizilerden haberler diye orayalara yansıtın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • doruhüso D kullanıcısına yanıt
    O mofo cehennemi patlatır bize de yedirir.

• Entry nick uyumum gelsin :)

• sabırsızlıkla bekliyorum

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Valla kendi kendime vay be Sedat demek istiyorum. İlk izlediğim sene arkadaşlarla filmden sonra muhabbette "bunun kesin 2 seneye kalmaz devam filmi gelir, gelmeli zaten" demiştim, dün gibi hatırlıyorum.. Aradan geçmiş 20 koca sene, vay be Sedat yaşlandık ulan, ne ara yaşadık ne ara eskidik..

Gelsin kardeşim, devam filmi de gelsin öyle de gelsin böyle de gelsin seri gelsin.. Bu filmin de devam filmi 2 seneye kalmaz gelir, gelmeli zaten..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.