Şimdi Ara

SİZCE TİTANİC NASIL BİR FİLM ...TİTANİC SEVENLER...BU FİLM 11 OSCAR ALMAYI HAK ETTİMİ SİZCE

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
0
Favori
2.241
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• o oscarların yarısından çoğunu hak etmeyen bir film
  • Ufakken beğenirdim ancak son yarım saati hariç berbat bir film bana kalırsa.

Hatta sıkıcı.
  • leonardoyu sevmem, kate winslet'i severim bence iyi bi filmdi
  • Kral TV de onu taytanik diye okuyordu

kate winslet
  • hala seyretmedim bu filmi.

e çünkü sonu belli gemi batıyor.
  • James Cameron un terminatörden sonra yaptığı en iyi iş zaten diğer yönetmenler gibi 2 yıla bir film çekmiyor iyice düşünüp dökmeden bir filmi çekmiyor.çok iyi bir sistemi var..kendisini çok severim..neyse titanic 11 oskarı hak etti bana göre ses desen ses,görüntü desen görüntü,senaryo desen başta zaman yolculuğu hissi vermesiyle çok çok daha etkileyici ve gerçekçi olmuş...kostümünden tutta,sahne tasarımlarına varıncaya kadar gerçekçi olun ki iyi bir film....hem 9-10 yıl sonra nerden çıktı bu soru anlamadım,film 11 oskarı bana göre hak etti,size göre belki 3 oskar bile fazla ama bunun tartışmanın bi manası yok bence..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Güsell bi filmdi.. Duygu dolu anlar yaşadığımı hatırlıom izlediğim zaman...
  • sıkıcı monoton bir film bir kere izledim ve bi daha asla izlemem.
  • arşivimde duruyor gusel film.ama o kadar oscar ı haketmediği kesin
  • quote:

Orjinalden alıntı: MeTaLiTY

arşivimde duruyor gusel film.ama o kadar oscar ı haketmediği kesin

+1
  • quote:

Orjinalden alıntı: ıspider

James Cameron un terminatörden sonra yaptığı en iyi iş zaten diğer yönetmenler gibi 2 yıla bir film çekmiyor iyice düşünüp dökmeden bir filmi çekmiyor.çok iyi bir sistemi var..kendisini çok severim..neyse titanic 11 oskarı hak etti bana göre ses desen ses,görüntü desen görüntü,senaryo desen başta zaman yolculuğu hissi vermesiyle çok çok daha etkileyici ve gerçekçi olmuş...kostümünden tutta,sahne tasarımlarına varıncaya kadar gerçekçi olun ki iyi bir film....hem 9-10 yıl sonra nerden çıktı bu soru anlamadım,film 11 oskarı bana göre hak etti,size göre belki 3 oskar bile fazla ama bunun tartışmanın bi manası yok bence..

Yönetmen Cameron'un bir süre önce yaptığı açıklamada ''Titanic gibi bir film çektiğim için çok üzgünüm.Hayatımda yaptığım en berbat iş.''
    dediğini biliyor muydun?

• quote:

Orjinalden alıntı: 57.ALAY

quote:

Orjinalden alıntı: ıspider

James Cameron un terminatörden sonra yaptığı en iyi iş zaten diğer yönetmenler gibi 2 yıla bir film çekmiyor iyice düşünüp dökmeden bir filmi çekmiyor.çok iyi bir sistemi var..kendisini çok severim..neyse titanic 11 oskarı hak etti bana göre ses desen ses,görüntü desen görüntü,senaryo desen başta zaman yolculuğu hissi vermesiyle çok çok daha etkileyici ve gerçekçi olmuş...kostümünden tutta,sahne tasarımlarına varıncaya kadar gerçekçi olun ki iyi bir film....hem 9-10 yıl sonra nerden çıktı bu soru anlamadım,film 11 oskarı bana göre hak etti,size göre belki 3 oskar bile fazla ama bunun tartışmanın bi manası yok bence..

Yönetmen Cameron'un bir süre önce yaptığı açıklamada ''Titanic gibi bir film çektiğim için çok üzgünüm.Hayatımda yaptığım en berbat iş.''
    dediğini biliyor muydun?

• Bence süper film..james cameron'da yemesin beni, Hayatında yaptığı en berbat film diyo ama 11 dalda oscar aldı.Tarihin en çok para harcanan filmlerinden biri ama harcanan paranın 10 KATINI kazandı.Kısacası Cameron'un Titanic'ten daha iyi bi filmi yoktur....
  • Zengin fakir aşkı işte ne olacak kartal tibetle hülya koçyiğit filmleride hak eder o zaman .sadece görüntü teknolojisi o zamanın en iyisiydi bence. Aşk filmlerinden nefret ederim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: çaaari

Kral TV de onu taytanik diye okuyordu

kate winslet

ing ce zaten öle okunuo

• bence de o kadar oskarı haketmiyor
  • gene izlesem gene ağlarım heralde
  • müziği güzeldi bea
  • ya bence o kadar oscarı haketmeyecek bir filmdi
    yani güzeldi ama gelmiş geçmiş en iyi film falan hikaye bence
    vasatın üstünde uzun duygusal ve gerçek bir olaydan uyarlanan film diye özetleyebilirim mesela
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.