Şimdi Ara

Alien vs Predatör >> Film hakkında tavsiye lütfen...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
500
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Bu seriyi tamamen bitirmek istiyorum. Alien filmlerinin tamamını bitirmiş bulunmaktayım ve Alien ile ilgili az çok nasıl olduklarını nereden geldiklerini falan anladım. ( prometheusu da izlemiştim daha önce ). Şimdi Alien vs Predatör filmlerini izlemek istiyorum ancak bu filmleri izlemden önce Predatör serisini izlememe gerek var mı ? Yani predatör serisini seyretmem predatör hakkında Alien gibi bilgi sahibi olmamı sağlayacak mı ? Yani bu iki yaratık arasındaki bağı anlayabilecek miyim ? Predatör serisini izlemeli miyim ? Açıkçası izleyipte boşa vakit kaybetmek istemiyorum. İzleyen arkadaşlarım yardımcı olurlarsa sevinirim.

• Predator çok güzel bir filmdir,ama arkaplanından bahsedilmez filmde.İkinci filmde alienlarla aralarında bağlantı olduğu ufak bir detayla görülüyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Anlaşılan ben işimi şansa bırakmıyım ve predatör serisinide izliyim. Bağlantı olduğunuda belirtmişsin zaten. Teşekkür ediyorum yorumun için. Bu arada benim gibi izlemeli miyim yoksa izlememeli miyim sorusuna yanıt arayan varsa aşağıdaki linkte filmlerle ilgili güzel bir açıklama yapılmış. Beni baya bir aydınlattı açıkçası.

http://birgundeboylegecti.blogspot.com.tr/2013/02/alien-ve-predator.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LuciFeriaN -- 18 Mayıs 2016; 14:37:45 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.